عنوان خدمت:

برگزاری مراسم هفته کودک

شناسه خدمت :

17062266100

نوع خدمت :

G2C

شرح خدمت :

هر ساله کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، در هفته کودک اقدام به برگزاری جشن های گسترده و برنامه های فرهنگی ویژه کودکان و نوجوانان در سراسر کشور می کند.

مدارک مورد نیاز :

نیاز به مدارک ندارد

مراحل گردش کار :

  • طراحی یک طرح‌نما برای نحوه ارایه خدمات یا برنامه‌ها یا فضای غرفه نمایشگاهی و برنامه‌های اینترنتی برای ارایه به دبیرخانه از سوی سازمان‌ها و فعالان حوزه کودک
  • ارسال طرح‌نما همراه با نامه درخواست شرکت در برنامه‌های هفته ملی کودک به دبیرخانه از سوی سازمان‌ها و فعالان حوزه کودک
  • پیگیری اخبار و فراخوان‌های منتشر شده از سوی کانون و سازمان‌های مشارکت‌کننده برای رشکت در برنامه‌ها و مسابقه‌ها و نمایشگاه‌ها یا شرکت در برنامه‌های مجازی از سوی خانواده‌ها و کودکان و مخاطبان عمومی
  • برگزاری مناسبت هفته کودک
  • حضور مخاطبین کودک ونوجوان و... و استفاده از غرفه های مختلف و انجام فعالیت و شرکت در فعالیت های مناسب گروه سنی خود

واجدین شرایط دریافت خدمت :

کودکان،نوجوانان،اولیایی تربیتی

جزئیات خدمت

متوسط مدت زمان ارایه خدمت:

اعلام زمان ارائه خدمت در ایام هفته و سال: هفته ملی کودک به نحوی برنامه‌ریزی می‌شود که یکی از روزهای آن مصادف با 16 مهر روز جهانی کودک باشد. معمولا بسته به مناسبت‌ها و شرایط تقویمی که امکان برگزاری آیین‌ها و جشن‌ها فراهم باشد زمان آغاز و پایان هفته متغییر است.

ساعات ارائه خدمت:

در ایام برپایی هفته ملی کودک همه روزه از ساعت 8 تا 17 بعدازظهر

تعداد بار مراجعه حضوری:

این برنامه به صورت کاملا حضوری برگزار می‌شود.

هزینه ارائه خدمت(به ریال):

رایگان است.

نحوه دسترسی به خدمت

آدرس اینترنتی(تحویل خدمت):

ندارد خدمت رسانی به صورت کاملا حضوری انجام می شود در شرایط بیماری کرونا در سال 99 خدمت رسانی از طریق ساخت ویژه برنامه ها و مسابقات مختلف در سایت  https://omid.kpf.ir/ و سایت https://kpf.ir/و شبکه های تلویزیونی انجام گرفت.

پست الکترونیک:

 

تلفن گویا یا مرکز تماس:

88971313 021

مسئول اصلی ارائه خدمت:

مدیر کل روابط عمومی

شناسنامه خدمت:

دانلود شناسنامه(فلوچارت) pdf

نحوه دسترسی به شکایت از خدمت:

ورود به صفحه پیشنهادات و انتقادات

نظرسنجی:

نظرسنجی

سوالات متداول خدمت :

لینک به صفحه سوالات

بیانیه سطح توافق خدمت

بیانیه سطح توافق خدمت

  • 1401/06/19 - 15:14
  • تعداد بازدید: 1412
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
با حضور یعسوب محسنی، نویسنده کتاب «کلاغ‌ها هم بستنی می‌خورند»؛

بیست‌وچهارمین نشست انجمن نویسندگان نوجوان کانون استان اردبیل برگزار شد

بیست‌وچهارمین نشست انجمن نویسندگان نوجوان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اردبیل با حضور یعسوب محسنی، نویسنده و منتقد ادبی، کارشناس آفرینش‌های ادبی کانون استان، مربیان و اعضای انجمن،در مرکز شماره پنج کانون اردبیل برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون استان اردبیل،در این نشست که عصر روز دوشنبه چهاردهم شهریورماه سال جاری برگزار شد، یعسوب محسنی،  به اهمیت زبان و نثر صحیح در ساختار داستان اشاره‌کرده، نارسایی زبانی را از آفت­‌های داستان­‌نویسی دانست و از اعضا خواست که با افزایش میزان مطالعه‌ی روزانه و کمتر استفاده کردن از حروف اضافه در جملات، این نقص را در داستان‌نویسی برطرف کنند و سپس به فراگیری دیگر فنون داستان­‌نویسی بپردازند.

محسنی تصریح کرد: اعضا برای باورپذیر شدن داستان، به شنیده‌ها و خوانده­های خود از کتاب دیگران و تجربه­‌ی زیستی آن‌ها اکتفا نکنند و خودشان به کسب تجربه، درک و لمس امور بپردازند.

این منتقد ادبی بابیان اینکه نباید از شکست خوردن ترسید، اظهار داشت: با حواس پنج‌گانه‌ی خود به شناخت برسید و برای افزایش باورپذیری و همراه شدن مخاطب با داستان، همین شناخت را در نوشته‌های خود، با دیگران به اشتراک بگذارید.

نویسنده کتاب کلاغ‌ها هم بستنی می‌خورند، برای بهبود شخصیت­‌پردازی در داستان، از اعضا خواست با لذت بردن از زندگی در کنار مخاطب، خود را در چهاردیواری کلماتی که از کتاب­ها آموخته‌­اند، زندانی نکنند و این لذت را در داستان­ها با دیگران سهیم شوند.

او اظهار داشت: هیچ زیبایی فراتر ازآنچه که خود درک می‌کنید، نیست و این از هر چیزی در دنیا لذت‌بخش­­‌تر است.

محسنی ادامه داد: همیشه دنبال این نباشید که با داستان خود، حرف یا پیامی برای دیگران داشته باشید؛ همین‌که مخاطب از خواندن داستانتان لذت ببرد، کافی است.

این نویسنده و منتقد ادبی با اشاره به نثر خوب در نگارش داستان توسط اعضای انجمن، بر دقت در انتخاب واژه‌های مناسب تاکید کرده و بیان داشت: کلمات، تنها ابزار یک نویسنده برای نوشتن است و نباید فراموش کرد که هر کلمه بار معنایی خاصی دارد که باید در جای شایسته‌­ی خود به کار گرفته شود تا نویسنده به هدف موردنظر خود دست‌یافته و با خلق شخصیت­‌های واقعی با توجه به ویژگی‌های اخلاقی حقیقی، کنش­ها و عکس‌العمل‌های درخور آن‌ها، این شخصیت‌ها را در ذهن مخاطب زنده نگه دارد.

محسنی توصیه کرد: اعضا از سفارشی نویسی پرهیز کنند و برای اتمام داستان عجله­‌ای نداشته باشند و تا زمانی که احساس می­کنند شخصیت­‌های داستان زنده هستند، اجازه دهند خود آن‌­ها، برای اتمام حیاتشان تصمیم بگیرند.

بر اساس این گزارش، یعسوب محسنی در صحبت‌های خود بابیان این‌که داستان‌های انتقادی در بین مخاطبان تاثیر گذاری بیشتری دارد، به معرفی و بررسی ژانرهای ریالیسم فانتزی، ریالیسم روان‌شناختی و ریالیسم اجتماعی پرداخت و داستان هرکدام از اعضا را از حیث ژانرهای ادبی بررسی کرد.

در ادامه، آثار طوبا حسین زاده، فاطمه صباحی و یسنا نظمی به ترتیب با عنوان‌های «روز سیصد و شصت و چهارم»، «موشک‌های کاغذی» و «روتین زندگی» که در سه ژانر ریالیسم فانتزی، ریالیسم روان‌شناختی و ریالیسم کمدی نوشته‌شده بود، توسط اعضا و کارشناس مهمان نقد و بررسی شد.

شایان‌ذکر است در پایان این نشست، اعضا با آثار یعسوب محسنی، نویسنده­ی محبوب اردبیلی آشنا شده و ایشان آخرین رمان خود با نام «خاطرات به‌هم‌ریخته‌ی پدر، پسر و من» را به کتاب‌خانه‌ی انجمن نویسندگان اردیبهشت اهدا کرد.

کلمات کلیدی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت