مرکز فرهنگی هنری شماره یک مشگین شهر

 این مرکز از سال 1388 فعالیت های فرهنگی ،هنری و ادبی خود را آغاز نموده است . در سال1390  ،مصادف با  روز نوجوان این مرکز با هدف آشنایی کودکان ونوجوانان با شهدای گرانقدر به ویژه شهدای نوجوان و تجلیل از مقام شامخ شهدا به نام شهید نوجوان صادق صادق زاده (کوچکترین شهید شهرستان مشگین شهر ) نام گذاری شد.



خدمات مرکز :

 

  کارگاه های فرهنگی  ویژه گروه های سنی ۴ سال کامل تا ۲۲ سال، حقیقی و مجازی

اجرای فعالیت های هنری ویژه اعضا حقیقی و مجازی

بخش های مرکز :

 

  دارای یک سالن کتابخانه کودک ونوجوان،یک کتابخانه ی پستی

امکانات ویژه مرکز :

 

  سالن مطالعه کودک و نوجوان

امکانات کارگاهی :

 

  کارگاه نقاشی/ کارگاه سفال / کارگاه داستان نویسی/ کارگاه نوشتن خلاق/ کارگاه کاردستی 

خدمات فراگیر :

   

روز و ساعات فعالیت :

 

  مرکز در یک شیفت از 9 صبح الی 15 عصر 

پرسنل :

 

   ۱ نفر مسئول مرکز – 1 نفر نیروی هنری - 1 نفر خدمات

شرایط عضویت :

 

 داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال  و پرداخت شهریه  50000 تومان برای عضویت در مرکز حقیقی


نشانی :

 

  خ استاد مفتح، پایینتر از مسجد قاسمیه، داخل پارک استاد شهریار

تلفن :

 

  تلفن :  32523400

مسئول مرکز :

 

  خانم راضیه قربانزاده 


در صورتی که علاقمند به حضور در فعالیت های این مرکز بطور مجازی هستید، برروی تصویر زیر کلیک کنید


 

 

  • 1399/12/03 - 14:20
  • تعداد بازدید: 1168
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
مدیرکل کانون استان اردبیل خبر داد:

معرفی برگزیدگان مسابقه‌ نقاشی و متن ادبی«من حق دارم» کودکان دارای نیازهای ویژه

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اردبیل از معرفی برگزیدگان مسابقه‌های نقاشی و متن ادبی«من حق دارم» خبر داد و گفت: درصد قابل‌توجهی از کودکان و نوجوانان جامعه را افرادی تشکیل می‌دهند که با مشکلاتی در حوزه شناختی یا جسمی و حسی مواجه هستند و این مشکلات نمی‌تواند مانع دستیابی آن‌ها به موفقیت‌های شایان و کفایت‌های لازم در زمینه استقلال و خود مدیریتی شود.

معرفی برگزیدگان مسابقه‌ نقاشی و متن ادبی«من حق دارم»

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون استان اردبیل: زعفر احدزاده اظهار کرد: توجه به همه کودکان و نوجوانان فارغ از هر میزان توان‌مندی یا محدودیت،آشناسازی بیش‌ازپیش آن‌ها و جامعه با حقوق قانونی است و  از یاد نبریم همه انسان‌ها در معرض معلولیت قرار دارند و لزوم تغییر نگرش نسبت به این مقوله، اساس و بنیان فرآیند عادی‌سازی است که همه افراد با هر میزان توانایی و حتی محدودیت، از فرصت‌ها و حقوق لازم برخوردار شوند.

مدیرکل کانون استان اردبیل در این خصوص افزود: مناسبت‌های ملی و بین‌المللی صرفا در راستای توجه‌افزایی بوده و بدین منظور نیست که فقط در همان روز و مناسبت‌ها، توجه‌ها زیاد شود، بلکه فقط فرصت و بهانه‌ای برای تمرکز بیشتر و اصلاح نگرش‌ها، فرآیندها، زیرساخت‌ها و امکانات برای بهره‌مندی تمام شهروندان با هر میزان توان‌مندی است.

مسوول کارگروه پایش و ارزیابی حقوق کودک استان خاطرنشان کرد: فعالیت مراکز فراگیر کانون جهت بهره‌مندی کودکان و نوجوانان با نیازهای ویژه بوده و تدارک برخی امکانات کالبدی و فیزیکی برای دسترسی آسان این عزیزان به خدمات مورد نیاز است که در راستای همکاری‌های متقابل و مستمر با نهاد متولی این کودکان «اداره آموزش و پرورش استثنایی استان» گام مهم و ارزشمندی در راستای تغییر نگرش نسبت به معلولان و دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه است.

به گفته‌ی مدیرکل کانون استان در بخش نگارش متن ادبی با موضوع «من حق دارم» به ترتیب تارخ علیپور، زهرا سادات طالبی، زهرا نریمانی، سیدکیان آقایاری، علی روحی، فاطمه سعادتی‌نوید، مبینا آذرساربان و هانیه عزیزی و در بخش نقاشی؛ امیرحسین عزیزی، امیرعلی سفیدگر، آرمان پرهیزگار، آروین عزتی، پینار حیاتی، خاطره غلامی، زهرا سادات طالبی، زهرا سعیدنیا، زینب محمدی، عباس شفائی، فاطمه جدیدی و مهدی عبادی‌آذر به عنوان برگزیدگان مسابقه‌ نقاشی و متن ادبی معرفی شدند.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت