مرکز فرهنگی هنری دولت آباد (نمین )

 این مرکز از سال 1384 فعالیت های فرهنگی ،هنری و ادبی خود را آغاز نموده است . همزمان با هفته دولت آباد، این مرکز با هدف آشنایی کودکان ونوجوانان با شهدای گرانقدر به ویژه شهدای نوجوان و تجلیل از مقام شامخ شهدا به نام  شهید قربانعلی پوراروج نام گذاری شد.



خدمات مرکز :

 

  کارگاه های هنری ویژه گروه های سنی ۴ سال کامل تا 17 سال

  اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضا حقیقی و مجازی 

  اجرای نمایش های عروسکی وتئاتر و نمایش فیلم

بخش های مرکز :

 

  دارای  کتابخانه کودک ونوجوان، سالن آمفی تئاتر،

امکانات ویژه مرکز :

 

  سالن مطالعه کودک  و نوجوان

امکانات کارگاهی :

 

  کارگاه نقاشی /  کارگاه سفال 

خدمات فراگیر :

   

روز و ساعات فعالیت :

 

  مرکز در یک شیفت از 9 صبح الی 15 عصر -  روزهای زوج پسر و روز های فرد دختر

پرسنل :

 

  ۱ نفر مسئول مرکز - 1 نفر نیروی هنری – 1 نفر خدمات

شرایط عضویت :

 

 داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال  و پرداخت شهریه  20000 تومان برای عضویت در مرکز حقیقی

نشانی :

 

  خیابان معلم -  کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان دولت آباد

تلفن :

 

  تلفن :  32347333

مسئول مرکز :

 

   خانم نرگس جعفر خانی 


در صورتی که علاقمند به حضور در فعالیت های این مرکز بطور مجازی هستید، برروی تصویر زیر کلیک کنید


 

 

  • 1399/10/13 - 10:27
  • تعداد بازدید: 1492
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
با حضور کارشناس مسوول کانون استان گیلان برگزار شد؛

نهمین نشست مجازی انجمن شاعران نوجوان بهارناز کانون استان اردبیل

هفدهمین نشست مجازی انجمن‌های ادبی و نهمین جلسه انجمن شاعران نوجوان کانون پرورش فکری استان اردبیل، روز چهارشنبه۱۰ دی‌ماه ۱۳۹۹ با حضور حمیرا خدابنده کارشناس مسوول کانون استان گیلان، در فضای مجازی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون استان اردبیل، این نشست مجازی با اشتراک‌گذاری آثار اعضا نوجوان آغاز شد و کارشناس برنامه به نقد و بررسی اشعار پرداخت.

حمیرا خدابنده، پژوهشگر و منتقد فعال در حوزه‌ی شعر و ادبیات؛ با ابراز خرسندی از کیفیت آثار نوجوانان شاعر عضو این انجمن، گفت: اسم یک شعر برای یک شعر مهم است، چون مضمون و مفهوم شعر است و در پیشانی شعر قرار دارد، بنابراین  شاعران نوجوان تلاش کنند که برای شعرشان نام انتخاب کنند.

او در رابطه با شعرهای مناسبتی چون هشت‌سال دفاع مقدس، اظهار کرد: درباره مقاومت و دفاع مقدس، شاعران بسیاری طبع‌آزمایی کرده و شعر سروده‌اند، اما چیزی که باید مدنظر داشت و بیسار مهم است به‌خصوص درباره موضوعات مناسبتی و خاص، این است که شاعر باید تلاش کند که شعرش کلیشه‌ای و شعارگونه نباشد.

خدابنده در ادامه افزود: بیشتر شاعرانی که در حوزه جنگ شعر گفته‌اند اگر نگاه کنید آثارشان شبیه هم نیست و یکی از دلیل آن این است که شاعر از تعابیر و اصطلاحاتی استفاده می‌کند که خاص خودش هست و با زبان شاعرانه خود، آن را به زیور طبع می‌آراید؛ بنابراین باید کسی که در این عرصه طبع‌آزمایی می‌کند و در موضوعات مناسبتی دیگری شعرسرایی می‌کند، باید از کلیشه به دور باشد.

کارشناس برنامه تأکید کرد: شاعر باید چیزهایی را ببیند و در شعر بیان کند که تکراری نباشد و موجب خلق تصاویر جدید شود تا از این طریق بتواند مخاطبش را شگفت‌زده کند.

وی نگاه نو و تازه را یکی از موارد مهم در آفرینش و خلق یک اثر عنوان و  اضافه کرد: باید تلاش کنیم از یک زاویه نو به بحث و بررسی موضوع بپردازیم.

خدابنده درباره بازخوانی شعر بعد از سرایش آن نیز گفت: معمولاً شاعر به هنگام سرودن شعر دچار هیجان و عاطفه و شتاب‌زدگی می‌شود و بهتر است بعد از سرایش شعر و فروکش شدن شوریدگی و هیجان، دوباره سراغ شعر رفته و آن را ویرایش کند. 

بر اساس این گزارش، از آثار ارسالی به واحد آفرینش‌های ادبی کانون استان اردبیل، آثار سوگند حسینی، نگار سلیمانی، زهرا ناصری و نگین پناهی مورد نقد و بررسی کارشناسی قرار گرفت.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت