مرکز فرهنگی هنری دولت آباد (نمین )

 این مرکز از سال 1384 فعالیت های فرهنگی ،هنری و ادبی خود را آغاز نموده است . همزمان با هفته دولت آباد، این مرکز با هدف آشنایی کودکان ونوجوانان با شهدای گرانقدر به ویژه شهدای نوجوان و تجلیل از مقام شامخ شهدا به نام  شهید قربانعلی پوراروج نام گذاری شد.



خدمات مرکز :

 

  کارگاه های هنری ویژه گروه های سنی ۴ سال کامل تا 17 سال

  اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضا حقیقی و مجازی 

  اجرای نمایش های عروسکی وتئاتر و نمایش فیلم

بخش های مرکز :

 

  دارای  کتابخانه کودک ونوجوان، سالن آمفی تئاتر،

امکانات ویژه مرکز :

 

  سالن مطالعه کودک  و نوجوان

امکانات کارگاهی :

 

  کارگاه نقاشی /  کارگاه سفال 

خدمات فراگیر :

   

روز و ساعات فعالیت :

 

  مرکز در یک شیفت از 9 صبح الی 15 عصر -  روزهای زوج پسر و روز های فرد دختر

پرسنل :

 

  ۱ نفر مسئول مرکز - 1 نفر نیروی هنری – 1 نفر خدمات

شرایط عضویت :

 

 داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال  و پرداخت شهریه  20000 تومان برای عضویت در مرکز حقیقی

نشانی :

 

  خیابان معلم -  کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان دولت آباد

تلفن :

 

  تلفن :  32347333

مسئول مرکز :

 

   خانم نرگس جعفر خانی 


در صورتی که علاقمند به حضور در فعالیت های این مرکز بطور مجازی هستید، برروی تصویر زیر کلیک کنید


 

 

  • 1402/12/05 - 13:18
  • تعداد بازدید: 288
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
نویسنده کتاب «موسیقی سکوت» عنوان کرد:

لازمه‌ی شروع خوب در داستان داشتن پیرنگی مناسب است

سی و دومین نشست انجمن نویسندگان نوجوان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اردبیل با حضور اعضا، مربی و کارشناس آفرینش‌های ادبی در مرکز فرهنگی هنری شماره‌ی یک کانون اردبیل برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل کانون استان اردبیل، در این نشست پری آخته نویسنده و کارشناس ادبی، ضمن ابراز خرسندی از حضور در جمع نوجوانان داستان‌نویس اردبیلی گفت: فرصتی که کانون و مربیان ادبی‌اش در اختیار نوجوانان قرار داده از فرصت‌های طلایی است که توجه به آن می‌تواند مسیر زندگی‌شان را هموار و روشن کند.

 در ادامه آخته به تفاوت قصه و داستان کوتاه اشاره کرده و گفت: قصه و داستان هر دو آثار روایی هستند که داستان کوتاه، برشی از زندگی است و گاهی نویسندگان در نوشتن آن از واقعیت‌های بیرونی الهام گرفته و یا از آن برداشت می‌کنند و همه را با آنچه در ذهن خلاق خوددارند به هم‌آمیخته و با مشارکت خواننده اثرشان را خلق می‌کنند.

وی افزود: آنچه داستان را از قصه جدا می‌کند روابط علت و معلولی است که بین رویدادهای مختلف آن حاکم است. حال‌آنکه قصه بر اساس حوادث پشت سر هم روایت می‌شود که ممکن است رابطه علت و معلولی هم بین آن‌ها برقرار نباشد.

نویسنده کتاب موسیقی سکوت خاطر نشان کرد: تفاوت دیگر در قهرمان و شخصیت است. قصه‌های قدیمی معمولاً قهرمانانی دارند که از الگوهای مشخصی پیروی می‌کنند که یا خوب‌اند یا بد. حال‌آنکه شخصیت‌ها در داستان دارای نوعی فردیت هستند و در اثر تحولاتی که حادث می‌شود تغییر می‌کنند.

وی با اشاره به این موضوع که اعضا باید به شروع داستان خود توجه داشته باشند، یک شروع خوب را مستلزم داشتن پیرنگ داستانی مناسب عنوان کرده و تاکید کرد اعضا با نقد داستان‌ها و بررسی ساختار آن‌ها و پیرنگ‌شان، تمرینی برای تقویت نویسندگی خود داشته باشند.

آخته در ادامه صحبت‌های خود از حاضران خواست تا شروع‌های متفاوت برای داستان خود طراحی و بهترینش را انتخاب کنند و این تمرین را راهی برای تقویت داستان‌نویسی آن‌ها برشمرد.

وی در ادامه به اهمیت استفاده از حواس پنج‌گانه و حس شهودی اشاره کرده و بیان داشت: این احساس‌ها به باورپذیری و فضاسازی و توصیف صحنه‌ها و حالات شخصیت‌ها کمک زیادی می‌کند.

گفتنی است در این نشست داستان فرناز دشتی با عنوان «بی‌قرار» و محدثه علیاری با عنوان «درخت‌ها بوی فروردین داشتند» نقد و بررسی شد.

کلمات کلیدی

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت