نویسندهی کتاب پریچهر:
استفاده از تجربیات زیستی، در باورپذیری آثار یک نویسنده موثر است
به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی، سیامین نشست انجمن نویسندگان نوجوان مراکز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان اردبیل با شرکت داریوش علومی معاون فرهنگی کانون استان و نویسنده کتابهای «پریچهر» و «از اسفریس تا هشتبهشت» در مرکز فرهنگی و هنری شمارهی یک کانون اردبیل برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون استان اردبیل، در این نشست که با حضور جمعی از اعضای انجمن و کارشناس آفرینشهای ادبی کانون استان تشکیل شد، داریوش علومی معاون فرهنگی کانون استان با اشاره به جایگاه ادبیات در هنر هفتگانه گفت: ادبیات به دلیل بهرهگیری از انواع زیباییهای حسی به شکل مؤثرتری در بیان احساسات و عواطف هنرمند عمل میکند.
نویسنده کتاب پریچهر با پرداختن به نگرشهای مختلف درباره هنر، اظهار داشت: سه دیدگاه بازنمایی، فرانمایی و فرمالیسم در موردنقد آثار هنری مطرح است که آشنایی با این نظریهها کمک میکند تا بتوانیم از زوایای مختلفی یک اثر را بررسی و نقد کنیم.
علومی استفاده از حواس پنجگانه در بازنمایی فضا و مکان را مورد تأکید قرار داده و بیان داشت: هر اثری که خلق میشود بخشی از وجود یک نویسنده است و هرقدر یک نویسنده از تجربیات زیست خود استفاده کند به همان اندازه میتواند در باورپذیری و اثرگذاری اثرش موفقتر عمل کند.
گفتنی است، در این جلسه اثر صبا خوش افکار با عنوان «حال کوچولوی من چطوره؟» و کوثر حسین زاده با عنوان «آش نخورده و دهن سوخته» موردنقد و بررسی قرار گرفت.