مرکز فرهنگی – هنری شهرستان اصلاندوز

 این مرکز از سال 1381 فعالیت های فرهنگی ،هنری و ادبی خود را آغاز نموده است . در 8 آبان ماه ،مصادف با  روز نوجوان این مرکز با هدف آشنایی کودکان ونوجوانان با شهدای گرانقدر به ویژه شهدای نوجوان و تجلیل از مقام شامخ شهدا به نام شهید حمداله حسینی پور (کوچکترین شهید شهرستان اصلاندوز ) نام گذاری شد.



خدمات مرکز :

 

  کارگاه های هنری ویژه گروه های سنی ۴ سال کامل تا ۲۲ سال 

  اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضا حقیقی و مجازی

  اجرای نمایش های عروسکی و نمایش فیلم

بخش های مرکز :

 

  دارای دو کتابخانه کودک ونوجوان، سالن آمفی تئاتر در مساحت 337 متر مربع

امکانات ویژه مرکز :

 

  سالن مطالعه کودک / سالن مطالعه نوجوان / سالن آمفی تئاتر / 

امکانات کارگاهی :

 

  کارگاه فرهنگی   

خدمات فراگیر :

 

-

روز و ساعات فعالیت :

 

  مرکز در یک شیفت از 9 صبح الی 15 عصر 

پرسنل :

 

  1 نفر مسئول مرکز -  1 نفر خدمات

شرایط عضویت :

 

 داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال  و پرداخت شهریه  20000 تومان برای عضویت در مرکز حقیقی

نشانی :

 

  میدان الله - خیابان ولیعصر - (نشانی برروی نقشه)

تلفن :

 

  تلفن :  32742260 داخلی 045

مسئول مرکز :

 

  خانم فضه میرموسوی


در صورتی که علاقمند به حضور در فعالیت های این مرکز بطور مجازی هستید، برروی تصویر زیر کلیک کنید


 

 

  • 1401/02/05 - 12:39
  • تعداد بازدید: 1223
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
در مرکز شماره یک کانون مشگین‌شهر اجرا شد؛

طرح همیاران شهرداری و کانون مشگین‌شهر

طرح «همیاران شهرداری و کانون» به همت مربیان مرکز شماره یک کانون پرورش فکری مشگین‌شهر، روز چهارشنبه ۳۱ فروردین‌ماه سال ۱۴۰۱ به اجرا درآمد.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل کانون استان اردبیل، آموزش مهارت‌های زندگی و اصول شهروندی به کودکان و نوجوانان با همکاری شهرداری، طرحی است که در سال‌های گذشته ایده اولیه آن توسط نیلوفر صفروند مربی مسوول مرکز شماره یک کانون مشگین‌شهر به شهردار و رئیس آموزش‌وپرورش این شهرستان ارایه‌شده بود که از روزهای اول سال ۱۴۰۱ به‌صورت عملی به اجرا درآمد.

براساس این گزارش، در نخستین ماه از سال جدید و پس از شرکت اعضای ارشد مراکز کانون مشگین‌شهر در همایش پاک‌سازی و گفتمان فرهنگی شهرستان در راستای آموزش اصول شهروندی، ضمن برگزاری جلسه هماهنگی با علی مسیب‌زاده، شهردار و حامد کاوه، معاون فرهنگی شهرداری، کارگاه‌های هشت‌گانه‌ی بهاره آموزش اصول شهروندی با مربی‌گری نیلوفر صفروند و معصومه رحیم‌زاده از مربیان فرهنگی مرکز شماره یک شروع به کار کرد.

با توجه به اطلاع‌رسانی‌های قبلی از طریق فضای مجازی و اعلام همکاری از سوی نهادها، مدارس و اقشار مختلف شهرستان، دانش‌آموزان مدرسه سما و اعضای مرکز شماره یک در نخستین کارگاه آموزش مهارت‌های زندگی و آموزش شهروندی با عنوان «پاکبان مهربان» شرکت نمودند و به اجرای برنامه‌های متنوع فرهنگی پرداختند؛ در این برنامه، کارکنان حوزه‌ی معاونت فرهنگی شهرداری و جمعی از کارکنان مدرسه سما حضور داشتند و کودکان حاضر در کارگاه، ضمن آشنایی با اصول شهروندی با شغل پاکبانان نیز آشنا شدند.

در این کارگاه، بحث و گفت‌وگو با کودکان در مورد رعایت نظم و نظافت شخصی و مدنی با استفاده از احادیث و روایات معتبر و هم‌چنین پرسش و پاسخ توسط مربی فرهنگی مرکز آغازگر برنامه بود و در ادامه ضمن پخش نماهنگ مثل دسته‌گل، به معرفی شغل پاکبانی پرداخته شد که با توجه به تهیه پوشش‌های مخصوص پاکبانان توسط شهرداری و همچنین جاروهای مخصوص پاکبانان، برنامه بعدی به اجرا درآمد.

هم‌چنین نیلوفر صفروند از اعطای کارت شناسایی همیاران کانونی شهردار به دانش‌آموزان مدارسی که به عضویت مرکز درآمده و در کارگاه‌های آموزشی شرکت کرده بودند، خبر داد و سپس ماجرای «شهر شلوغ» را برای مخاطبان قصه‌گویی کرد.

در این ویژه‌برنامه، حامد کاوه، معاون فرهنگی شهرداری نیز از خاطرات دوران عضویت خود در کانون سخن به میان آورده و از تأثیر فعالیت‌های فرهنگی کانون پرورش فکری در انتخاب شغل خود سخن گفت؛ او سپس در مورد ساعات قرار دادن زباله در بیرون از منزل و دیگر راه‌های همکاری با پاکبانان زحمتکش با اعضا به گفت‌وگو پرداخت.

اعضا با هدایت مربی مسوول مرکز، نمایش خلاق «چند نمونه اخلاق خوب شهروندی» را به اجرا در آوردند و در پایان به‌منظور ارزش نهادن به وسیله‌ای که روزانه آلودگی‌های شهروندان را از چهره شهر می‌زداید، جاروهای پاکبانان را با گل‌های مقوایی رنگی و روبان‌های پارچه‌ای، تزیین نمودند.

کلمات کلیدی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت