مرکز فرهنگی – هنری شهرستان اصلاندوز

 این مرکز از سال 1381 فعالیت های فرهنگی ،هنری و ادبی خود را آغاز نموده است . در 8 آبان ماه ،مصادف با  روز نوجوان این مرکز با هدف آشنایی کودکان ونوجوانان با شهدای گرانقدر به ویژه شهدای نوجوان و تجلیل از مقام شامخ شهدا به نام شهید حمداله حسینی پور (کوچکترین شهید شهرستان اصلاندوز ) نام گذاری شد.



خدمات مرکز :

 

  کارگاه های هنری ویژه گروه های سنی ۴ سال کامل تا ۲۲ سال 

  اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضا حقیقی و مجازی

  اجرای نمایش های عروسکی و نمایش فیلم

بخش های مرکز :

 

  دارای دو کتابخانه کودک ونوجوان، سالن آمفی تئاتر در مساحت 337 متر مربع

امکانات ویژه مرکز :

 

  سالن مطالعه کودک / سالن مطالعه نوجوان / سالن آمفی تئاتر / 1 کارگاه هنری

امکانات کارگاهی :

 

  کارگاه نقاشی  

خدمات فراگیر :

 

-

روز و ساعات فعالیت :

 

  مرکز در یک شیفت از 8 صبح الی 14 / روزهای زوج دختر و روز های فرد پسر

پرسنل :

 

  1 نفر مسئول مرکز - 1 نفر نیروی هنری - 1 نفر خدمات

شرایط عضویت :

 

 داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال  و پرداخت شهریه ۱۲۰۰۰ تومان برای عضویت در مرکز حقیقی

نشانی :

 

  میدان الله - خیابان ولیعصر - (نشانی برروی نقشه)

تلفن :

 

  تلفن :  32742260 داخلی 045

مسئول مرکز :

 

  خانم فضه میرموسوی


در صورتی که علاقمند به حضور در فعالیت های این مرکز بطور مجازی هستید، برروی تصویر زیر کلیک کنید


 

 

  • 1402/04/03 - 09:08
  • تعداد بازدید: 437
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
در تشریح رویداد انقلاب تابستانی صورت گرفت؛

ساخت ساعت‌های آفتابی در مراکز کانون استان اردبیل

در شروع فصل تابستان سال 1402 و هم‌زمان با طولانی‌ترین روز سال و رویداد انقلاب تابستانی، اعضا و مربیان مراکز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اردبیل به ساخت ساعت‌های خورشیدی پرداختند.

به گزارش روابط‌عمومی اداره کل کانون استان اردبیل، در این فعالیت که باهدف توسعه و ترویج فعالیت‌های علمی در مراکز کانون استان انجام شد، اعضای کانون با رویداد انقلاب تابستانی آشنا شده و اندازه‌گیری زمان را با ساخت ساعت‌های خورشیدی تجربه کردند.

 مرکز شماره‌ی یک کانون کوثر

از چند روز مانده به شروع فصل تابستان، اعضای مرکز با حضور در کارگاه علمی و با توضیحاتی که مربی امور فرهنگی درباره‌ی رویداد انقلاب تابستانی ارایه کرد، به فعالیت ساخت ساعت‌های آفتابی برای نشان‌دادن زمان آغاز چله تابستان پرداختند.

در این فعالیت چگونگی یافتن عرض جغرافیایی شهر از روی نقشه جغرافیایی و نحوه‌ی اعمال آن در ساعت آفتابی و چند مطالب دیگر که دانستن آن لازم بود که طی جلسات جداگانه برای اعضای دختر و پسر مرکز آموزش‌داده‌شده و با معرفی کتاب «زمان در گذر زمان» به تاریخچه ساخت و استفاده از این ساعت‌ها اشاره شد.

بر همین اساس، در اولین روز تابستان، اعضا نیز با ابتکار عمل خود، ساعت‌های آفتابی را با استفاده از وسایلی از قبیل یونولیت و مقوا و مداد درست کرده و در زیر خورشید زمان را سنجیدند.

مرکز شماره‌ی 4 کانون اردبیل

اعضای مرکز 4 اردبیل نیز در روز چهارشنبه 31 خردادماه سال 1402، مصادف با رویداد انقلاب تابستانی، با ساخت ساعت آفتابی با چگونگی رخداد این رویداد نجومی آشنا شدند.

در این روز مربیان مرکز با انجام فعالیت‌های علمی و ارایه توضیحات لازم، اعضا را با ساعت آفتابی، تاریخچه و کارکرد آن آشنا کرده و روش ساخت و استفاده از ساعت آفتابی بر مبنای عرض جغرافیایی شهر محل سکونت را توضیح دادند.

گفتنی است در ادامه اعضا با راهنمایی مربی امور فرهنگی مرکز به ساخت ساعت آفتابی پرداخته و در محوطه  مرکز زمان را با رعایت مختصات جغرافیایی اندازه‌گیری کردند.

مرکز شماره یک کانون اردبیل

هم‌زمان با روز 31 خرداد که روز انقلاب تابستانی و طولانی‌ترین روز سال است، فعالیت ساخت ساعت‌های آفتابی در مرکز یک اردبیل اجرا شد.

در این فعالیت علمی اعضا با رویداد انقلاب تابستانی آشنا شده و با مطالبی که مربی مرکز ارایه کرد، درباره ساعت‌های آفتابی و تاریخچه و نحوه‌ی کارکرد آن اطلاعاتی را کسب کردند.

گفتنی است در این روز اعضا با راهنمایی مربی مرکز به ساخت ساعت خورشیدی اقدام کرده وبا قراردادن آن در محوطه پارک با استفاده از سایه میله‌ای که بر روی ساعت قرار داشت زمان را سنجیدند.

کلمات کلیدی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت