مرکز فرهنگی هنری شماره یک مشگین شهر

 این مرکز از سال 1388 فعالیت های فرهنگی ،هنری و ادبی خود را آغاز نموده است . در سال1390  ،مصادف با  روز نوجوان این مرکز با هدف آشنایی کودکان ونوجوانان با شهدای گرانقدر به ویژه شهدای نوجوان و تجلیل از مقام شامخ شهدا به نام شهید نوجوان صادق صادق زاده (کوچکترین شهید شهرستان مشگین شهر ) نام گذاری شد.



خدمات مرکز :

 

  کارگاه های فرهنگی  ویژه گروه های سنی ۴ سال کامل تا ۲۲ سال، حقیقی و مجازی

اجرای فعالیت های هنری ویژه اعضا حقیقی و مجازی

بخش های مرکز :

 

  دارای یک سالن کتابخانه کودک ونوجوان،یک کتابخانه ی پستی

امکانات ویژه مرکز :

 

  سالن مطالعه کودک و نوجوان

امکانات کارگاهی :

 

  کارگاه نقاشی/ کارگاه سفال / کارگاه داستان نویسی/ کارگاه نوشتن خلاق/ کارگاه کاردستی 

خدمات فراگیر :

   

روز و ساعات فعالیت :

 

  مرکز در یک شیفت از 9 صبح الی 15 عصر 

پرسنل :

 

   ۱ نفر مسئول مرکز – 1 نفر نیروی هنری - 1 نفر خدمات

شرایط عضویت :

 

 داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال  و پرداخت شهریه  50000 تومان برای عضویت در مرکز حقیقی


نشانی :

 

  خ استاد مفتح، پایینتر از مسجد قاسمیه، داخل پارک استاد شهریار

تلفن :

 

  تلفن :  32523400

مسئول مرکز :

 

  خانم راضیه قربانزاده 


در صورتی که علاقمند به حضور در فعالیت های این مرکز بطور مجازی هستید، برروی تصویر زیر کلیک کنید


 

 

  • 1400/06/27 - 15:02
  • تعداد بازدید: 2474
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
مدیرکل کانون استان اردبیل در روز شعر و ادب فارسی عنوان کرد:

ادبیات نماد صلح، عشق و انسان‌دوستی است

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اردبیل هم‌زمان با ۲۷ شهریورماه روز شعر و ادب فارسی و بزرگداشت استاد شهریار گفت: ادبیات نماد صلح، عشق و انسان‌دوستی است.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون استان اردبیل؛ زعفر احدزاده بابیان اینکه سالروز درگذشت استاد محمدحسین بهجت تبریزی متخلص به شهریار، روز ملی شعر و ادب فارسی نام‌گرفته، اظهار داشت: در فرهنگ ما، شعر جایگاه والایی دارد؛ از واپسین ساعات تولد فرد و گاهواره کودک، با لالایی مادران، انس با شعر آغاز و پس از مرگ نیز آرایه مزارش می‌شود و به همین دلیل جایگاه والای ادبیات و شعر مشخص است و ضرورت پاسداری از حریم این عنصر اعجازآفرین را بیشتر روشن می‌کند.

مدیرکل کانون استان اردبیل با اشاره به اینکه زبان فارسی دومین زبان جهان اسلام و زبان فرهنگ و تمدن ایرانی، جایگاه والایی در جهان دارد؛ خاطرنشان کرد: علیرغم حوادث و رویدادهای پُر تب‌وتاب و گاه ناخوشایند، زبان و فرهنگ است که نفوذ دارد و شاهکار ادبی «حیدر بابایه سلام» از این استاد شیرین‌سخن که تاکنون به بیش از ۸۰ زبان ترجمه‌شده، نمادی از زبان و فرهنگ جهان‌شمول ایرانی است.

وی با اشاره به اینکه مهارت عشق ورزیدن، مهم‌ترین پیام ادبیات است، گفت: ادبیات ابزار انسان‌بودگی است که در آن انسان‌ها به‌راحتی قابل‌دسترس بوده و به عبارتی با ادبیات، جهان به خانه اشخاص می‌آید و نماد صلح، عشق و انسان‌دوستی است که همواره به پرهیز از خشونت و جنگ تأکید دارد.

زعفر احدزاده در ادامه سخنان خود گفت: فعالیت‌های ادبی از مهم‌ترین فعالیت‌های کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان است و برگزاری مستمر شعر و داستان از اهداف این سازمان بوده و در استان اردبیل نیز به دلیل فعالیت مؤثر مربیان و استعداد و علاقه‌مندی‌ اعضا، شاهد موفقیت‌های ارزنده این نسل در سطح کشور هستیم و در راستای ترغیب این نسل، کتاب‌های «بهاری‌تر از بهار» و «یک وعده لبخند» محصولی بود از آثار و آفرینش‌های برتر که در استان به نتیجه رسید.

وی ضمن پاسداشت این روز، تلاش‌های ارزنده‌ی مربیان ادبی و اعضای خلاق کارگاه‌ها و انجمن‌های ادبی را که بانی موفقیت‌های شایان برای استان بوده‌اند را ستود.

شایان‌ذکر است، به مناسبت روز شعر و ادب فارسی نشست مجازی با موضوع پیوند زبان و اندیشه در شعر شهریار با حضور وحید ضیایی و اعضای آفرینش‌های ادبی کانون استان اردبیل روز شنبه ۲۷ شهریورماه سال ۱۴۰۰ برگزار شد.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت