مرکز فرهنگی هنری شماره یک اردبیل

این مرکز از سال 1346 فعالیت های فرهنگی ،هنری و ادبی خود را آغاز نموده است . مرکز فرهنگی و هنری و ادبی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شماره یک اردبیل، جزو اولین و قدیمی ترین مراکز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اردبیل بوده که دارای بیش از .18000جلد کتاب می باشد.



خدمات مرکز :

 

  برگزاری کارگاه های هنری و ادبی  ویژه گروه های سنی 6سال کامل تا 16 سال

  اجرای فعالیت های فرهنگی،هنری و ادبی  ویژه اعضا حقیقی و مجازی

  اجرای نمایش های عروسکی و نمایش فیلم

بخش های مرکز :

 

  دارای دو کتابخانه کودک ونوجوان

امکانات ویژه مرکز :

 

  سالن مطالعه کودک و نوجوان / 2 کارگاه هنری و ادبی

امکانات کارگاهی :

 

  کارگاه نقاشی / کارگاه خوشنویسی / کارگاه سفال / کارگاه ادبی

خدمات فراگیر :

 

  خدمات کتابخانه ای(کتاب رسانی) و فعالیتهای فرهنگی و هنری و ادبی ویژه کودکان ونوجوانان

روز و ساعات فعالیت :

 

  مرکز دو شیفت از 8 صبح الی 17عصر 

پرسنل :

 

  1 مربی فرهنگی- ۱ نفر مسئول مرکز - 2 نفر نیروی هنری - 1 نفر نیروی ادبی-

شرایط عضویت :

 

  داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال  و پرداخت شهریه 50000  تومان برای عضویت در مرکز حقیقی

نشانی :

 

  میدان ورزش-روبروی بیمارستان بوعلی-داخل پارک کودک-کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان-مرکز یک اردبیل

تلفن :

 

  تلفن :  33238900-045

مسئول مرکز :

 

 خانم لیلا فرید


در صورتی که علاقمند به حضور در فعالیت های این مرکز بطور مجازی هستید، برروی تصویر زیر کلیک کنید


 

 

  • 1403/05/02 - 19:05
  • تعداد بازدید: 182
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

نخستین کتابخانه‌های پستی و سیار روستایی در شهرستان کوثر راه‌اندازی شد

کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اردبیل در راستای برقراری عدالت فرهنگی در مناطق روستایی و کمتر برخوردار، نخستین کتابخانه‌های پستی و سیار روستایی خود در شهرستان کوثر را راه‌اندازی کرد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون استان اردبیل، طی آیینی با حضور فرماندار و جمعی از مسئولان محلی، اعضا و اولیا، کتابخانه‌های پستی و سیار روستایی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شهرستان کوثر پیش از ظهر روز سه‌شنبه دوم مردادماه سال 1403 افتتاح شد.

در این مراسم ملیحه ملک‌زاده فرد، مدیرکل کانون استان اردبیل بابیان اینکه کانون به‌عنوان نهادی فرهنگی و تربیتی در حوزه کودکان و نوجوانان فعالیت می‌کند، گفت: در راستای توسعه عدالت محور برنامه‌ها و فعالیت‌های فرهنگی هنری و ادبی، کانون پرورش فکری در کنار مراکز ثابت شهری برای بچه‌های ساکن در مناطق روستایی که دسترسی به مراکز فرهنگی ندارند، با ایجاد کتابخانه‌های سیار و پستی به ارائه خدمات می‌پردازد.

وی تصریح کرد: با افتتاح این مراکز در شهرستان کوثر که دارای تعداد زیادی روستا و جمعیت ساکن در این مناطق است، درمجموع 40 روستا از ظرفیت‌ها و برنامه‌های کانون بهره‌مند خواهند شد.

ملک‌زاده فرد با اشاره به اینکه فعالیت‌های اعضا در مراکز سیار کانون تفاوتی با مراکز ثابت ندارند، اظهار داشت: با عضویت گیری از کودکان و نوجوانان که به‌صورت رایگان انجام می‌گیرد، در کنار امانت کتاب، بسته‌های فرهنگی و مجلات مناسب با گروه‌های سنی مخاطبان نیز در اختیار اعضا قرار خواهد گرفت.

مدیرکل کانون استان موفقیت اعضای تحت پوشش این نوع مراکز در فراخوان‌های مختلف را مورداشاره قرار داده و بیان داشت: برای موفقیت این مراکز در انجام رسالت‌های خود که همان تربیت توحیدی و فراهم ساختن فرصت برابر فرهنگی و آموزشی برای فرزندان این سرزمین است نیازمند همراهی مسئولان این شهرستان در پرورش اعضای موفق هستیم.

وی اظهار امیدواری کرد: کتابخانه‌های پستی و سیار روستایی که برای اولین بار فعالیت خود به‌صورت دائمی را در این شهرستان آغاز می‌کنند در تربیت آینده‌سازانی باسواد و باایمان برای ایران اسلامی منشأ خیروبرکت باشند.

مطلب صادقلو فرماندار شهرستان کوثر نیز در این مراسم تلاش‌ها و اقدامات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان در فراهم ساختن بستری برای تحقق عدالت فرهنگی در روستاها با راه‌اندازی کتابخانه‌های سیار و پستی را شایسته تقدیر دانست.

وی در ادامه سخنان خود با بیان اینکه قدرت‌های جهان به زرادخانه‌ها و قدرت‌های نظامی و اتمی خود می‌بالند، گفت: در کشور ما هم کودکان و نوجوانان با الگو گیری از شهدای عاشورا و در مکتب انقلاب اسلامی پرورش می‌یابند که برای آینده کشور نقش‌آفرینی خواهند کرد و در طی این مسیر این کتابخانه‌ها تأثیر به سزایی خواهند داشت.

صادقلو افزود: فرزندان ما امید کشور برای آینده هستند و پرورش درست آن‌ها در راستای قبول مسئولیت، برای آبادانی و پیشرفت کشور مؤثر خواهد بود.

وی در ادامه پرورش ذهن و افکار کودکان را حائز اهمیت توصیف کرده و بیان داشت: دین مبین اسلام با نون و القلم آغاز شده است و آزادی اسیران جنگی هم به شرط سوادآموزی به ده نفر از مسلمانان توسط پیامبر اکرم (ص) نشان از اهمیت سوادآموزی و پرورش افکار در مبانی دینی ما دارد.

فرماندار شهرستان کوثر بر همکاری نهادها و ادارات دولتی با کانون پرورش فکری در ارائه خدمات مناسب و مؤثر تأکید کرده و ادامه داد: شوراهای اسلامی روستاها، دهیاران و نهادهای مرتبط در حوزه کودکان و نوجوانان برای به ثمر رسیدن این حرکت پیش‌قدم باشند.

صادقلو خاطرنشان کرد: افتتاح کتابخانه‌های سیار روستایی و پستی مهم‌ترین و با ارزش‌ترین اتفاق برای این شهرستان است.

کلمات کلیدی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت