مرکز فرهنگی هنری شماره یک پارس آباد

 این مرکز از سال 1380 فعالیت های فرهنگی ،هنری و ادبی خود را آغاز نموده است . این مرکز با هدف آشنایی کودکان ونوجوانان با شهدای گرانقدر به ویژه شهدای نوجوان و تجلیل از مقام شامخ شهدا به نام شهید محمد علی برزگر(نوجوان 13 ساله ) نام گذاری شده است.



خدمات مرکز :

 

 کارگاه های هنری ویژه تمام گروه سنی

 اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضا حقیقی و مجازی

 برگزاری کارگاه ادبی

بخش های مرکز :

 

 دارای کتابخانه کودک ونوجوان

امکانات ویژه مرکز :

 

 سالن مطالعه کودک / سالن مطالعه نوجوان

امکانات کارگاهی :

 

 کارگاه نقاشی / کارگاه سفال / کارگاه ادبی

خدمات فراگیر :

   

روز و ساعات فعالیت :

 

 مرکز در یک شیفت از 8 صبح الی 14 عصر / روزهای زوج دختر و روز های فرد پسر

پرسنل :

 

 1 مربی فرهنگی- ۱ نفر مسئول مرکز - 1 نفر نیروی هنری – 1 نفر نیروی ادبی- 1 نفر خدمات

شرایط عضویت :

 

 داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال  و پرداخت شهریه ۱۲۰۰۰ تومان برای عضویت در مرکز حقیقی


نشانی :

 

 پارس آباد – کوی ولیعصر(عج)- جنب ثبت و احوال

تلفن :

 

 تلفن :  32723242-045

مسئول مرکز :

 

 آقای علی برادران 


در صورتی که علاقمند به حضور در فعالیت های این مرکز بطور مجازی هستید، برروی تصویر زیر کلیک کنید


 

 

  • 1401/05/26 - 11:48
  • تعداد بازدید: 1258
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
با اجرای ویژه‌برنامه‌ی«لبیک یا حسین(ع)» صورت گرفت؛

مرکز شماره یک کانون اردبیل در سوگ امام آزادگان

هم‌زمان با دهه دوم ماه محرم و در سوگ امام آزادگان، ویژه‌برنامه‌ی «لبیک یا حسین (ع)» با حضور بیش از ۶۰ نفر از اعضا و اولیا، در مرکز شماره یک کانون پرورش فکری اردبیل برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون استان اردبیل، به مناسبت بزرگداشت ماه محرم و ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان، حضرت اباعبدالله الحسین(ع) و یاران باوفای ایشان، ویژه‌برنامه‌ی «لبیک یا حسین(ع)»، باهدف تقویت و پرورش ارزش‌های دینی و مذهبی، آشنایی و روشنگری مفاهیم و وقایع عاشورایی و با اجرای فعالیت‌های مختلف فرهنگی، هنری و ادبی در مرکز شماره یک کانون اردبیل برگزار شد.

در ابتدای این برنامه جواد رضاییان، مربی مسوول مرکز با تسلیت ایام ماه محرم، به معرفی شخصیت امام حسین (ع) و وقایع کربلا پرداخته و با بیان اهداف نهضت عاشورا از شجاعت، دلاوری و ظلم‌ستیزی آن حضرت سخن گفت. او در این برنامه از اعضا خواست در کنار عزاداری برای این امام همام، رشد فضایل اخلاقی، اصول انسانی، ظلم‌ستیزی، ایثار، ازخودگذشتگی و انسانیت را به‌عنوان درس‌های عاشورا و محرم در زندگی خود به‌کارگیرند.

 مربی فرهنگی مرکز نیز ضمن صحبت درباره واقعه‌ی جان‌سوز کربلا به قرائت خطبه‌ی حضرت زینب (س) در کوفه پرداخته و با اشاره به نقش ایشان در ماندگاری قیام حسینی، رسالت حضرت زینب (س) در تکمیل و تداوم قیام عاشورا را برای اعضا تشریح کرد.

 در ادامه برنامه، دکلمه خوانی با عنوان «سربند سبز یا حسین»، در قالب فرم نمایشی توسط اعضای دختر مرکز به‌صورت همخوانی اجراشده و اعضای ادبی نیز شعرهایی را که برای فراخوان‌های عاشورایی سروده بودند، برای حاضران قرائت کردند.

بر اساس این گزارش، پخش کلیپ با عنوان چای روضه، اجرای مسابقه جدول محرم، معرفی و روخوانی کتاب «مثل یاوران امام حسین (ع)» توسط عضو کودک مرکز و کتابت اعضای کارگاه خوشنویسی از شعرهای مرثیه‌ای با خط نستعلیق تحریری، از دیگر فعالیت‌های مرکز در این برنامه بود.

شایان‌ذکر است، به همین مناسبت اعضای فعال فرهنگی و ادبی مرکز با برنامه‌ی «در گذرگاه زمان» از بقعه‌ی شیخ صفی‌الدین اردبیلی، بازدید کرده و باراهنمایی‌ مربیان خود از تاریخچه‌ی آیین‌های عزاداری، سرایش شعرهای مذهبی و مرثیه‌سرایی برای سالار شهیدان در عهد صفوی، آشنا شدند.

کلمات کلیدی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت