مرکز فرهنگی – هنری شهرستان اصلاندوز

 این مرکز از سال 1381 فعالیت های فرهنگی ،هنری و ادبی خود را آغاز نموده است . در 8 آبان ماه ،مصادف با  روز نوجوان این مرکز با هدف آشنایی کودکان ونوجوانان با شهدای گرانقدر به ویژه شهدای نوجوان و تجلیل از مقام شامخ شهدا به نام شهید حمداله حسینی پور (کوچکترین شهید شهرستان اصلاندوز ) نام گذاری شد.



خدمات مرکز :

 

  کارگاه های هنری ویژه گروه های سنی ۴ سال کامل تا ۲۲ سال 

  اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضا حقیقی و مجازی

  اجرای نمایش های عروسکی و نمایش فیلم

بخش های مرکز :

 

  دارای دو کتابخانه کودک ونوجوان، سالن آمفی تئاتر در مساحت 337 متر مربع

امکانات ویژه مرکز :

 

  سالن مطالعه کودک / سالن مطالعه نوجوان / سالن آمفی تئاتر / 

امکانات کارگاهی :

 

  کارگاه فرهنگی   

خدمات فراگیر :

 

-

روز و ساعات فعالیت :

 

  مرکز در یک شیفت از 9 صبح الی 15 عصر 

پرسنل :

 

  1 نفر مسئول مرکز -  1 نفر خدمات

شرایط عضویت :

 

 داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال  و پرداخت شهریه  20000 تومان برای عضویت در مرکز حقیقی

نشانی :

 

  میدان الله - خیابان ولیعصر - (نشانی برروی نقشه)

تلفن :

 

  تلفن :  32742260 داخلی 045

مسئول مرکز :

 

  خانم فضه میرموسوی


در صورتی که علاقمند به حضور در فعالیت های این مرکز بطور مجازی هستید، برروی تصویر زیر کلیک کنید


 

 

  • 1401/02/26 - 10:57
  • تعداد بازدید: 1215
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
باتاکید بر همکاری‌های سازنده تشکیل شد؛

نشست هم‌اندیشی مسوولان دفاتر تسهیل‌گری با سرپرست اداره کل کانون استان اردبیل

مسوولان دفاتر تسهیل‌گری و توسعه‌ی محلی با حضور در اداره‌ کل کانون پرورش فکری استان اردبیل و دیدار با سرپرست این نهاد فرهنگی، در راستای گسترش همکاری‌های سازنده باهدف ارتقا و توانمندسازی فکری کودکان و نوجوانان در مناطق کمتر توسعه‌یافته شهری، گفت‌وگو کردند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون استان اردبیل، در این نشست که ظهر روز یک‌شنبه ۲۵ اردیبهشت‌ماه سال ۱۴۰۱ برگزار شد، ملیحه ملک‌زاده فرد سرپرست کانون استان اردبیل از اقدامات و برنامه‌های فرهنگی و هم‌چنین توسعه فعالیت‌های مهارت‌محور در راستای ارتقا و توانمندسازی فکری کودکان و نوجوانان در این مناطق، سخن گفت.

ملک‌زاده فرد تصریح کرد: توجه ویژه به مناطق حاشیه و کم‌برخوردار شهری از اهداف کانون پرورش فکری در راستای عدالت فرهنگی است و کتابخانه‌های سیار کانون استان باهدف جذب و شکوفایی استعداد کودکان و نوجوانان در این مناطق حضوری پررنگ و سازنده دارند.

وی بابیان اینکه تداوم فعالیت‌ها توجه و همکاری ویژه‌ی دستگاه‌های اجرایی استان را می‌طلبد، اضافه کرد: همه کودکان باید از خدمات نهادها و سازمان‌ها بهره‌مند شوند و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با انجام فعالیت‌ها و طرح‌های اجتماع‌محور هم‌چون «امداد فرهنگی» در جهت کاهش‌ آسیب‌های اجتماعی کودکان و نوجوانان، گام‌های مهم و سازنده‌ای برداشته است.

سرپرست کانون استان اردبیل در این خصوص افزود: جذب عضو و حفظ و پایدارسازی اعضا به‌طور مستمر باید از اهداف اصلی اجرای برنامه‌ها و فعالیت‌های کانون در این مناطق باشد و در این راستا مربیان کتابخانه‌های سیار باکار جهادی می‌توانند در زمینه توسعه عدالت اجتماعی و خدمت‌رسانی فرهنگی به کودکان و نوجوانان مناطق کم برخوردار، نقش سازنده‌ای داشته باشند.

در ادامه‌ی نشست، مسوولان و کارشناسان اجتماعی دفاتر تسهیل‌گری مناطق سه‌گانه‌ی شهرستان اردبیل در سخنان جداگانه بر حضور مستمر کتابخانه‌های سیار در این مناطق تأکید و بر اجرای فعالیت‌های فرهنگی هنری کانون تاکید کردند؛ آن‌ها خواستار توجه ویژه به این مناطق و هم‌چنین شیوه‌های تعامل و همکاری بیشتر شدند.

دراین جلسه انتخاب اولویت‌ها و اقدامات کانون استان با توجه به معضلات موجود مورد بررسی قرار گرفت و به ابهامات و پاسخ‌گویی سوالات مطرح‌شده توسط مدیران دفاتر تسهیل‌گری پرداخته شد که این دفاتر نیز جهت همکاری بیش‌ازپیش و همه‌جانبه اعلام آمادگی کردند.

شایان‌ذکر است، مناطق شهری و کمتر توسعه‌ی یافته‌ی وحدت، دانش‌آباد و نیار ازجمله محله‌هایی هستند که با حضور کتابخانه‌های سیار کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اردبیل، برنامه‌ها و فعالیت‌هایی هم‌چون کتاب‌خوانی و روخوانی کتاب، قصه‌گویی، کارگاه‌های نقاشی، نمایش فیلم، آموزش مهارت‌های زندگی به‌طور مستمر انجام می‌شود.

کلمات کلیدی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت