مرکز فرهنگی هنری شماره 4 اردبیل

 این مرکز در دهه فجر سال 1383 با گرامیداشت یاد و خاطره شهید نوجوان " سعید وثوقی ایرانی" نام گذاری شده و فعالیتهای فرهنگی، هنری، ادبی خود را با هدف خدمت به فرزندان این مرز و بوم آغز نمود.



خدمات مرکز :

 

  کارگاه های هنری ویژه گروه های سنی 6 سال کامل تا 18سال

  اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضا حقیقی و مجازی

بخش های مرکز :

 

  دارای  یک کتابخانه ثابت ویک واحد سیار

امکانات ویژه مرکز :

 

  سالن مطالعه کودک و نوجوان / سالن آمفی تئاتر / اتاق قصه گویی / 1کارگاه هنری و 1 کارگاه ادبی

امکانات کارگاهی :

 

  کارگاه نقاشی / کارگاه سفال / کارگاه ادبی

خدمات فراگیر :

 

 

روز و ساعات فعالیت :

 

  مرکز در دو شیفت از ساعت 8 صبح الی 17 عصر / روزهای زوج پسر و روز های فرد دختر

پرسنل :

 

  2 مربی فرهنگی سیار و ثابت- ۱ مربی مسئول مرکز - 1نفر نیروی هنری – 1نفر نیروی ادبی و 1 نفر خدمات

شرایط عضویت :

 

  داشتن حداقل ۶ سال تا ۱8 سال  و پرداخت شهریه  20000  تومان برای عضویت در مرکز حقیقی


نشانی :

 

  اردبیل، اسلام آباد وحدت 4 خییابان شهید فخریزاده نبش کوچه نسیم 1و 2

تلفن :

 

  تلفن :  04533477766

مسئول مرکز :

 

  خانم فاطمه حیدری علی کمر  


در صورتی که علاقمند به حضور در فعالیت های این مرکز بطور مجازی هستید، برروی تصویر زیر کلیک کنید


 

 

  • 1403/02/13 - 10:13
  • تعداد بازدید: 174
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
تصویرگر کتاب‌های کودک:

شناخت روحیه مخاطب لازمه‌ی تصویرگری کتاب برای کودکان است

لیلا نظمی مربی فرهنگی هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اردبیل و تصویرگر کتاب‌های کودک گفت: شناخت روحیه کودکان لازمه‌ی تصویرگری کتاب برای این قشر است.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون استان اردبیل، لیلا نظمی، مربی فرهنگی هنری مراکز کانون اردبیل و کارشناس گرافیک و تصویرسازی در آستانه‌ی سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران که طی روزهای ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت‌ماه سال 1403 برگزار خواهد شد، در گفتگو با روابط عمومی کانون استان اردبیل، مطالعه کتاب را از مهم‌ترین فعالیت‌ها برای پرورش قدرت تفکر و خلاقیت در کودکان عنوان کرده و گفت: کتاب با ارتقای سطح دانش و ارائه بسیاری از الگوهای رفتاری و مهارت‌های اجتماعی، کودکان و نوجوانان را برای کسب موفقیت در زندگی یاری می‌کند.

نظمی یا بیان اینکه هنر تصویرگری نیز به‌مانند سایر هنرها نیاز به ارتباط و تعامل با دنیای بیرون و سایر هنرمندان تصویرگر دارد، بیان داشت: به‌واسطه‌ی این فعالیت با آثار جذاب و دوست‌داشتنی استادانی همچون، پژمان رحیم زاده، کمال طباطبایی، مهشید راقمی، آرزو قلیزاده و راشین خیریه آشنا شده و برای عرضه‌ی کارهای خود علاوه بر همکاری با مجله پر سابقه‌ی کیهان بچه‌ها و چاپ آثار در کتاب گرافیک سال بابان، در بیش از ۲۰ نمایشگاه تصویرسازی شرکت کرده و موفقیت‌هایی را نیز در این زمینه کسب کرده‌ام.

عضو انجمن تصویرگران ایران که در حال حاضر تصویرگری کتاب شعر «کچل کفترباز» برای گروه سنی کودک را در دست چاپ دارد، تصریح کرد: یک هنرمند تصویرگر باید روحیه‌ی جستجوگرایانه و پرشور و حالی داشته باشد تا بتواند ذهن جاری و خلاقی را که منجر به دید متفاوت می‌شود را در خود تقویت بکند.

مربی فرهنگی هنری مراکز کانون اردبیل برای اجرای مؤثر کار خود، همگام و همراه بودن با مخاطبان را مورد تأکید قرار داده و گفت: با توجه به اینکه کودکان روحیه‌ی رها و آزاداندیشی دارند و همواره بین دنیای واقعی و خیال در حال سیر هستند، در ارتباط با آثاری که خلق می‌کنند بسیار جسورانه و با جرأت عمل می‌کنند و این ویژگی کودکانه الهام‌بخش بسیاری از اتودها و ایده پردازی‌های من هستند و سعی می‌کنم با قصه گویی و یا انجام دیگر فعالیت‌های فرهنگی و هنری، از روحیات این نسل شناخت بیشتری پیدا کنم.

وی با اشاره به این موضوع که کتاب‌های کودکان، نیازمند تصویرهای جدید و تازه هستند، اظهار داشت: در تصویرگری به دنبال طراحی فرم‌های خلاقانه هستم چراکه اعتقاددارم یک تصویرگر بایستی در پی کشف سبک منحصر به خود که به‌نوعی امضای شخصی هنرمند نیز تلقی می‌شود، باشد و این دستاورد میسر نخواهد شد مگر با تمرین، ممارست و همین‌طور شناخت قابلیت‌ها و توانایی ذاتی توسط هنرمند.

شایان‌ذکر است، این مربی کانون استان اردبیل که تصویرگری دو کتاب داستان «بابا شهری» و «میخوای تو رو به یه جای قشنگ ببرم» و یک عنوان کتاب شعر به نام «کرگدن مادر بود» را در کارنامه دارد، در دیگر شاخه‌های هنر ازجمله گرافیک، مجسمه‌سازی، خوشنویسی و نقاشی‌خط نیز فعالیت دارد.

کلمات کلیدی

تصاویر


شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت