مرکز فرهنگی - هنری شهرستان خلخال

 این مرکز از سال 1372 فعالیت های فرهنگی ،هنری و ادبی خود را آغاز نموده است . این مرکز با هدف آشنایی کودکان ونوجوانان با شهدای گرانقدر به ویژه شهدای نوجوان و تجلیل از مقام شامخ شهدا، به نام شهید سید سجاد حسینی نام گذاری شده است.



خدمات مرکز :

 

  کارگاه های هنری ویژه گروه های سنی 7 سال کامل تا 17 سال

  اجرای فعالیت های فرهنگی و هری و ادبی ویژه اعضا حقیقی و مجازی

  برگزاری کارگاه های تخصصی داستان نویسی، شعرو قصه ی خلاق

  اجرای نمایش های عروسکی و نمایش فیلم

بخش های مرکز :

 

  دارای یک کتابخانه کودک ونوجوان، سالن آمفی تئاتر، نمازخانه و 4 کلاس.

امکانات ویژه مرکز :

 

  سالن مطالعه کودک و نوجوان / سالن آمفی تئاتر

امکانات کارگاهی :

 

  کارگاه شعرو قصه ی خلاق/ کارگاه خوشنویسی / کارگاه سرود / کارگاه داستان نویسی / کارگاه  نوشتن خلاق

خدمات فراگیر :

 

 

روز و ساعات فعالیت :

 

  مرکز در یک شیفت از 8 صبح الی 14 ظهر / روزهای زوج پسر و روز های فرد دختر خدمت رسانی می کند.

پرسنل :

 

  1مربی مسئول فرهنگی- ۱ نفر (مربی ادبی و خوشنویسی) - 1 نفر خدمات

شرایط عضویت :

 

  داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال  و پرداخت شهریه ۱۲۰۰۰ تومان برای عضویت در مرکز حقیقی


نشانی :

 

  خلخال، خیابان 22بهمن، کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان خلخال

تلفن :

 

  تلفن :  32430173-045

مسئول مرکز :

 

 خانم زهرا محیطی


در صورتی که علاقمند به حضور در فعالیت های این مرکز بطور مجازی هستید، برروی تصویر زیر کلیک کنید


 
  • 1403/05/03 - 13:46
  • تعداد بازدید: 48
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
معاون فرهنگی کانون استان اردبیل:

کتاب نقش به سزایی در بهبود زندگی و روابط انسانی دارد

معاون فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اردبیل در نخستین نشست نقد کتاب با عنوان «لذّت ادبیات» نقش کتاب در بهبود زندگی و روابط انسانی را مهم توصیف کرد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون استان اردبیل، در این نشست که در اولین روز از مردادماه سال 1403 و با مشارکت بیش از 50 نفر از اعضا و مربیان مراکز کانون استان به صورت مجازی برگزار شد، داریوش علومی معاون فرهنگی کانون استان با تأکید بر اهمیت کتاب و کتاب‌خوانی گفت: ارتقا و رشد معنوی و فکری بشر درگرو انتخاب یک دوست مناسب است.

 وی در ادامه سخنان خود کتاب را به عنوان یک هم‌نشین تأثیرگذار توصیف کرده و اظهار داشت: کتاب میراث گران‌بهایی است که به‌عنوان بهترین یاریگر می‌تواند نقش به سزایی در بهبود زندگی و روابط انسانی داشته باشد.

معاون فرهنگی کانون استان تصریح کرد: انسان با کمک کتاب می‌تواند به رشد عقلانی برسد و جهان را از منظر خود تحلیل و بررسی کند.

علومی ضمن مغتنم شمردن نشست‌هایی با محوریت کتاب و کتاب‌خوانی، برنامه‌ی لذّت ادبیات را فرصت ارزشمندی برای کسب مهارت خواندن برشمرد و گفت: از محسنات این برنامه داشتن سیر مطالعاتی برای مخاطبان است. برنامه‌ریزی برای مطالعه هدفمند کمک می‌کند تا مطالعه گر به درک بهتر و عمیق‌تری از کتاب برسد.

در ادامه مهدیه علیقلی زاده کارشناس آفرینش‌های ادبی کانون استان هم ضمن تشکر از همراهی اعضا و مربیان در برگزاری این نشست، با برشمردن انواع نقدها گفت: نقد شیوه‌های مختلفی دارد که تلاش خواهد شد در برنامه لذت ادبیات در کنار تحلیل و بررسی متون انتخابی گریزی به برخی از آن‌ها زده شود تا اعضا با نقد ساختارمند و روشمند به‌طور ساده آشنا شوند.

 وی در ادامه به اصول نقد اشاره‌کرده و گفت: نقد اصولی دارد که لازم است آن‌ها را دانسته و رعایت کنیم که اولین اصل آن داشتن زبان گویا و قابل فهم است تا مقصود و برداشت خود را به حاضران برسانیم.

وی با بیان اینکه اصل دوم رعایت اخلاق است، بیان داشت: باید حرمت نویسنده را حفظ کرده و متن را کوچک نشماریم و برای نظرات خود دلیل و منطق داشته باشیم.

علیقلیزاده افزود: اصل سوم پرهیز از نقد نویسنده واصل چهارم و آخرین اصل، نسبی بودن ارزش‌گذاری‌ها در جهان نقد است؛ یعنی نظرات و دیدگاه ما نسبت به یک متن ممکن است از طرف فرد دیگر مورد تائید نباشد که در این شرایط باید منعطف بود و نظرات مخالف نظر خود را نیز با سعه‌صدر بشنویم.

شایان‌ذکر است، در این برنامه رمان «لالایی برای دختر مرده» نوشته‌ی حمیدرضا شاه‌آبادی موردبررسی و تحلیل قرار گرفت و اعضا در خصوص شخصیت‌پردازی، تقابل و تضاد فرهنگی در متن، ارجاعات خارج از متن و شگردهای نویسنده در نگارش گفت‌وگو کرده و نظرات خود را بیان کردند.

کلمات کلیدی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت