مرکز فرهنگی هنری شماره یک پارس آباد

 این مرکز از سال 1380 فعالیت های فرهنگی ،هنری و ادبی خود را آغاز نموده است . این مرکز با هدف آشنایی کودکان ونوجوانان با شهدای گرانقدر به ویژه شهدای نوجوان و تجلیل از مقام شامخ شهدا به نام شهید محمد علی برزگر(نوجوان 13 ساله ) نام گذاری شده است.



خدمات مرکز :

 

 کارگاه های هنری ویژه تمام گروه سنی

 اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضا حقیقی و مجازی

 برگزاری کارگاه ادبی

بخش های مرکز :

 

 دارای کتابخانه کودک ونوجوان

امکانات ویژه مرکز :

 

 سالن مطالعه کودک / سالن مطالعه نوجوان

امکانات کارگاهی :

 

 کارگاه نقاشی / کارگاه سفال / کارگاه ادبی

خدمات فراگیر :

   

روز و ساعات فعالیت :

 

 مرکز در یک شیفت از 8 صبح الی 14 عصر / روزهای زوج دختر و روز های فرد پسر

پرسنل :

 

 1 مربی فرهنگی- ۱ نفر مسئول مرکز - 1 نفر نیروی هنری – 1 نفر نیروی ادبی- 1 نفر خدمات

شرایط عضویت :

 

 داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال  و پرداخت شهریه ۱۲۰۰۰ تومان برای عضویت در مرکز حقیقی


نشانی :

 

 پارس آباد – کوی ولیعصر(عج)- جنب ثبت و احوال

تلفن :

 

 تلفن :  32723242-045

مسئول مرکز :

 

 آقای علی برادران 


در صورتی که علاقمند به حضور در فعالیت های این مرکز بطور مجازی هستید، برروی تصویر زیر کلیک کنید


 

 

  • 1399/06/25 - 13:08
  • تعداد بازدید: 1476
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
رویا شاه حسین‌زاده شاعر کودک و بزرگ‌سال؛

مربی‌گری در کانون پرورش فکری، موهبت الهی است

رویا شاه حسین‌زاده شاعر کودک و بزرگ‌سال در دهمین نشست مجازی انجمن ادبی کانون پرورش فکری استان اردبیل عنوان کرد: مربی‌گری در کانون، موهبت الهی است.

به گزارش روابط عموی اداره کل کانون استان اردبیل، دهمین نشست مجازی انجمن ادبی کانون پرورش فکری استان اردبیل با محوریت شعر، روز دوشنبه ۲۴ شهریور با حضور رویا شاه حسین‌زاده شاعر کودک و بزرگ‌‌سال، کارشناس، مربیان ادبی و اعضا در فضای مجازی برگزار شد.  

در این نشست صمیمی ابتدا رویا شاه حسین‌زاده مربیان ادبی را خطاب قرارداد و گفت: کار مربی‌گری در کانون، موهبت الهی است و شما مربیان در قشنگ‌ترین نقطه کانون ایستاده‌ اید.

وی ادامه داد: مربیان در مراکز کانون، در کنار بچه‌ها رشد پیدا می‌ کنند و این‌ یک واقعیت است که در هر شغلی این امکان وجود ندارد؛ قدر این موهبت را بدانید و باور دارم به همان اندازه که به کودکان می‌‌بخشیم به همان اندازه از آن‌ ها یاد می‌گیریم.

  شاه حسین‌زاده بابیان اینکه انتخاب نمونه‌های خوب ادبی و مطالعه آن توسط اعضا، مهم‌‌ترین عامل رشد توان ادبی آن‌ها است، افزود: شما نوجوانان باید دایره مطالعاتی‌‌تان به‌ قدری وسیع باشد که از هیچ‌‌کس به‌ طور مستقیم در شعر سرایی تأثیر نگیرید و خودتان راهی بسازید و بگذارید زبان و اندیشه‌‌تان مستقل باشد.

شاعر کتاب « دیر کردی شکوفه کوچک» اعضا را کاشف استعداد خودشان خواند و اضافه کرد: استعداد در هر رشته‌‌ای عین فرزندی است که خداوند به انسان عطا کرده است و شما در برابر این استعداد مسئول هستید، درست مثل شازده کوچولو که در برابر گلش مسئول بود؛ پس از همین‌ الان به این فکر کنید که با فرزندتان چه خواهید کرد و چه برنامه‌‌ای برای پرورش و تربیت این فرزند دارید.

این شاعر کشوری داشتن سیر مطالعاتی را مهم‌ترین عامل پرورش و رشد استعداد اعضا برشمرد و یادآور شد: نه اینکه فقط شعر بخوانید، در زمینه‌ های مختلف فلسفه، رمان، تاریخ و…،کتاب بخوانید که هرچقدر درون شما پربارتر شود، آن‌ وقت منِ شاعرِ درون شما رشد خواهد کرد و زبان‌تان گویاتر و حرف‌هایی که می‌ زنید تازه‌‌تر خواهد شد؛ پس ضروری است به شکل حرفه‌‌ای بخوانید و بخوانید و فقط بخوانید.

گفتنی است در این نشست یک‌ ساعته اثر اسما عالی، عضو انجمن ادبی مرکز شماره یک کانون اردبیل مورد نقد‌‌و‌‌بررسی قرار گرفت.

شایان‌ ذکر است، رویا شاه حسین‌‌زاده سابقه عضویت ۱۲ ساله در کانون پرورش فکری داشته و ۱۵ سال به‌ عنوان مربی و کارشناس مسئول واحد ادبی کانون آذربایجان غربی مشغول به کار بوده است. تاکنون بیش از ۸ کتاب شعر از مجموعه اشعار وی چاپ‌ شده و برگزیده جشنواره‌‌های مطرح کشوری چون جشنواره شعر فجر بوده است.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت