مرکز فرهنگی هنری شماره یک اردبیل

این مرکز از سال 1346 فعالیت های فرهنگی ،هنری و ادبی خود را آغاز نموده است . مرکز فرهنگی و هنری و ادبی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شماره یک اردبیل، جزو اولین و قدیمی ترین مراکز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اردبیل بوده که دارای بیش از .18000جلد کتاب می باشد.



خدمات مرکز :

 

  برگزاری کارگاه های هنری و ادبی  ویژه گروه های سنی 6سال کامل تا 16 سال

  اجرای فعالیت های فرهنگی،هنری و ادبی  ویژه اعضا حقیقی و مجازی

  اجرای نمایش های عروسکی و نمایش فیلم

بخش های مرکز :

 

  دارای دو کتابخانه کودک ونوجوان

امکانات ویژه مرکز :

 

  سالن مطالعه کودک و نوجوان / 2 کارگاه هنری و ادبی

امکانات کارگاهی :

 

  کارگاه نقاشی / کارگاه خوشنویسی / کارگاه سفال / کارگاه ادبی

خدمات فراگیر :

 

  خدمات کتابخانه ای(کتاب رسانی) و فعالیتهای فرهنگی و هنری و ادبی ویژه کودکان ونوجوانان

روز و ساعات فعالیت :

 

  مرکز دو شیفت از 8 صبح الی 17عصر 

پرسنل :

 

  1 مربی فرهنگی- ۱ نفر مسئول مرکز - 2 نفر نیروی هنری - 1 نفر نیروی ادبی-

شرایط عضویت :

 

  داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال  و پرداخت شهریه 50000  تومان برای عضویت در مرکز حقیقی

نشانی :

 

  میدان ورزش-روبروی بیمارستان بوعلی-داخل پارک کودک-کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان-مرکز یک اردبیل

تلفن :

 

  تلفن :  33238900-045

مسئول مرکز :

 

 خانم لیلا فرید


در صورتی که علاقمند به حضور در فعالیت های این مرکز بطور مجازی هستید، برروی تصویر زیر کلیک کنید


 

 

  • 1403/08/22 - 19:13
  • تعداد بازدید: 89
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
به مناسبت سالروز تأسیس شوراهای حل اختلاف صورت گرفت؛

دیدار مدیرکل کانون پرورش فکری با رئیس توسعه حل اختلاف استان اردبیل

به مناسبت سالروز تأسیس شوراهای حل اختلاف در سراسر کشور، مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با رئیس توسعه حل اختلاف استان اردبیل دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون استان اردبیل، ملیحه ملک‌زاده فرد، مدیرکل کانون استان اردبیل در گرامیداشت سالروز تأسیس شوراهای حل اختلاف در سراسر کشور، پیش از ظهر روز سه‌شنبه 22 آبان ماه 1403 با حجت‌الاسلام سید حسین علوی رئیس مرکز توسعه حل اختلاف استان اردبیل دیدار و گفتگو کرد.

وی در این دیدار با بیان اینکه تقویت زیرساخت‌ها و توسعه برنامه و فعالیت‌های فرهنگی موجب کاهش آسیب‌های اجتماعی می‌شود، گفت: بسیاری از ناهنجاری‌ها و مشکلات اجتماعی از عدم توجه کافی به حوزه فرهنگی نشات می‌گیرد.

ملک‌زاده فرد تصریح کرد: آسیب‌های اجتماعی علاوه بر تحمیل هزینه‌های مالی، جامعه را با چالش‌های روانی نیز مواجه می‌سازد، درحالی‌که با صرف مبالغی بسیار کمتر از این هزینه‌ها در حوزه‌های فرهنگی، می‌توان از بروز این آسیب‌ها جلوگیری شود.

مدیرکل کانون استان اختصاص بودجه مناسب به نهادهای فرهنگی را اقدامی پیشگیرانه از بروز آسیب‌های اجتماعی و نوعی سرمایه‌گذاری برای داشتن جامعه‌ای سالم عنوان کرد.

 حجت‌الاسلام سید حسین علوی هم با بیان اینکه کودکان موجوداتی صادق و با احساساتی پاک هستند، گفت: توجه به آموزه‌های دینی در تربیت کودکان و آموزش مهارت‌های زندگی در شکل‌گیری شخصیت مستقل و آگاه که بتوانند خود را از آسیب‌های اجتماعی مصون نگه‌دارند، لازم است.

وی در ادامه با اشاره به برخی پرونده‌های قضایی در شورای حل اختلاف، بر ضرورت کسب مهارت حل تعارض و اختلاف توسط کودکان و نوجوانان تأکید کرد و اظهار داشت: بسیاری از اختلافات در جامعه ناخواسته و از نداشتن مهارت رسیدن به صلح و سازش ایجاد می‌شود درحالی‌که این مهارت با کنترل احساسات، افکار و رفتارها از بروز خیلی از تعارضات و مشکلات حاصل از آن جلوگیری می‌کند.

رئیس مرکز توسعه حل اختلاف استان اردبیل افزود: فرهنگ و صلح و سازش باید در کودکان نهادینه شود و مدارس و مراکز کانون در تبیین این فرهنگ نقش مهمی دارند.

شایان‌ذکر است، در ادامه این دیدار در خصوص راه‌کارها و زمینه‌های همکاری این دو نهاد بحث و گفتگو شده و بر اجرای برنامه‌های مشترک در زمینه آگاه‌سازی اعضا و والدین در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و وقوع جرم تأکید شد.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت