مرکز فرهنگی هنری شماره یک اردبیل

این مرکز از سال 1346 فعالیت های فرهنگی ،هنری و ادبی خود را آغاز نموده است . مرکز فرهنگی و هنری و ادبی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شماره یک اردبیل، جزو اولین و قدیمی ترین مراکز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اردبیل بوده که دارای بیش از .18000جلد کتاب می باشد.



خدمات مرکز :

 

  برگزاری کارگاه های هنری و ادبی  ویژه گروه های سنی 6سال کامل تا 16 سال

  اجرای فعالیت های فرهنگی،هنری و ادبی  ویژه اعضا حقیقی و مجازی

  اجرای نمایش های عروسکی و نمایش فیلم

بخش های مرکز :

 

  دارای دو کتابخانه کودک ونوجوان

امکانات ویژه مرکز :

 

  سالن مطالعه کودک و نوجوان / 2 کارگاه هنری و ادبی

امکانات کارگاهی :

 

  کارگاه نقاشی / کارگاه خوشنویسی / کارگاه سفال / کارگاه ادبی

خدمات فراگیر :

 

  خدمات کتابخانه ای(کتاب رسانی) و فعالیتهای فرهنگی و هنری و ادبی ویژه کودکان ونوجوانان

روز و ساعات فعالیت :

 

  مرکز تک شیفت از 8 صبح الی 14 عصر 

پرسنل :

 

  2 مربی فرهنگی- ۱ نفر مسئول مرکز - 2 نفر نیروی هنری - 1 نفر نیروی ادبی-1 نفر خدمات

شرایط عضویت :

 

  داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال  و پرداخت شهریه ۱۲۰۰۰ تومان برای عضویت در مرکز حقیقی

نشانی :

 

  میدان ورزش-روبروی بیمارستان بوعلی-داخل پارک کودک-کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان-مرکز یک اردبیل

تلفن :

 

  تلفن :  33238900-045

مسئول مرکز :

 

  آقای جواد رضائیان


در صورتی که علاقمند به حضور در فعالیت های این مرکز بطور مجازی هستید، برروی تصویر زیر کلیک کنید


 

 

  • 1402/07/29 - 13:19
  • تعداد بازدید: 727
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

کارگاه‌های آموزش قصه‌گویی در مراکز کانون استان اردبیل

با نزدیک شدن به زمان برگزاری بیست و پنجمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی، مراکز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اردبیل برای کسب آمادگی بیشتر اعضا، مربیان و علاقه‌مندان شرکت در این دوره از جشنواره، دورهمی‌ها و کارگاه‌های قصه‌گویی را برگزار می‌کنند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون استان اردبیل، در مهرماه امسال و در روزهای نزدیک به برگزاری بیست و پنجمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی مرکز فرهنگی و هنری شماره 3 کانون مشگین‌شهر کارگاه آموزش قصه‌گویی را در دهمین روز از همین ماه با حضور اعضا و مربیان برگزار کرد.

در این کارگاه لیلا مستعلی‌زاده، مربی مسئول مرکز به سیاست‌های کلی جشنواره اشاره‌کرده و رویکردهای این جشنواره را برای اعضا تشریح کرد.

در ادامه هرکدام از اعضای کارگاه نیز در جهت ترویج فرهنگ قصه‌گویی در بین اقشار مختلف جامعه نظرات خود را بیان کرده و مقرر کردند برای اشاعه این فرهنگ به‌عنوان سفیران قصه‌گویی مرکز، در جمع اعضای خانواده، دوستان و دورهمی‌های خانوادگی به قصه‌گویی پرداخته و قصه‌های کهن محلی را از افرادی مثل پدربزرگ و مادربزرگ‌ها جمع‌آوری کنند.

در بخش دیگر این نشست سنجه‌های داوری در این جشنواره موردبررسی قرار گرفت تا اعضا با در نظر گرفتن معیارهای داوری و انتخاب به تمرین قصه بپردازند.

در مرکز فرهنگی هنری کانون شهرستان نیر هم نشست مهارت افزایی قصه‌گویی با اعضای نوجوان قصه‌گو با عنوان «با قصه لبخند بسازیم» در روز پنجشنبه سیزدهم مهرماه برگزار شد.

مریم شکیبایی مربی مسئول این مرکز با اشاره به اهداف قصه‌گویی اظهار داشت امسال سعی بر این خواهد بود تا از ظرفیت‌های نوجوانان جهت شرکت در جشنواره‌ی قصه‌گویی بیشتر بهره ببریم.

مربی امور فرهنگی این مرکز نیز از روش‌های قصه‌گویی و تأثیر بیان و لحن در نقل قصه سخن گفته و بر استفاده به‌موقع و هدفمند حرکات صورت، لحن، تن صدا و متناسب با محتوای قصه تأکید کرد.

بر اساس این گزارش، مرکز فرهنگی و هنری شماره‌ی 2 کانون مشگین‌شهر نیز نشستی را جهت هم‌اندیشی در رابطه با برگزاری مرحله استانی بیست و پنجمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی با حضور رئیس کتابخانه‌های عمومی، مسئولین مهدهای کودک، مربیان و مسئولین دارالقرآن، مربیان کانون، در این مرکز برگزار کرد.

گفتنی است در این نشست مربی مسئول مرکز با تشریح شیوه‌نامه و اهداف جشنواره در مورد محورهای موضوعی و چگونگی برگزاری این جشنواره صحبت کرده و از حاضران خواست تا در این خصوص اطلاع‌رسانی‌های لازم را به اعضا و مخاطبان خود انجام دهند.

گفتگو در مورد نحوه اطلاع‌رسانی، گروه‌های سنی شرکت‌کنندگان و چگونگی حضور و یا بارگذاری آثار در سامانه جشنواره از موارد موردبحث در این جلسه بود که مقرر شد مربیان کانون نسبت به بارگذاری و ارسال آثار شرکت‌کنندگان راهنمایی‌ها و همکاری‌های لازم را داشته باشند.

در پایان این نشست اعضای مستعد قصه‌گویی کتابخانه‌های عمومی، دارالقرآن‌ها و مهدهای کودک به مربیان کانون معرفی شدند تا ضمن ارتباط مستمر با آن‌ها، تمرین‌ها و راهنمایی‌های لازم برای شرکت در جشنواره‌های قصه‌گویی و حضور در کارگاه‌های آموزش قصه‌گویی انجام گیرد.

کلمات کلیدی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت