مرکز فرهنگی هنری دولت آباد (نمین )

 این مرکز از سال 1384 فعالیت های فرهنگی ،هنری و ادبی خود را آغاز نموده است . همزمان با هفته دولت آباد، این مرکز با هدف آشنایی کودکان ونوجوانان با شهدای گرانقدر به ویژه شهدای نوجوان و تجلیل از مقام شامخ شهدا به نام  شهید قربانعلی پوراروج نام گذاری شد.



خدمات مرکز :

 

  کارگاه های هنری ویژه گروه های سنی ۴ سال کامل تا 17 سال

  اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضا حقیقی و مجازی 

  اجرای نمایش های عروسکی وتئاتر و نمایش فیلم

بخش های مرکز :

 

  دارای  کتابخانه کودک ونوجوان، سالن آمفی تئاتر،

امکانات ویژه مرکز :

 

  سالن مطالعه کودک  و نوجوان

امکانات کارگاهی :

 

  کارگاه نقاشی /  کارگاه سفال 

خدمات فراگیر :

   

روز و ساعات فعالیت :

 

  مرکز در یک شیفت از 9 صبح الی 15 عصر -  روزهای زوج پسر و روز های فرد دختر

پرسنل :

 

  ۱ نفر مسئول مرکز - 1 نفر نیروی هنری – 1 نفر خدمات

شرایط عضویت :

 

 داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال  و پرداخت شهریه  20000 تومان برای عضویت در مرکز حقیقی

نشانی :

 

  خیابان معلم -  کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان دولت آباد

تلفن :

 

  تلفن :  32347333

مسئول مرکز :

 

   خانم نرگس جعفر خانی 


در صورتی که علاقمند به حضور در فعالیت های این مرکز بطور مجازی هستید، برروی تصویر زیر کلیک کنید


 

 

  • 1399/11/18 - 10:56
  • تعداد بازدید: 2212
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
مدیرکل کانون استان؛

کتاب مهم‌ترین سند ثبت، آموزش و انتقال تاریخ است

مدیرکل کانون پرورش فکری استان اردبیل در آیین رونمایی از کتاب «از قصه‌ها می‌آید»، گفت: کتاب مهم‌ترین سند ثبت، آموزش و انتقال تاریخ، دانش و مفاهیم بوده و ابزار دانایی و راز مانایی بشریت است.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون استان اردبیل، زعفر احدزاده این سخنان را در آیین رونمایی از کتاب«از قصه‌ها می‌آید»، نوشته فاطمه حقی از اعضای ارشد کانون استان اردبیل عنوان کرد و افزود: توجه به ادبیات کودک و نوجوان در سال‌های اخیر روند پرشتابی به خود گرفته و این تمرکزافزایی در کانون پرورش فکری استان، نتایج درخشانی داشته و موفقیت‌های اعضای انجمن ادبی در مهرواره‌ها و جشنواره‌های استانی و کشوری به خوبی گویای این پیشرفت‌ها است.

احدزاده ضمن تبیین موفقیت‌های مستمر اعضای مراکز فرهنگی هنری کانون استان در خلق آثار ادبی، ادامه داد: نمود دیگری از این توفیقات، ورود برخی از اعضای نوجوان و ارشد به تولید محتواهای فرهنگی هنری بوده‌ است که هانیه آقامحمدیان، آناهیتا همتی، الیار طریقی و فاطمه حقی ازجمله نویسندگان نوجوان و ارشدی هستند که در مسیر آفرینش‌های ادبی در قالب کتاب گام مهمی برداشتند.

وی در این خصوص خاطرنشان کرد: در سالیان گذشته هم شاهد آثاری از عرفان ابراهیمی، نوژین یوسفیان، آیتا صفرزاده و ابوالفضل فرجی آیلار بودیم که از اعضای فعال مراکز فرهنگی هنری کانون محسوب می‌شوند و تداوم فرآیند موفقیت این اعضا و دیگر علاقه‌مندان مستعد حوزه ادبی در کارگاه‌ها و انجمن‌های ادبی، نوید آینده‌ای درخشان با تولد نویسندگان و داستان‌نویس‌های خلاق است.

مدیرکل کانون استان یادآور شد: پروش نسلی نواندیش توأم با تشویق و حمایت نهادهای متولی، گام بزرگی در جهت تکوین شخصیت ادبی علاقه‌مندان نوجوان و جوان است و در پدیدآوری آثار فاخر در حوزه ادبیات کودک و نوجوان تأثیرگذار خواهد بود.

زعفر احدزاده که از او کتاب‌هایی در حوزه تاریخ فرهنگی و فولکلور منتشر گردیده است، بازنویسی داستان تاریخی «سارای» به صورت دوزبانه و تدوین کتاب «سنجبد گیوی» در حوزه تاریخ فرهنگی جنوب استان، را به گنجینه کتاب‌های تولیدی در خصوص ادبیات عامیانه افزوده است و بازنشر کتاب فولکلور آذربایجان هم برای روزهای آغازین سال 1400 در قالب سه عنوان کتاب، آماده تدوین و چاپ دارد.

شایان‌ذکر است، آیین رونمایی از اثر سوم فاطمه حقی با عنوان «از قصه‌ها می‌آید»، ظهر روز پنجشنبه 16 بهمن‌ماه در فرهنگسرای بانوان شهرداری اردبیل با حضور جمعی از مسوولان و اصحاب اندیشه و قلم برگزار شد.

کلمات کلیدی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت