مرکز فرهنگی - هنری شهرستان خلخال

 این مرکز از سال 1372 فعالیت های فرهنگی ،هنری و ادبی خود را آغاز نموده است . این مرکز با هدف آشنایی کودکان ونوجوانان با شهدای گرانقدر به ویژه شهدای نوجوان و تجلیل از مقام شامخ شهدا، به نام شهید سید سجاد حسینی نام گذاری شده است.



خدمات مرکز :

 

  کارگاه های هنری ویژه گروه های سنی 7 سال کامل تا 17 سال

  اجرای فعالیت های فرهنگی و هری و ادبی ویژه اعضا حقیقی و مجازی

  برگزاری کارگاه های تخصصی داستان نویسی، شعرو قصه ی خلاق

  اجرای نمایش های عروسکی و نمایش فیلم

بخش های مرکز :

 

  دارای یک کتابخانه کودک ونوجوان، سالن آمفی تئاتر، نمازخانه و 4 کلاس.

امکانات ویژه مرکز :

 

  سالن مطالعه کودک و نوجوان / سالن آمفی تئاتر

امکانات کارگاهی :

 

  کارگاه شعرو قصه ی خلاق/ کارگاه خوشنویسی / کارگاه داستان نویسی / کارگاه  نوشتن خلاق

خدمات فراگیر :

 

 

روز و ساعات فعالیت :

 

  مرکز در یک شیفت از 9 صبح الی 15 عصر 

پرسنل :

 

  1مربی مسئول فرهنگی- 2 نفر (مربی فرهنگی) - 1 نفر خدمات

شرایط عضویت :

 

  داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال  و پرداخت شهریه  40000 تومان برای عضویت در مرکز حقیقی


نشانی :

 

  خلخال، خیابان 22بهمن، کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان خلخال

تلفن :

 

  تلفن :  32430173-045

مسئول مرکز :

 

 خانم زهرا محیطی


در صورتی که علاقمند به حضور در فعالیت های این مرکز بطور مجازی هستید، برروی تصویر زیر کلیک کنید


 
  • 1400/02/06 - 09:13
  • تعداد بازدید: 2071
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
مدیرکل کانون استان اردبیل؛

قصه‌گویی هنری است برای درس گرفتن و تمرین زندگی

مدیرکل کانون پرورش فکری استان اردبیل در گفتگوی زنده با برنامه رادیویی«آی‌ایشیقیندا»، بابیان اینکه «قصه‌گویی هنری است برای درس گرفتن و تمرین زندگی»؛ اظهار کرد: باهدف ترویج و توسعه فرهنگ قصه‌گویی، بیست‌وسومین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی به صورت مجازی و با شعار «آینده ساختنی است»؛ از ۲۵ فروردین ۱۴۰۰ آغازشده و مهلت ثبت‌نام و ارسال آثار تا ۲۵ خرداد ادامه خواهد داشت.

بیست‌وسومین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی با شعار «آینده ساختنی است».

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون استان اردبیل، زعفر احدزاده در خصوص اهمیت هنر قصه‌گویی به گفتگو پرداخته و خاطرنشان کرد: قصه‌گویی هنری است همیشگی، روایتی است از روزهایی که بر ما می‌گذرد و هنری است از دیروز برای فردایی که نیامده و راهی برای بهتر زندگی کردن، درس گرفتن و تمرین زندگی است.

احدزاده در خصوص جشنواره بیست‌وسوم گفت: برگزاری بخش‌های قدیمی با رویکردی جدید مدنظر بوده و شامل شش بخش؛ ملی، بین‌المللی، قصه گوی برتر، ۹۰ ثانیه، پادکست‌ها و علمی است که در این خصوص به تشریح جزییات مختلف جشنواره پرداخت.

وی در خصوص بخش‌های جدید جشنواره با نام‌های «قصه‌گوی برتر» و «پادکست» توضیحاتی ارایه کرده و افزود: دو بخش جدید با شکل و شمایلی متفاوت از سایر بخش‌های جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی اجرا خواهد شد که در آن، تنها افرادی می‌توانند شرکت کنند که امتیازات لازم را در بخش‌های مختلف به دست بیاورند.

مدیرکل کانون استان اردبیل برگزاری «قصه‌‌ ۹۰ ثانیه‌ای» را از دیگر بخش‌های این جشنواره عنوان و اضافه کرد: امسال و برای سومین مرتبه، قصه‌ی ۹۰ ثانیه با عنوان «قصه زندگی من» در جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی برگزار خواهد شد که بر اساس آنچه در فراخوان مورداشاره قرارگرفته؛ «من و کرونا» روایت ایثار و از خودگذشتگی کادر درمان، روایت زندگی در روزهای قرنطینه و همدلی با دیگران و همچنین «دیروز غرورآفرین، فردای افتخارآفرین» که روایت جان‌فشانی‌های سربازان و رزمندگان انقلاب اسلامی در هشت سال دفاع مقدس، مدافعان حرم، شهدای هسته‌ای ‌و قهرمانان حوزه‌ی علم و دانش است ازجمله موضوع‌های این بخش است که در آن تمامی گروه‌های سنی امکان شرکت دارند.

او در خصوص بخش علمی جشنواره نیز گفت: فعالیت‌های قصه پژوهی در قالب‌های مختلف کتاب، پایان‌نامه، مقاله، ترجمه، رساله و پروپوزال‌های علمی در این بخش مدنظر است که صاحبان آثار و پژوهشگران دانشگاهی می‌توانند شرکت کنند.

‎ رییس جشنواره استانی در پایان سخنان خود یادآور شد: بیست‌وسومین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به دلیل شیوع بیماری کرونا، به صورت مجازی برگزار خواهد شد و علاقه‌مندان در حوزه‌های مختلف می‌توانند با مراجعه به پایگاه جشنواره به نشانی www.kanoonfest.ir نسبت به کسب اطلاعات تکمیلی، ثبت‌نام و ارسال آثار خود اقدام کنند.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت