مرکز فرهنگی هنری شماره 4 اردبیل

 این مرکز در دهه فجر سال 1383 با گرامیداشت یاد و خاطره شهید نوجوان " سعید وثوقی ایرانی" نام گذاری شده و فعالیتهای فرهنگی، هنری، ادبی خود را با هدف خدمت به فرزندان این مرز و بوم آغز نمود.



خدمات مرکز :

 

  کارگاه های هنری ویژه گروه های سنی 6 سال کامل تا 18سال

  اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضا حقیقی و مجازی

بخش های مرکز :

 

  دارای  یک کتابخانه ثابت ویک واحد سیار

امکانات ویژه مرکز :

 

  سالن مطالعه کودک و نوجوان / سالن آمفی تئاتر / اتاق قصه گویی / 1کارگاه هنری و 1 کارگاه ادبی

امکانات کارگاهی :

 

  کارگاه نقاشی / کارگاه سفال / کارگاه ادبی

خدمات فراگیر :

 

 

روز و ساعات فعالیت :

 

  مرکز در یک شیفت از ساعت 8 صبح الی 14 ظهر / روزهای زوج پسر و روز های فرد دختر

پرسنل :

 

  2 مربی فرهنگی سیار و ثابت- ۱ مربی مسئول مرکز - 1نفر نیروی هنری – 1نفر نیروی ادبی و 1 نفر خدمات

شرایط عضویت :

 

  داشتن حداقل ۶ سال تا ۱8 سال  و پرداخت شهریه ۱۲۰۰۰ تومان برای عضویت در مرکز حقیقی


نشانی :

 

  اردبیل، اسلام آباد وحدت 4 خییابان شهید فخریزاده نبش کوچه نسیم 1و 2

تلفن :

 

  تلفن :  04533477766

مسئول مرکز :

 

  خانم رقیه پرواره 


در صورتی که علاقمند به حضور در فعالیت های این مرکز بطور مجازی هستید، برروی تصویر زیر کلیک کنید


 

 

  • 1400/10/01 - 15:41
  • تعداد بازدید: 985
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
باشعار از مساله ‌شناسی تا معرفت‌شناسی؛

هفته پژوهش در کانون اردبیل گرامی‌ داشته‌شد

سیزدهمین ویژه‌برنامه هفته پژوهش کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اردبیل با حضور مسوولان، مربیان و اعضا، روز سه‌شنبه سی‌ام آذر سال ۱۴۰۰ در سالن آمفی‌تئاتر جعفر ابراهیمی «شاهد» برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل کانون استان اردبیل، زعفر احدزاده مدیرکل کانون استان اردبیل در ابتدای این مراسم گفت: بررسی نگاره‌های تاریخ بشری، بیانگر آن است که روح جستجوگر بشر همواره به دنبال دانایی بوده و دانایی همواره با جستجو، مطالعه و پژوهش به‌دست‌آمده و اگر عصر حاضر را عصر همگرایی دانش‌ها نام نهاده‌اند، بدون دلیل نیست؛ چراکه دنیا با زایش دانش‌های نوین ناشی از پژوهش‌ها مواجه بوده است.

احدزاده به اهمیت نگرش علمی و پژوهشی در فعالیت‌های کانون اشاره‌کرده و افزود: حجم فزاینده موفقیت‌های اعضا و مربیان کانون در جشنواره‌ها، مهرواره‌ها و فستیوال‌های ملی و بین‌المللی بیانگر رویکرد دقیق به توسعه و مهارت‌های لازم بوده و سال جاری هم از این حیث، یکی از سال‌های بسیار موفق بوده است.

او بابیان اینکه مهم‌ترین مؤلفه توسعه، دانایی است، یادآور شد: دانایی و ابزار آن فقط با پژوهش، مطالعه، جستجوگری و فعالیت‌های منظم علمی به دست می‌آید.

در ادامه حسین شایقی، رییس بنیاد نخبگان استان اردبیل و عضو هیات علمی دانشگاه محقق اردبیلی، طی سخنانی به اهمیت پژوهش و فرآیند یک پژوهش دقیق پرداخت و گفت: پژوهش یک فرایند هوشمندانه و سامان‌مند برای نیل به شناختی تازه و روشن از مفاهیم است؛ چراکه فرآیند پژوهش درواقع تلاش فکری منظم، روش‌مند و پژوهش محور برای یافتن پاسخ و کشف حقایق و دستیابی به دانش نو است.

وی با تأکید بر تربیت نگاه و ذهن جستجوگر، افزود: برای یافتن راه حل درست می‌بایست ذهن جستجوگر داشت و از ابزار مناسب برای حل مساله بهره برد، چراکه مساله‌شناسی از طریق مشاهده دقیق و بر پایه‌ی جستجوگری انجام می‌شود؛ لذا جستجوگری و مساله‌یابی فرآیندی است که به معرفت‌شناسی و شناخت‌شناسی می‌انجامد.

استاد تمام دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه محقق اردبیلی در بخش دیگری از سخنان خود ضمن اشاره به ابعاد و مؤلفه‌های توسعه تفکر پژوهشی و نگاه نقادانه نسبت به شناخت خود از جهان؛ رشد و پرورش مهارت‌های فکری کودکان و نوجوانان را در جهت پیشرفت و توسعه همه‌جانبه، امری ضروری و لازم دانست و تصریح کرد: تفکر پژوهشی یکی از شاخص‌های اصلی توسعه و پیشرفت محسوب می‌شود و بدون تفکر پژوهشی، دانش بشری افزایش نخواهد یافت.

شایان‌ذکر است، معرفی کتاب علمی «اسرار آفرینش» از انتشارات کانون پرورش فکری توسط نیما اصلان نسب، از اعضای مرکز شماره پنج کانون اردبیل، ارائه تحقیق در خصوص سلول‌های بنیادی، توسط رادین اکبرپور- پژوهشگر برتر کشوری و عضو مرکز شماره یک کانون اردبیل، ارایه طرح اقدام‌پژوهی در قالب پاورپوینت توسط زهرا محیطی، اقدام پژوه و مربی مسوول کانون شهرستان خلخال، ارایه‌ی عمکلرد واحد آموزش و پژوهش کانون استان در سال جاری و هم‌چنین تجلیل از پژوهشگران و اعضای نهاد اقدام‌پژوهی، ازجمله آیتم‌های این ویژه‌برنامه بودند.

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت