مرکز فرهنگی – هنری شهرستان اصلاندوز

 این مرکز از سال 1381 فعالیت های فرهنگی ،هنری و ادبی خود را آغاز نموده است . در 8 آبان ماه ،مصادف با  روز نوجوان این مرکز با هدف آشنایی کودکان ونوجوانان با شهدای گرانقدر به ویژه شهدای نوجوان و تجلیل از مقام شامخ شهدا به نام شهید حمداله حسینی پور (کوچکترین شهید شهرستان اصلاندوز ) نام گذاری شد.



خدمات مرکز :

 

  کارگاه های هنری ویژه گروه های سنی ۴ سال کامل تا ۲۲ سال 

  اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضا حقیقی و مجازی

  اجرای نمایش های عروسکی و نمایش فیلم

بخش های مرکز :

 

  دارای دو کتابخانه کودک ونوجوان، سالن آمفی تئاتر در مساحت 337 متر مربع

امکانات ویژه مرکز :

 

  سالن مطالعه کودک / سالن مطالعه نوجوان / سالن آمفی تئاتر / 1 کارگاه هنری

امکانات کارگاهی :

 

  کارگاه نقاشی  

خدمات فراگیر :

 

-

روز و ساعات فعالیت :

 

  مرکز در یک شیفت از 8 صبح الی 14 / روزهای زوج دختر و روز های فرد پسر

پرسنل :

 

  1 نفر مسئول مرکز - 1 نفر نیروی هنری - 1 نفر خدمات

شرایط عضویت :

 

 داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال  و پرداخت شهریه ۱۲۰۰۰ تومان برای عضویت در مرکز حقیقی

نشانی :

 

  میدان الله - خیابان ولیعصر - (نشانی برروی نقشه)

تلفن :

 

  تلفن :  32742260 داخلی 045

مسئول مرکز :

 

  خانم فضه میرموسوی


در صورتی که علاقمند به حضور در فعالیت های این مرکز بطور مجازی هستید، برروی تصویر زیر کلیک کنید


 

 

  • 1402/03/21 - 17:36
  • تعداد بازدید: 885
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

مراسم جشن ثبت ملی قصه‌گویی ایرانی در کانون اردبیل برگزار می‌شود

هم‌زمان با آئین ثبت ملی قصه‌گویی ایرانی، جشن نکوداشت این رویداد فرهنگی در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اردبیل برگزار می‌شود.

به گزارش روابط‌عمومی اداره کل کانون استان اردبیل، ملیحه ملک‌زاده فرد، مدیرکل کانون استان گفت: به یمن موفقیت کانون پرورش فکری در ثبت ملی قصه‌گویی در پاسداری از میراث ناملموس ایران اسلامی جشن نکوداشت این رویداد روز سه‌شنبه 23 خردادماه 1402 در سالن جعفر ابراهیمی شاهد کانون اردبیل برگزار می‌شود.

مدیرکل کانون با بیان اینکه با آغاز اولین جشنواره قصه‌گویی تا کنون شاهد برگزاری 24 دوره از این جشنواره در کانون بودیم، اظهار داشت: کسب تجربه‌های موفق از برگزاری چند دوره از این جشنواره، مسئولان کانون را بر آن داشت تا برای ارج‌نهادن به هنر قصه‌گویی، تلاش‌های مجدانه ای در ترویج و توسعه این هنر ارزشمند داشته باشند که با عنایت پروردگار متعال، این تلاش‌ها به ثمر نشست و طبق آیین‌نامه اجرایی قانون الحاق جمهوری اسلامی ایران به کنوانسیون حراست از میراث‌فرهنگی ناملموس و در راستای اجرای وظایف وزارت به‌موجب ماده 3 قانون اساسنامه سازمان میراث‌فرهنگی کشور مصوب مجلس شورای اسلامی و آیین‌نامه مشارکت در پاسداری از میراث‌فرهنگی ناملموس شهرها و روستاها، اقدامات پاسدارانه کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برای قصه‌گویی ایرانی در فهرست گزارش اقدامات پاسدارانه ثبت شد.

مدیرکل کانون  با بیان اینکه این مراسم با حضور اعضای انجمن قصه‌گویی، قصه‌گویان، پیش‌کسوتان و هنرمندان استانی برگزار می‌شود، تصریح کرد: در مراکز فرهنگی هنری کانون در استان نیز هم زمان با سراسر کشور زنگ قصه‌گویی رأس ساعت 9:30 نواخته و مربیان قصه‌گو برای اعضا قصه‌گویی خواهند کرد.

ملک‌زاده فرد با اشاره به اینکه قصه‌گویی یکی از ابزارهای مهم تربیتی در پرورش و رشد شخصیت کودکان محسوب می‌شود، گفت: قصه‌گویی آموزش غیرمستقیم مفاهیم، مهارت‌ها و هنجارهای زندگی است که کودکان تجربیات مختلف از مسائل و حوادث تلخ‌وشیرین را به‌راحتی کسب می‌کنند.

وی در بیان اهمیت قصه‌گویی خاطرنشان کرد: رشد فضایل و خصلت‌های اخلاقی و در نهایت رسیدن به سعادت و تعالی همه افراد در گرو به‌کارگیری روش‌های مناسب تربیتی است و هنر قصه‌گویی به‌عنوان یکی از همین روش‌ها که خداوند متعال نیز در قران کریم بارها از زبان قصه به بیان حقایق و هدایت انسان‌ها پرداخته، شیوه مؤثر برای تحقق اهداف متعالی است.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت