عنوان خدمت:

برگزاری مراسم هفته کودک

شناسه خدمت :

17062266100

نوع خدمت :

G2C

شرح خدمت :

هر ساله کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، در هفته کودک اقدام به برگزاری جشن های گسترده و برنامه های فرهنگی ویژه کودکان و نوجوانان در سراسر کشور می کند.

مدارک مورد نیاز :

نیاز به مدارک ندارد

مراحل گردش کار :

  • طراحی یک طرح‌نما برای نحوه ارایه خدمات یا برنامه‌ها یا فضای غرفه نمایشگاهی و برنامه‌های اینترنتی برای ارایه به دبیرخانه از سوی سازمان‌ها و فعالان حوزه کودک
  • ارسال طرح‌نما همراه با نامه درخواست شرکت در برنامه‌های هفته ملی کودک به دبیرخانه از سوی سازمان‌ها و فعالان حوزه کودک
  • پیگیری اخبار و فراخوان‌های منتشر شده از سوی کانون و سازمان‌های مشارکت‌کننده برای رشکت در برنامه‌ها و مسابقه‌ها و نمایشگاه‌ها یا شرکت در برنامه‌های مجازی از سوی خانواده‌ها و کودکان و مخاطبان عمومی
  • برگزاری مناسبت هفته کودک
  • حضور مخاطبین کودک ونوجوان و... و استفاده از غرفه های مختلف و انجام فعالیت و شرکت در فعالیت های مناسب گروه سنی خود

واجدین شرایط دریافت خدمت :

کودکان،نوجوانان،اولیایی تربیتی

جزئیات خدمت

متوسط مدت زمان ارایه خدمت:

اعلام زمان ارائه خدمت در ایام هفته و سال: هفته ملی کودک به نحوی برنامه‌ریزی می‌شود که یکی از روزهای آن مصادف با 16 مهر روز جهانی کودک باشد. معمولا بسته به مناسبت‌ها و شرایط تقویمی که امکان برگزاری آیین‌ها و جشن‌ها فراهم باشد زمان آغاز و پایان هفته متغییر است.

ساعات ارائه خدمت:

در ایام برپایی هفته ملی کودک همه روزه از ساعت 8 تا 17 بعدازظهر

تعداد بار مراجعه حضوری:

این برنامه به صورت کاملا حضوری برگزار می‌شود.

هزینه ارائه خدمت(به ریال):

رایگان است.

نحوه دسترسی به خدمت

آدرس اینترنتی(تحویل خدمت):

ندارد خدمت رسانی به صورت کاملا حضوری انجام می شود در شرایط بیماری کرونا در سال 99 خدمت رسانی از طریق ساخت ویژه برنامه ها و مسابقات مختلف در سایت  https://omid.kpf.ir/ و سایت https://kpf.ir/و شبکه های تلویزیونی انجام گرفت.

پست الکترونیک:

 

تلفن گویا یا مرکز تماس:

88971313 021

مسئول اصلی ارائه خدمت:

مدیر کل روابط عمومی

شناسنامه خدمت:

دانلود شناسنامه(فلوچارت) pdf

نحوه دسترسی به شکایت از خدمت:

ورود به صفحه پیشنهادات و انتقادات

نظرسنجی:

نظرسنجی

سوالات متداول خدمت :

لینک به صفحه سوالات

بیانیه سطح توافق خدمت

بیانیه سطح توافق خدمت

  • 1403/05/31 - 10:11
  • تعداد بازدید: 212
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
عباس قدیرمحسنی در نشست با نویسندگان نوجوان کانون استان اردبیل عنوان کرد:

تجربه زیسته نویسنده باعث باورپذیری اثر می‌شود

عباس قدیرمحسنی در نشست انجمن نویسندگان نوجوان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اردبیل گفت: استفاده از تجربه زیسته توسط نویسنده باعث باورپذیری اثر می‌شود.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون استان اردبیل، سی و نهمین نشست انجمن نویسندگان نوجوان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اردبیل با حضور عباس قدیرمحسنی نویسنده‌ی حوزه کودک و نوجوان، کبری بابایی مسئول امور کودک و نوجوان خانه کتاب و ادبیات ایران و داریوش علومی معاون فرهنگی اداره کل کانون استان اردبیل برگزار شد.

بر اساس این گزارش در این نشست که عصر روز دوشنبه 29 مردادماه سال 1403 در محل اداره کل کانون استان تشکیل شد، قدیرمحسنی به ساده‌ترین راه برای نگارش نقد اشاره کرد و گفت: برای شروع نقد یک کار، اثر را خلاصه کنید و وقتی داستان را درآوردید، ببینید کجای آن برایتان مبهم است؛ درواقع کجای کار باورپذیرتر است و کجا باورپذیر نیست، شخصیت چگونه معرفی‌شده است و پس‌ازآن، دیگر عناصر را بررسی می‌کنید.

نویسنده‌ی کتاب شب و چهل و یکم در ادامه‌ی صحبت‌های خود تجربه زیسته‌ی یک نویسنده را در خلق اثر مهم برشمرد و گفت: بهتر است یک نویسنده از تجربه زیسته خودش بنویسید چراکه این کار باعث باورپذیری اثر می‌شود.

وی افزود: تجربه‌ی زیسته‌ی خواننده و نویسنده، می‌تواند به درک بیشتر و هم‌ذات‌پنداری با داستان کمک کند. همین امر راه را برای نقد خواننده هموار می‌کند.

قدیرمحسنی با بیان اینکه اطراف شما پر از اتفاقاتی است که می‌تواند ماجراهای جالبی بسازد، تصریح کرد: نویسندگان بزرگ‌سالی که برای نوجوانان می‌نویسند دنبال ایده‌هایی هستند که کنار شما و در زندگی نوجوانی شما است.

این نویسنده‌ی‌ کتاب‌های کودک و نوجوان ادامه داد: باید قدر این تجربه‌های زیسته‌تان را بدانید و آن‌ها را با بکار گرفتن در داستان‌هایتان ماندگار کنید؛ آن‌وقت خواهید دید که چقدر نوشتن لذت‌بخش‌تر و خلاقانه‌تر می‌شود.

وی افزود: اگر ایده‌ای را کار می‌کنید که تجربه زیستی شما نیست باید به منابع رجوع کنید؛ به فیلم‌ها و کتاب‌ها، یعنی از تجربیات دیگران استفاده کنید.

کبری بابایی شاعر و مسئول بخش کودک و نوجوان خانه کتاب و ادبیات ایران نیز با تأکید به اهمیت و جایگاه زبان در داستان، گفت: باید دید زبان یک اثر یکدست است یا نه؛ یعنی نیاز داستان است که جاهایی زبان شاعرانه باشد یا نه.

وی خاطرنشان کرد: گاهی نگاه شاعرانه نویسنده باعث می‌شود جرقه‌های کوچکی که در زبان روشن و شفاف است، در اثر گم شود.

بابایی در ادامه به اثر ندا خوش‌افکار عضو این انجمن اشاره کرد و اظهار داشت: گاهی فضایی که نویسنده می‌سازد حال و هوای شخصیت داستان را نشان می‌دهد و نیازی به بیان مستقیم و با زبانی شاعرانه که با اثر سنخیت ندارد، نیست.

گفتنی است در ادامه این نشست، آثار آناهیتا قدرتی، ندا خوش افکار و سحر بابایی مورد نقد و بررسی قرار گرفته و عباس قدیرمحسنی نمونه آثاری از نقد فیلم‌ها و داستان‌ها را برای مطالعه اعضای انجمن معرفی کرد.

کلمات کلیدی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت