مرکز فرهنگی هنری شماره یک پارس آباد

 این مرکز از سال 1380 فعالیت های فرهنگی ،هنری و ادبی خود را آغاز نموده است . این مرکز با هدف آشنایی کودکان ونوجوانان با شهدای گرانقدر به ویژه شهدای نوجوان و تجلیل از مقام شامخ شهدا به نام شهید محمد علی برزگر(نوجوان 13 ساله ) نام گذاری شده است.



خدمات مرکز :

 

 کارگاه های هنری ویژه تمام گروه سنی

 اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضا حقیقی و مجازی

 برگزاری کارگاه ادبی

بخش های مرکز :

 

 دارای کتابخانه کودک ونوجوان

امکانات ویژه مرکز :

 

 سالن مطالعه کودک / سالن مطالعه نوجوان

امکانات کارگاهی :

 

 کارگاه نقاشی / کارگاه سفال / کارگاه ادبی/ شعر و قصه

خدمات فراگیر :

   

روز و ساعات فعالیت :

 

 مرکز در یک شیفت از 9 صبح الی 15 عصر 

پرسنل :

 

 1 مربی فرهنگی- ۱ نفر مسئول مرکز - 1 نفر نیروی هنری – 1 نفر نیروی ادبی- 1 نفر خدمات

شرایط عضویت :

 

 داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال  و پرداخت شهریه  40000 تومان برای عضویت در مرکز حقیقی


نشانی :

 

 پارس آباد – کوی ولیعصر(عج)- جنب ثبت و احوال

تلفن :

 

 تلفن :  32723242-045

مسئول مرکز :

 

 آقای باب اله عزیزپور 


در صورتی که علاقمند به حضور در فعالیت های این مرکز بطور مجازی هستید، برروی تصویر زیر کلیک کنید


 

 

  • 1403/09/01 - 09:14
  • تعداد بازدید: 60
  • زمان مطالعه : 6 دقیقه

گزارش برنامه‌های هفته کتاب سال ۱۴۰۳ در مراکز کانون استان اردبیل (بخش دوم)

هم‌زمان با برگزاری برنامه‌های سی و دومین دوره هفته ملی کتاب در سراسر کشور، مراکز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اردبیل نیز با اجرای ویژه‌برنامه‌ها و فعالیت‌های مختلف فرهنگی، هنری و ادبی این مناسبت را گرامی داشتند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون استان اردبیل، برنامه‌های گرامیداشت هفته ملی کتاب از ۲۳ آبان ماه ۱۴۰۳ با شعار خواندن برای همدلی در مراکز فرهنگی هنری کانون استان اردبیل آغاز و در برپایی نشست‌ها و اجرای فعالیت‌های مختلف، بر ضرورت و اهمیت ترویج فرهنگ کتاب‌خوانی تأکید شد.

کانون بیله‌سوار

فعالیت‌های هفته کتاب و کتابخوانی مرکز فرهنگی هنری کانون بیله‌سوار با عنوان «دوست خوبم کتاب» به اجرا درآمد.

به گزارش مربی امور فرهنگی مرکز، برنامه های این مناسبت از 23 آبان تا 30 آبان ماه در قالب فعالیت های هدفمند و خلاق فرهنگی ، هنری و ادبی اجرا شد که تهیه دکور و فضاسازی سالن مطالعه وسالن سینما متناسب با هفته کتاب، برگزاری نمایشگاه کتاب های جدید و کم خواننده برای بازدید دانش آموزان، اعضا و والدین، معرفی کتاب در پانل مرکز، اجرای فعالیتهای روخوانی کتاب ، اجرای مسابقه ادبی نامه به نویسنده و قهرمان بهترین کتابی که خوانده ام، برگزاری کارگاه نقاشی با عنوان ماجرای بهترین کتابی که خوانده ام، نقد و بررسی کتاب وقتی مژی گم شد و کتاب زیبا صدایم کن با حضوراعضای نوجوان کانون ، برگزاری باشگاه کتابخوانی از جمله این فعالیت ها بود.

همچنین در همین مناسبت روز سه‌شنبه 29 آبان ماه جمعی از دانش‌آموزان دوره اول متوسطه مدرسه رباب به همراه معلمان خود با حضور در کانون بیله‌سوار، از نمایشگاه کتاب و آرشیو عروسک‌های نمایشی، کاردستی‌ها و سفال اعضا و همچنین پانل‌های ادبی و معرفی کتاب بازدید کرده و در نشست علمی و پژوهشی مرکز شرکت کردند.

معرفی کتاب دایره‌المعارف نوجوانان، معرفی کتاب‌هایی با موضوعات علمی، ادبی، تاریخی و دینی مرکز، آشنایی دانش‌آموزان با رده‌بندی دیویی کتاب‌ها، نمایش کتاب‌فیلم و معرفی فعالیت‌های کانون از بخش‌های دیگر این برنامه بود.

کانون جعفرآباد

اجرای برنامه‌های هفته کتاب و کتاب‌خوانی با شعار «خواندن برای همدلی» در مرکز فرهنگی هنری کانون جعفرآباد برگزار شد.

در همین مناسبت و در اجرای ویژه‌برنامه‌ای در روز دوشنبه 28 آبان ماه 1403، بیش از ۶۰ نفر از اعضای مرکز در مسابقه کتاب سازی شرکت کرده و در پایان فعالیت خود در این روز نمایشگاهی از کتاب‌هایی که خود ساخته بودند، دایر کردند.

برگزاری نشست صمیمی با اعضای کتاب‌خوان، معرفی کتاب توسط کانون یاران و تقدیر از اعضای کتاب‌خوان مرکز از دیگر بخش‌های این برنامه بود.

کانون دولت آباد

آیین گرامیداشت هفته ملی کتاب با اجرای برنامه‌های گوناگون فرهنگی و هنری در کانون مرکز دولت‌آباد برگزار شد.

بر اساس این گزارش در این برنامه‌ها که بیش از 60 عضو مرکز مشارکت داشتند، فعالیت‌هایی نظیر برگزاری کارگاه نقاشی با موضوع «من یار مهربانم»، نقد کتاب، برگزاری نمایشگاه تازه‌های نشر، اجرای نمایش خلاق، اجرای سرود، قصه‌گویی و مسابقه اجرا شد.

دعوت از آقای ممی‌زاده چهره ادبی روستا و دبیر بازنشسته آموزش‌وپرورش که در مورد اهمیت مطالعه برای اعضا صحبت کرد به همراه تقدیر از اعضای کتاب‌خوان و گروه شرکت‌کننده در طرح ملی کتابال از دیگر برنامه‌های اجراشده در این مناسبت بود.

مرکز شماره‌ی یک کانون مشگین‌شهر

مراسم جشن کتاب در شهرستان مشگین‌شهر با همکاری اداره‌ی فرهنگ و ارشاد اسلامی، کانون پرورش فکری و اداره‌ی کتابخانه‌های عمومی این شهرستان، روز دوشنبه 28 آبان ماه 1403 در تالار اندیشه بر پا شد.

در این مراسم بعد از سخنرانی‌های فرماندار و رئیس اداره‌ی فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان که با تأکید به اهمیت کتاب و کتاب‌خوانی در خانواده و تأثیر آن در جامعه، والدین را همراه با فرزندانشان به مطالعه دعوت کردند، مراسم رونمایی از کتاب نیز انجام شد.

در بخشی دیگر از این برنامه، 14 عضو نویسنده‌ی نوجوان و کتاب‌خوان مرکز شماره‌ی یک مشگین‌شهر به همراه راضیه قربانزاده مربی کارگاه‌های داستان، موردتقدیر قرار گرفتند.

مرکز شماره‌ی 2 کانون مشگین‌شهر

در اجرای برنامه‌های نکوداشت هفته کتاب، فعالیتی با عنوان «روی کتاب اسم بگذار» با حضور اعضای طرح کانون مدرسه روز شنبه 26 آبان ماه در این مرکز برگزار شد که در شروع مربی مرکز در مورد انتخاب عنوان و طراحی جلد کتاب مطالبی ارائه کرد.

در ادامه این برنامه، مربی مرکز بدون معرفی و نشان دادن کتاب، به خوانش داستان آن پرداخته و از اعضا خواست جلد کتاب را بر اساس تصورشان طراحی کرده و نامی مناسب برای آن انتخاب کنند.

در آخر برنامه ضمن معرفی کتاب، به نزدیک‌ترین اسم و طراحی کتاب موردنظر که «خداحافظ راکون پیر» بود، جایزه‌ای به‌رسم یادبود اهدا شد.

همچنین مربیان این مرکز روز یکشنبه 27 آبان ماه به‌صورت جداگانه میزبان کودکانی از مهدکودک ال‌آرا و آنا در بازدید از این مرکز بودند.

در اجرای فعالیت‌های این روز، نرگس پورعلی مربی امور فرهنگی مرکز، ضمن خوش‌آمد گویی به حاضران، کتاب «سنجاب کوچولوی کم‌حواس» را قصه‌گویی کرد و بچه‌ها نیز تصورات خود از این قصه را نقاشی کردند.

بچه‌های پیش‌دبستانی آنا که به همراه والدین خود در مرکز حضور داشتند، به فعالیت سفالگری نیز پرداختند.

مرکز شماره‌ی 3 کانون مشگین‌شهر

اعضا و مربیان مرکز فرهنگی هنری شماره‌ی سه کانون مشگین‌شهر، سی و دومین دوره هفته کتاب را با اجرای ویژه‌برنامه‌هایی در روزهای 26 و 27 آبان ماه 1403 گرامی داشتند.

بر اساس گزارش مربی امور فرهنگی مرکز، در این ویژه‌برنامه‌ها که به ترتیب با حضور 25 نفر از اعضا و دانش آموزان مدرسه دخترانه نهضت آلنی و 36 نفر از اعضا و دانش‌آموز پسرانه شهید پیر نظری برگزار شد؛ در شروع این برنامه‌ها، لیلا نصیری مربی فرهنگی مرکز ضمن تبریک مناسبت هفته کتاب، به معرفی اهمیت گرامی داشت این ایام پرداخته و در خصوص فواید کتاب‌خوانی و تأثیر آن در یادگیری، افزایش تمرکز، آشنایی با کلمات متعدد و... برای حاضران صحبت کرد.

در ادامه اعضای گروه نمایش و سرود به اجرای برنامه‌های خود پرداخته و قصه گوی مرکز نیز با قصه‌گویی از داستان دو طوطی، کتاب این قصه را معرفی کرد.

گفتنی است، برگزاری برنامه‌ی کافه کتاب و معرفی کتاب «قصه خوبان» توسط اعضا باشگاه کتاب‌خوانی و برپایی ایستگاه کاردستی از دیگر فعالیت‌های مرکز در این مناسبت بود.

کانون نمین

در راستای تبیین فرهنگ مطالعه و عادت دادن فرزندان به کتاب‌خوانی، دورهمی اعضاء و والدین با عنوان «یک روز به‌یادماندنی در کانون» روز یکشنبه 27 آبان 1403 در مرکز فرهنگی هنری کانون نمین به اجرا درآمد.

در این دورهمی زهرا فرج زاده مربی مسئول مرکز با تبریک هفته کتاب، به تشریح اهمیت مطالعه در کسب معرفت و دانش زندگی و همچنین فواید و آثار کتاب‌خوانی برای کودکان و نوجوانان پرداخته و از اولیا خواست تا در کنار فرزندان خود به امر مطالعه اهتمام جدی داشته باشند.

در این برنامه کارگاه‌های قصه‌گویی، نقاشی، معرفی کتاب و کتاب‌خوانی اولیا با شعار «خواندن برای همدلی» اجرا شد.

گفتنی است، بازی و سرگرمی، پخش فیلم نیز از دیگر فعالیت‌هایی بود که در این دورهمی به اجرا درآمد.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت