عنوان خدمت:

برگزاری مراسم هفته کودک

شناسه خدمت :

17062266100

نوع خدمت :

G2C

شرح خدمت :

هر ساله کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، در هفته کودک اقدام به برگزاری جشن های گسترده و برنامه های فرهنگی ویژه کودکان و نوجوانان در سراسر کشور می کند.

مدارک مورد نیاز :

نیاز به مدارک ندارد

مراحل گردش کار :

  • طراحی یک طرح‌نما برای نحوه ارایه خدمات یا برنامه‌ها یا فضای غرفه نمایشگاهی و برنامه‌های اینترنتی برای ارایه به دبیرخانه از سوی سازمان‌ها و فعالان حوزه کودک
  • ارسال طرح‌نما همراه با نامه درخواست شرکت در برنامه‌های هفته ملی کودک به دبیرخانه از سوی سازمان‌ها و فعالان حوزه کودک
  • پیگیری اخبار و فراخوان‌های منتشر شده از سوی کانون و سازمان‌های مشارکت‌کننده برای رشکت در برنامه‌ها و مسابقه‌ها و نمایشگاه‌ها یا شرکت در برنامه‌های مجازی از سوی خانواده‌ها و کودکان و مخاطبان عمومی
  • برگزاری مناسبت هفته کودک
  • حضور مخاطبین کودک ونوجوان و... و استفاده از غرفه های مختلف و انجام فعالیت و شرکت در فعالیت های مناسب گروه سنی خود

واجدین شرایط دریافت خدمت :

کودکان،نوجوانان،اولیایی تربیتی

جزئیات خدمت

متوسط مدت زمان ارایه خدمت:

اعلام زمان ارائه خدمت در ایام هفته و سال: هفته ملی کودک به نحوی برنامه‌ریزی می‌شود که یکی از روزهای آن مصادف با 16 مهر روز جهانی کودک باشد. معمولا بسته به مناسبت‌ها و شرایط تقویمی که امکان برگزاری آیین‌ها و جشن‌ها فراهم باشد زمان آغاز و پایان هفته متغییر است.

ساعات ارائه خدمت:

در ایام برپایی هفته ملی کودک همه روزه از ساعت 8 تا 17 بعدازظهر

تعداد بار مراجعه حضوری:

این برنامه به صورت کاملا حضوری برگزار می‌شود.

هزینه ارائه خدمت(به ریال):

رایگان است.

نحوه دسترسی به خدمت

آدرس اینترنتی(تحویل خدمت):

ندارد خدمت رسانی به صورت کاملا حضوری انجام می شود در شرایط بیماری کرونا در سال 99 خدمت رسانی از طریق ساخت ویژه برنامه ها و مسابقات مختلف در سایت  https://omid.kpf.ir/ و سایت https://kpf.ir/و شبکه های تلویزیونی انجام گرفت.

پست الکترونیک:

 

تلفن گویا یا مرکز تماس:

88971313 021

مسئول اصلی ارائه خدمت:

مدیر کل روابط عمومی

شناسنامه خدمت:

دانلود شناسنامه(فلوچارت) pdf

نحوه دسترسی به شکایت از خدمت:

ورود به صفحه پیشنهادات و انتقادات

نظرسنجی:

نظرسنجی

سوالات متداول خدمت :

لینک به صفحه سوالات

بیانیه سطح توافق خدمت

بیانیه سطح توافق خدمت

  • 1401/02/06 - 13:57
  • تعداد بازدید: 1529
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری بیست‌ویکمین نشست انجمن ادبی شاعران نوجوان کانون استان اردبیل

بیست‌ویکمین نشست انجمن ادبی شاعران نوجوان (بهارناز) کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اردبیل هم‌زمان با یاد روز فریدالدین ابوحامد محمد عطار نیشابوری معروف به شیخ عطار نیشابوری، از شاعران و عارفان مشهور ایرانی قرن ششم و هفتم هجری در سالن کتابخانه‌ی مرکز شماره ۵ اردبیل برگزار شد.

ه گزارش روابط عمومی اداره‌کل کانون استان اردبیل، در این نشست پریناز ستونه از مربیان آفرینش‌های ادبی کانون استان اردبیل به‌عنوان کارشناس برنامه حضور داشت و در ابتدای سخنانش اعضا را به طرح دیدگاهشان درباره شعر دعوت کرد.

ستونه با اشاره به اهمیت اندیشه در شعر، گفت: یک شعر داری خیال، موسیقی، عاطفه و اندیشه است و شاعر در سروده‌هایش جهان‌بینی خود را با خواننده اثر به اشتراک می‌گذارد و هیچ شعری نمی‌تواند بدون اندیشه تراوش کند.

او در کنار نقد آثار اعضا، به قالب‌های شعر کهن و معاصر اشاره‌کرده و افزود: اشعار کهن بر اساس اوزان عروضی از ابتدا تا انتهای یک قطعه شعری، از یک الگوی منظم پیروی می‌کنند و ترتیب قافیه‌ها در مصراع‌ها و بیت‌های یک شعر قالب آن را تعیین می‌کند؛ در اشعار معاصر چون نیمایی هم الزاما از یک وزن عروضی خاص در طول یک قطعه پیروی نمی‌شود و در شعر سپید و موج نو، وزن از میان برداشته می‌شود.

کارشناس برنامه در ادامه به مباحث موسیقی در شعر پرداخت و اضافه کرد: موسیقی در اشعار کهن به چند دسته تقسیم می‌شود: بیرونی (اوزان عروضی)، درونی (وحدت، تشابه، تضاد، صامت‌ها و مصوت‌ها)؛ موسیقی معنوی (شامل صنایع معنوی) و کناری (قافیه و ردیف).

پریناز ستونه بابیان اهمیت موسیقی معنوی در اشعار سپید، یادآور شد: این دست شعرها از هر دو وزن بیرونی و کناری آزاد هستند، ولی همچنان از موسیقی معنوی و درونی چون جناس‌ها، قافیه میانی و هم‌خوانی مصوت‌ها و صامت‌ها بهره می‌برند و همین امر یکی از عوامل زیبایی و وجه جمال شعرهای بی‌وزن محسوب می‌شود.

او هم‌چنین خاطرنشان کرد: در موج نو همین موسیقی معنوی و کناری نیز حذف و سروده شاعر با کمک صور خیال (استعاره، مجاز و کنایه و ...) از نثر و متن ادبی متمایز می‌گردد.

شایان‌ذکر است، در این نشست تخصصی که روز پنج‌شنبه ۲۵ فروردین‌ماه ۱۴۰۱ برگزار شد، شعرهای زهرا ناصری، سوگند حسینی، نرجس احمدی و فاطمه شیخی به نقد و بررسی گذاشته شد.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت