مرکز فرهنگی - هنری شهرستان خلخال

 این مرکز از سال 1372 فعالیت های فرهنگی ،هنری و ادبی خود را آغاز نموده است . این مرکز با هدف آشنایی کودکان ونوجوانان با شهدای گرانقدر به ویژه شهدای نوجوان و تجلیل از مقام شامخ شهدا، به نام شهید سید سجاد حسینی نام گذاری شده است.



خدمات مرکز :

 

  کارگاه های هنری ویژه گروه های سنی 7 سال کامل تا 17 سال

  اجرای فعالیت های فرهنگی و هری و ادبی ویژه اعضا حقیقی و مجازی

  برگزاری کارگاه های تخصصی داستان نویسی، شعرو قصه ی خلاق

  اجرای نمایش های عروسکی و نمایش فیلم

بخش های مرکز :

 

  دارای یک کتابخانه کودک ونوجوان، سالن آمفی تئاتر، نمازخانه و 4 کلاس.

امکانات ویژه مرکز :

 

  سالن مطالعه کودک و نوجوان / سالن آمفی تئاتر

امکانات کارگاهی :

 

  کارگاه شعرو قصه ی خلاق/ کارگاه خوشنویسی / کارگاه داستان نویسی / کارگاه  نوشتن خلاق

خدمات فراگیر :

 

 

روز و ساعات فعالیت :

 

  مرکز در یک شیفت از 9 صبح الی 15 عصر 

پرسنل :

 

  1مربی مسئول فرهنگی- 2 نفر (مربی فرهنگی) - 1 نفر خدمات

شرایط عضویت :

 

  داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال  و پرداخت شهریه  40000 تومان برای عضویت در مرکز حقیقی


نشانی :

 

  خلخال، خیابان 22بهمن، کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان خلخال

تلفن :

 

  تلفن :  32430173-045

مسئول مرکز :

 

 خانم زهرا محیطی


در صورتی که علاقمند به حضور در فعالیت های این مرکز بطور مجازی هستید، برروی تصویر زیر کلیک کنید


 
  • 1401/06/27 - 10:02
  • تعداد بازدید: 948
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
به منظور آشنایی با محرک‌های تصویری برای نوشتن؛

اعضای مکاتبه‌ای کانون استان‌های اردبیل و هرمزگان نشست برگزار کردند

با هدف آشنایی با محرک‌های تصویری برای نوشتن، نشست مشترک اعضای مکاتبه‌ای کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان‌های اردبیل و هرمزگان در فضای مجازی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون استان اردبیل، نشست مشترک اعضای مکاتبه‌ای کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان‌های اردبیل و هرمزگان، با حضور پری ناز ستونه شاعر و مربی آفرینش‌های ادبی مراکز کانون اردبیل، قبل از ظهر پنجشنبه 24 شهریورماه سال 1401 به‌صورت مجازی برگزار شد.

پری ناز ستونه در این نشست که با هدف آشنایی با محرک‌های تصویری برای نوشتن برگزار شد، گفت: هنر دریچه‌ای رو به جهان هستی است و هنرمند با زبان هنر که زبان مشترک بین انسان‌هاست و نیازی به ترجمه ندارد، با مخاطب سخن می‌گوید.

ستونه با اشاره به اینکه شاعران و نویسندگان، از نقاشی‌ها و تصاویر به‌منزله‌ی ابزارهایی برای تحریک اندیشه و تخیل برای نوشتن استفاده می‌کنند، بیان داشت: هنرمندِ نقاش یا عکاس، از نقاشی و عکس برای ابراز افکار، حالات و آرزوها و ... استفاده می‌کند و با این هنر، حرف‌هایی میزند که در قالب کلام نمی‌تواند بیان کند.

وی بابیان اینکه هدف از این نشست ارایه‌ی راه‌هایی برای خواندن تصاویر خلق‌شده توسط هنرمندان است، تصریح کرد: فرد هنرمند پنجره‌ای به‌سوی ما می‌گشاید تا از دریچه‌ی آن به جهان پیرامون نگاه کنیم. دریچه‌ای که سمت‌وسو و زاویه دارد و با کمک رنگ و نور، تصاویری ترسیم می‌کند که دارای بعد مکان و زمان است.

در ادامه‌ی این نشست، مربی آفرینش‌های ادبی مراکز کانون اردبیل، نگاه درست و دقیق به پیرامون را یکی از راه‌های کشف محیط عنوان کرده و اظهار داشت: نویسندگان با نگاه کردن دقیق و ظریف، دنیای پیرامون خود را می‌بینند و با درآمیختن آن تصاویر با تخیل، چیزهایی بکر و نو می‌آفرینند.

او از اعضا خواست تا با مشارکت در فعالیت‌های عملی کارگاه، نگاهی نو به تصاویر ارایه‌شده توسط مربی داشته باشند و به ثبت آن‌ها در کارگاه بپردازند.

ستونه خاطرنشان کرد: پیام‌های دریافت شده از تصاویر، حاصل تجربه و همچنین تاثیر شناخت زیبایی‌ها است که ذهن و روان مخاطب را با افکار احساسی و عاطفی درگیر می‌کند.

او بیان داشت: خوشبختانه ذهن کودکان نسبت به تصاویری که در محیط پیرامون وجود دارد، مثل بزرگ‌سالان دچار غبار عادت نشده است و کودکان با ریز بینی در جهان هستی، بیشتر از افراد بزرگ‌سال هیجان زده می‌شوند و با دقت و کنجکاویِ همراه با شور و اشتیاق، به کنکاش مسایل می‌پردازند.

گفتنی است در پایان این نشست که با حضور اعضای مکاتبه‌ای آفرینش‌های ادبی کانون استان‌های اردبیل و هرمزگان برگزار شد، بر یاد بگیری این موضوع که کوچک‌ترین چیزها هم در دنیا، جنبه‌ی ناشناخته‌ای دارند، تاکید شد و از اعضا خواسته شد برای آموزش‌های بیشتر، به‌وسیله نامه با مربیان خود در ارتباط باشند.

کلمات کلیدی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت