مرکز فرهنگی – هنری شهرستان اصلاندوز

 این مرکز از سال 1381 فعالیت های فرهنگی ،هنری و ادبی خود را آغاز نموده است . در 8 آبان ماه ،مصادف با  روز نوجوان این مرکز با هدف آشنایی کودکان ونوجوانان با شهدای گرانقدر به ویژه شهدای نوجوان و تجلیل از مقام شامخ شهدا به نام شهید حمداله حسینی پور (کوچکترین شهید شهرستان اصلاندوز ) نام گذاری شد.



خدمات مرکز :

 

  کارگاه های هنری ویژه گروه های سنی ۴ سال کامل تا ۲۲ سال 

  اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضا حقیقی و مجازی

  اجرای نمایش های عروسکی و نمایش فیلم

بخش های مرکز :

 

  دارای دو کتابخانه کودک ونوجوان، سالن آمفی تئاتر در مساحت 337 متر مربع

امکانات ویژه مرکز :

 

  سالن مطالعه کودک / سالن مطالعه نوجوان / سالن آمفی تئاتر / 

امکانات کارگاهی :

 

  کارگاه فرهنگی   

خدمات فراگیر :

 

-

روز و ساعات فعالیت :

 

  مرکز در یک شیفت از 9 صبح الی 15 عصر 

پرسنل :

 

  1 نفر مسئول مرکز -  1 نفر خدمات

شرایط عضویت :

 

 داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال  و پرداخت شهریه  20000 تومان برای عضویت در مرکز حقیقی

نشانی :

 

  میدان الله - خیابان ولیعصر - (نشانی برروی نقشه)

تلفن :

 

  تلفن :  32742260 داخلی 045

مسئول مرکز :

 

  خانم فضه میرموسوی


در صورتی که علاقمند به حضور در فعالیت های این مرکز بطور مجازی هستید، برروی تصویر زیر کلیک کنید


 

 

  • 1401/01/14 - 10:23
  • تعداد بازدید: 1078
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
مدیرکل کانون استان اردبیل:

کتاب مهم‌ترین ابزار تربیت شهروندان خلاق برای فرداهای جامعه است

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اردبیل به مناسبت روز جهانی کتاب کودک (۲- آوریل ۱۸۰۵ میلادی) که به خاطر زادروز نویسنده بین‌المللی داستان‌های کودکانه یعنی هانس کریستین آندرسن دانمارکی نام‌گذاری شده، عنوان کرد: کتاب مهم‌ترین ابزار تربیت شهروندان خلاق برای فرداهای جامعه است.

ه گزارش روابط عمومی اداره‌کل کانون استان اردبیل، زعفر احدزاده بابیان اینکه از میان فعالیت‌های متنوع در مراکز فرهنگی هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، کتاب‌خوانی مهم‌ترین فعالیت محسوب می‌شود، اظهار کرد: کانون تخصصی‌ترین و گسترده‌ترین کتابخانه‌های کودک و نوجوان را در سراسر کشور دارا می‌باشد و فعالیت‌های کتاب محور، در رأس تمام برنامه‌ها قرار دارد.

احدزاده با اشاره به اقداماتی که در زمینه‌ی خلق و نشر کتاب در حوزه‌ی کودک و نوجوان در استان صورت گرفته، گفت: سال‌های اخیر مهم‌ترین دوره‌ای بود که به این امر در کنار سایر امورات مربوط به حوزه کودک و نوجوان توجه مضاعفی شد و مستندسازی آثار فاخر به تناسب موضوعات مختلف به چاپ رسید.

او خاطرنشان کرد: در سالی که گذشت، کتاب «نگارگران افتخار» که حاوی آثار برگزیدگان فراخوان‌های بین‌المللی در حوزه نقاشی بود و هم‌چنین کتاب «یک وعده لبخند» حاوی آثار برگزیدگان مهرواره سراسری «یک وعده لبخند» که به میزبانی استان اردبیل برگزار شد، ازجمله اقداماتی بود که به بار نشست و برای فصل بهار ۱۴۰۱ نیز مجموعه داسـتان‌های برگزیده نویسندگان کودک و نوجوان در حوزه دفاع مقدس در قالب کتاب «آوای آفتاب» با همکاری بنیاد حفظ آثار و ارزش‌های دفاع مقدس آماده انتشار می‌باشد.

مدیرکل کانون استان اردبیل به برخی آثار چاپ‌شده نیز اشاره‌کرده و افزود: در سالی که گذشت شاهد چاپ کتاب «مقدس اربیلی» به قلم حبیب یزدانی و «داستان‌های سارا» به قلم فاطمه‌سارا نباتی توسط انتشارات نیکان امروز بودیم و نیز ترجمه ارزشمند کتاب «یک روز بهاری» از آثار نیک باترورث نویسنده شهیر جهانی در حوزه کودک و نوجوان در ۳۴ صفحه با رعایت استانداردهای لازم توسط ساناز آذین‌فر ترجمه و در نخستین‌ماه سال ۱۴۰۱ توسط انتشارات نیکان امروز، منتشر خواهد شد.

وی ضمن اشاره به اینکه مهربانی با کتاب به عنوان مهم‌ترین ابزار توسعه توسعه‌یافتگی باید فزونی یابد، تأکید کرد: اصلاح نگرش، قرارگیری کتاب در سبد نیازمندی‌های روزمره خانواده‌ها و اختصاص مهم‌ترین زمان‌ها به فعالیت‌های کتب محور، قطعا در بهبود شرایط موجود مؤثر خواهد بود.

زعفر احدزاده در ادامه‌ی سخنان خود نقش رسانه‌های نوظهور را در فاصله‌گیری از یار مهربان «‌کتاب» یادآور شده و اضافه کرد: طبق پژوهش‌های انجام‌شده، رابطه‌ی مستقیمی بین وضعیت اقتصادی و کتاب‌خوانی وجود دارد و همواره والدین کتاب‌خوان، فرزندان کتاب‌خوان تربیت می‌کنند و آن‌ها همواره به‌ عنوان الگوهای رفتاری، نقش بسزایی در تربیت روانی، فکری و روند اجتماعی شدن فرزندان خود دارند و بی‌شک نخستین عامل مؤثر در ترویج فرهنگ کتاب‌خوانی و مطالعه فرزندان، والدین هستند.

احدزاده ضمن اشاره به ترویج و تشریح فواید شیرین کتاب‌وکتاب‌خوانی در بهبود شرایط موجود، بیان داشت: اگر لذت و شیرینی خواندن کتاب و سفر به دنیای انسان بودگی بیشتر بازگو شود و دنیای بدون خشونت و سرشار از عشق و عطوفت کتاب، درست تبیین شود، بی‌شک شرایط موجود بهبود خواهد رفت.

مدیرکل کانون استان اردبیل در پایان سخنان خود ضمن بازگویی فواید توسعه‌ی فردی کتاب و کتاب‌خوانی ازجمله؛ افزایش تمرکز، توسعه تفکر نقاد، تقویت توانایی‌های نوشتاری، تفریح مفید و کم‌هزینه، آشنایی با تاریخ و سرگذشت دیگران و اجتماعی‌تر شدن، خاطرنشان کرد: جامعه‌ای فرهیخته است که شهروندان آن به کتاب و کتاب‌خوانی اهمیت داده و آن‌ را جزو اولویت‌های خود قرار دهند؛ چراکه پیشرفت یک جامعه در ِگرو کتابخانه‌ها و منظومه‌های آموزشی، پرورشی و فرهنگی است و آینده فرهنگی جامعه حاصل کنش‌های امروزی این منظومه‌ها و نهاد بسیار مؤثر خانواده است که در درازمدت، جامعه محصول فرهنگی آن تلقی خواهد شد.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت