مرکز فرهنگی – هنری شهرستان اصلاندوز

 این مرکز از سال 1381 فعالیت های فرهنگی ،هنری و ادبی خود را آغاز نموده است . در 8 آبان ماه ،مصادف با  روز نوجوان این مرکز با هدف آشنایی کودکان ونوجوانان با شهدای گرانقدر به ویژه شهدای نوجوان و تجلیل از مقام شامخ شهدا به نام شهید حمداله حسینی پور (کوچکترین شهید شهرستان اصلاندوز ) نام گذاری شد.



خدمات مرکز :

 

  کارگاه های هنری ویژه گروه های سنی ۴ سال کامل تا ۲۲ سال 

  اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضا حقیقی و مجازی

  اجرای نمایش های عروسکی و نمایش فیلم

بخش های مرکز :

 

  دارای دو کتابخانه کودک ونوجوان، سالن آمفی تئاتر در مساحت 337 متر مربع

امکانات ویژه مرکز :

 

  سالن مطالعه کودک / سالن مطالعه نوجوان / سالن آمفی تئاتر / 

امکانات کارگاهی :

 

  کارگاه فرهنگی   

خدمات فراگیر :

 

-

روز و ساعات فعالیت :

 

  مرکز در یک شیفت از 9 صبح الی 15 عصر 

پرسنل :

 

  1 نفر مسئول مرکز -  1 نفر خدمات

شرایط عضویت :

 

 داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال  و پرداخت شهریه  20000 تومان برای عضویت در مرکز حقیقی

نشانی :

 

  میدان الله - خیابان ولیعصر - (نشانی برروی نقشه)

تلفن :

 

  تلفن :  32742260 داخلی 045

مسئول مرکز :

 

  خانم فضه میرموسوی


در صورتی که علاقمند به حضور در فعالیت های این مرکز بطور مجازی هستید، برروی تصویر زیر کلیک کنید


 

 

  • 1403/09/01 - 13:23
  • تعداد بازدید: 10
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

مرور خاطرات به‌یادماندنی از فعالیت در مرکز/ عضو قدیمی کانون با مربی خود دیدار کرد

در بازدید دانش‌آموزان مدرسه شهید آخری اردبیل از مرکز شماره 3 کانون این شهر، عضو قدیمی و فعال مرکز شماره یک کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شهرستان پارس‌آباد، پس از سال‌ها با مربی خود دیدار کرد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون استان اردبیل، دعوت از مدارس در هفته کتاب امسال فرصت مغتنمی بود تا دانش آموزان و معلمان در فضایی بانشاط حضور یافته و ضمن آشنایی با کانون، از فعالیت‌های مختلف آن نیز بهره‌مند شوند و به همین منظور مربیان مرکز شماره 3 اردبیل نیز با اجرای برنامه‌های متنوع ازجمله قصه‌گویی، معرفی کتاب، نمایش فیلم، مسابقه حضوری، کتاب‌خوانی و...به استقبال دانش آموزان بازدیدکننده از این مرکز رفتند.

دریکی از این بازدیدها که دانش آموزان مدرسه شهید آخری به کانون آمده بود، عضو فعال و قدیمی کانون که همراه با شاگردان خود در مرکز شماره 3 حضور یافته بود، با سارا وطنخواه مربی 25 سال پیش خود روبه‌رو شده و در فضایی احساسی در این دیدار غیرمنتظره، خاطرات روزهای کودکی خود را در کانون مرور کرد.

المیرا جدی که خود نیز به‌عنوان معاون پرورشی مدرسه، خدمتگزار فرزندان این مرزوبوم است، در سال 1378 جزو اولین نفراتی بود که با افتتاح کانون در شهرستان پارس‌آباد به عضویت این مرکز درآمده و از همان روزهای نخست، با کتاب‌ها رفیق و هم دم شده و هرروز در کنار مربیان به فعالیت پرداخت.

وی از اعضای فعال نمایش عروسکی، کتاب‌خوانی و ادبی کانون بود که در دوره‌های مختلف افتخارات استانی و کشوری از قبیل عضو کتاب‌خوان برتر و عروسک‌گردان برگزیده در نمایش‌های آتش‌پاره، دیو باد و پهلوان نسیم را کسب کرده بود.

المیرا جدی به بیان خاطراتی از روزهای خوب کودکی و نوجوانی خود در کانون پرداخته و در ادامه خطاب به دانش‌آموزانش گفت: کانون در شکوفایی استعدادها و رشد شخصیت و تربیت افراد بسیار تأثیرگذار بوده و این امر مرهون زحمات مربیان توانمند و خوب کانون است که در یک فضای صمیمی و زیبا با بچه‌ها فعالیت می‌کنند.

 همچنین این عضو سابق کانون از دانش آموزان خواست تا با عضویت و حضور در مراکز کانون از فعالیت‌های آن حتماً بهره‌مند شده و به خانواده و دوستان خود نیز معرفی نمایند.

کلمات کلیدی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت