مرکز فرهنگی - هنری شهرستان خلخال

 این مرکز از سال 1372 فعالیت های فرهنگی ،هنری و ادبی خود را آغاز نموده است . این مرکز با هدف آشنایی کودکان ونوجوانان با شهدای گرانقدر به ویژه شهدای نوجوان و تجلیل از مقام شامخ شهدا، به نام شهید سید سجاد حسینی نام گذاری شده است.



خدمات مرکز :

 

  کارگاه های هنری ویژه گروه های سنی 7 سال کامل تا 17 سال

  اجرای فعالیت های فرهنگی و هری و ادبی ویژه اعضا حقیقی و مجازی

  برگزاری کارگاه های تخصصی داستان نویسی، شعرو قصه ی خلاق

  اجرای نمایش های عروسکی و نمایش فیلم

بخش های مرکز :

 

  دارای یک کتابخانه کودک ونوجوان، سالن آمفی تئاتر، نمازخانه و 4 کلاس.

امکانات ویژه مرکز :

 

  سالن مطالعه کودک و نوجوان / سالن آمفی تئاتر

امکانات کارگاهی :

 

  کارگاه شعرو قصه ی خلاق/ کارگاه خوشنویسی / کارگاه داستان نویسی / کارگاه  نوشتن خلاق

خدمات فراگیر :

 

 

روز و ساعات فعالیت :

 

  مرکز در یک شیفت از 9 صبح الی 15 عصر 

پرسنل :

 

  1مربی مسئول فرهنگی- 2 نفر (مربی فرهنگی) - 1 نفر خدمات

شرایط عضویت :

 

  داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال  و پرداخت شهریه  40000 تومان برای عضویت در مرکز حقیقی


نشانی :

 

  خلخال، خیابان 22بهمن، کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان خلخال

تلفن :

 

  تلفن :  32430173-045

مسئول مرکز :

 

 خانم زهرا محیطی


در صورتی که علاقمند به حضور در فعالیت های این مرکز بطور مجازی هستید، برروی تصویر زیر کلیک کنید


 
  • 1399/05/15 - 12:07
  • تعداد بازدید: 1573
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
مدیرکل کانون استان اردبیل؛

شناخت و آگاهی، نیاز عصر دانایی است

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اردبیل در آستانه روز خبرنگار طی گفتگویی اظهار داشت: روز خبرنگار، فرصت مغتنمی است برای متمرکز شدن بر نقش اصحاب قلم،اندیشه و قدرشناسی از پیشگامان توسعه فکری جامعه که با مهندسی افکار، سعی در بهبود فرایندها در راستای دستیابی به مطلوب‌ها دارند.

به گزارش روابط عمومی اداره‌ کل کانون استان اردبیل، زعفر احدزاده با اشاره به آثار و پیامدهای مثبت آگاهی مردم جامعه از تصمیمات و عملکرد متولیان از طریق اصحاب رسانه، گفت: خبرنگاران، حلقه‌ ی ارتباط مردم و مسئولان بوده و نقش مهمی در توسعه همه‌ جانبه‌ ی جوامع دارند و این قشر آگاه و تأثیرگذار بابیان حقایق، مسئولیت اجتماعی خود را به‌ خوبی ایفا می‌ کنند.

احدزاده بابیان اینکه شناخت و آگاهی، نیاز عصر دانایی است، ادامه داد: آگاهی و دانستن در جوامع بشری، یکی از عمده دلایل بروز پدیده اطلاع‌ رسانی و فعالیت حرفه‌ ای خبرنگاران است و در تاریخ هزاران ساله زندگی بشر، تلاش برای بیشتر دانستن به‌ عنوان یک اصل محوری حیات مطرح بوده و شهروند آغاز هزاره سوم بیش از انسان‌ های هر عصر دیگری، به دانستن نیاز دارد.

مدیرکل کانون استان اردبیل تصریح کرد: در نظام نوین جهانى‏ ، شهروند جهان امروز در عصر رسانه‌ ها زندگی مي‌ کند؛ عصری که در آن رسانه‌ هاي گروهی جزء جدایی‌ ناپذیر زندگی بوده و آنچه به‌ عنوان اطلاعات انتقال مي‌ دهند، به اشکال مختلف در نحوه زندگی، اندیشه، احساسات و حتی برای نسل کودک و نوجوان (شهروندان فردای جامعه) تعیین‌ کننده است.

احدزاده در ادامه سخنان خود به نقش ابزار ارتباطی و رسانه‌ ها در شرایط به وجود آمده ناشی از شیوع ویروس کرونا پرداخت و مهم‌ ترین عامل حفظ ارتباط کانون پرورش فکری با نسل کودک و نوجوان را ابزارهای ارتباطی نوین و شبکه‌ های اجتماعی عنوان کرد.

این مدیر فرهنگی افزود: علیرغم این محدودیت‌ ها و شرایط کرونایی، خوشبختانه شاهد موفقیت‌ های کودکان و نوجوانان استان در عرصه‌ های مختلف کشوری و بین‌ المللی هستیم و در چهار ماه گذشته شانزده رتبه و مقام به ارمغان آورده‌ اند و کسب دو دیپلم افتخار از سوی بنیاد صلح و همکاری کشور اسپانیا  برای کشورمان ازجمله این دستاوردهای بزرگ است.

او در قسمتی دیگر از این گفتگو خاطرنشان کرد: رسانه‌ ها و متولیان اندیشه‌ ورز آن‌ ها، می‌ توانند در کنار نهادهای رسمی آموزشی، فرهنگی، پرورشی و خانواده در مهارت‌ آموزی‌ های لازم برای زندگی در هزاره سوم به نسل کودک و نوجوان نقش سازنده داشته باشند.

احدزاده تنظیم رژیم مصرف رسانه‌ ای برای نسل نوپای جامعه را یادآور شد و تأکید کرد: همان‌ طور که برای تغذیه، پوشاک و سایر امورات خود حساس هستیم، باید برای خوراک رسانه‌ ای ‌ نسل کودک و نوجوان هم حساس باشیم، بنابراین وضع قوانین زمانی استفاده از رسانه و تهیه جدول مصرف رسانه‌ ای، همچنین وساطت فعال در این زمینه، به‌ عنوان مؤلفه‌ های اصلی و مهم در مداخلات مصرف رسانه‌ ای بوده و نباید از یاد برد که در عصر پرچانش حاضر اگر با کودک و نوجوان امروزی خود صحبت نکنیم، دیگران صحبت خواهند کرد که در صورت عدم مداخلات منطقی و درست، ممکن است در رفتار‌ های تربیتی تأثیر نامناسب داشته باشد.

گفتنی است، « در هفدهم مردادماه سال ۱۳۷۷، محمود صارمی خبرنگار خبرگزاریِ جمهوری اسلامی، به همراه هشت نفر از اعضای کنسولگری ایران در مزار شریف افغانستان به دست گروهک تروریستی طالبان به شهادت رسید. به همین مناسبت، شورای فرهنگ عمومی، هفدهم مردادماه هرسال را به‌ عنوان روز خبرنگار نام‌ گذاری کرد» .

کلمات کلیدی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت