مرکز فرهنگی – هنری شهرستان اصلاندوز

 این مرکز از سال 1381 فعالیت های فرهنگی ،هنری و ادبی خود را آغاز نموده است . در 8 آبان ماه ،مصادف با  روز نوجوان این مرکز با هدف آشنایی کودکان ونوجوانان با شهدای گرانقدر به ویژه شهدای نوجوان و تجلیل از مقام شامخ شهدا به نام شهید حمداله حسینی پور (کوچکترین شهید شهرستان اصلاندوز ) نام گذاری شد.



خدمات مرکز :

 

  کارگاه های هنری ویژه گروه های سنی ۴ سال کامل تا ۲۲ سال 

  اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضا حقیقی و مجازی

  اجرای نمایش های عروسکی و نمایش فیلم

بخش های مرکز :

 

  دارای دو کتابخانه کودک ونوجوان، سالن آمفی تئاتر در مساحت 337 متر مربع

امکانات ویژه مرکز :

 

  سالن مطالعه کودک / سالن مطالعه نوجوان / سالن آمفی تئاتر / 1 کارگاه هنری

امکانات کارگاهی :

 

  کارگاه نقاشی  

خدمات فراگیر :

 

-

روز و ساعات فعالیت :

 

  مرکز در یک شیفت از 8 صبح الی 14 / روزهای زوج دختر و روز های فرد پسر

پرسنل :

 

  1 نفر مسئول مرکز - 1 نفر نیروی هنری - 1 نفر خدمات

شرایط عضویت :

 

 داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال  و پرداخت شهریه ۱۲۰۰۰ تومان برای عضویت در مرکز حقیقی

نشانی :

 

  میدان الله - خیابان ولیعصر - (نشانی برروی نقشه)

تلفن :

 

  تلفن :  32742260 داخلی 045

مسئول مرکز :

 

  خانم فضه میرموسوی


در صورتی که علاقمند به حضور در فعالیت های این مرکز بطور مجازی هستید، برروی تصویر زیر کلیک کنید


 

 

  • 1402/08/21 - 15:56
  • تعداد بازدید: 1684
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
عضو قصه‌گوی مرکز شماره 3 کانون اردبیل:

شور و شوق خود از اولین حضور در جشنواره قصه‌گویی را فراموش نمی‌کنم

عضو نوجوان مرکز فرهنگی هنری شماره‌ی ۳ کانون اردبیل و قصه گوی بخش نوجوان مرحله استانی بیست و پنجمین جشنواره قصه‌گویی: به انتخاب و روایت قصه‌های طنز علاقه‌مندم.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون استان اردبیل، زهرا ناصری عضو نوجوان مرکز فرهنگی هنری شماره‌ی ۳ کانون اردبیل که با قصه «نارگیله» در مرحله استانی بیست و پنجمین جشنواره قصه‌گویی در استان اردبیل حضور یافته است، در گفتگو با روابط عمومی کانون استان گفت: نزدیک به ۱۰ سال هست عضو کانون هستم که بیشتر فعالیت‌هایم درزمینه‌ی شعر سرایی، داستان‌نویسی، سرود و عکاسی بوده و از سال پیش هم فعالیت قصه‌گویی را شروع کردم.

این عضو فعال کانون در خصوص برگزاری جشنواره قصه‌گویی بابیان اینکه خاطرات خوشی از قصه‌های مادربزرگ خود دارد، اظهار داشت: قصه یکی از عوامل مؤثر در تربیت و شکل‌گیری شخصیت افراد به‌خصوص کودکان است که می‌توانند مفاهیم آن را عمیقاً درک کرده و آموزه‌های اخلاقی و رفتاری را در زندگی به‌کارگیرند.

راوی قصه «نارگیله» در این جشنواره از علاقه خود به انتخاب و روایت قصه‌های طنز سخن گفته و اعلام داشت: در انتخاب قصه توجه به گروه سنی مخاطب خیلی برایم اهمیت دارد تا نحوه اجرای قصه‌ام را مطابق با آن برنامه‌ریزی کنم.

 وی با اشاره به اینکه کودکان روحیه لطیفی دارند که با قصه‌گویی می‌توان به سؤال‌های ذهنی آن‌ها نیز پاسخ داد، تصریح کرد: برای روبه‌رو شدن با احساسات متفاوت و درک مفاهیم و اصول زندگی، کودکان را وارد دنیای قصه‌ها کنیم.

ناصری در توصیف اولین تجربه خود از قصه‌گویی در کانون اظهار داشت: اولین‌ قصه‌ام، قصه‌ی نخود خانم بود که سال پیش تو جشنواره اجرا کردم و در اولین حضور در جشنواره شور و شوقی که همراهم بود رو هیچ‌وقت فراموش نمی‌کنم و این حس برام لذت‌بخش بود.

وی افزود: به‌وضوح می‌توانم بگویم شور و نشاطی که قصه‌گویی در زندگی‌ام ایجاد کرده با انجام هیچ کاری نتوانستم به آن نشاط برسم.

 عضو نوجوان کانون در خصوص خاطره خود از زیباترین قصه‌ای که در کانون شنیده، گفت: بهترین قصه‌ای که شنیدم قصه‌ی «ماجرای عینکم» بود با اجرای خانم برمال بود که اجرای قصه آن‌چنان هنرمندانه و خلاقانه بود که هنوز هم تک‌تک جزئیات داستان رو به خاطر دارم.

کلمات کلیدی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت