مرکز فرهنگی – هنری شهرستان اصلاندوز

 این مرکز از سال 1381 فعالیت های فرهنگی ،هنری و ادبی خود را آغاز نموده است . در 8 آبان ماه ،مصادف با  روز نوجوان این مرکز با هدف آشنایی کودکان ونوجوانان با شهدای گرانقدر به ویژه شهدای نوجوان و تجلیل از مقام شامخ شهدا به نام شهید حمداله حسینی پور (کوچکترین شهید شهرستان اصلاندوز ) نام گذاری شد.



خدمات مرکز :

 

  کارگاه های هنری ویژه گروه های سنی ۴ سال کامل تا ۲۲ سال 

  اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضا حقیقی و مجازی

  اجرای نمایش های عروسکی و نمایش فیلم

بخش های مرکز :

 

  دارای دو کتابخانه کودک ونوجوان، سالن آمفی تئاتر در مساحت 337 متر مربع

امکانات ویژه مرکز :

 

  سالن مطالعه کودک / سالن مطالعه نوجوان / سالن آمفی تئاتر / 1 کارگاه هنری

امکانات کارگاهی :

 

  کارگاه نقاشی  

خدمات فراگیر :

 

-

روز و ساعات فعالیت :

 

  مرکز در یک شیفت از 8 صبح الی 14 / روزهای زوج دختر و روز های فرد پسر

پرسنل :

 

  1 نفر مسئول مرکز - 1 نفر نیروی هنری - 1 نفر خدمات

شرایط عضویت :

 

 داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال  و پرداخت شهریه ۱۲۰۰۰ تومان برای عضویت در مرکز حقیقی

نشانی :

 

  میدان الله - خیابان ولیعصر - (نشانی برروی نقشه)

تلفن :

 

  تلفن :  32742260 داخلی 045

مسئول مرکز :

 

  خانم فضه میرموسوی


در صورتی که علاقمند به حضور در فعالیت های این مرکز بطور مجازی هستید، برروی تصویر زیر کلیک کنید


 

 

  • 1402/09/19 - 13:31
  • تعداد بازدید: 477
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
در ششمین جلسه‌ شورای آموزش و پژوهش؛

اعضای جدید نهاد اقدام‌پژوهی کانون استان اردبیل معرفی شدند

ششمین جلسه‌ شورای آموزش و پژوهش کانون استان اردبیل با موضوع انتخاب اعضای جدید نهاد اقدام پژوهی، اختتامیه جشنواره‌های استانی جستارنویسی و پژوهش اعضا و برگزاری دوره آموزشی مصوب «تولید پادکست قصه‌گویی» روز شنبه 18 آذر‌ماه سال 1402 در دفتر مدیرکل تشکیل شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون استان اردبیل، در این جلسه ملیحه ملک‌زاده فرد، مدیرکل کانون استان، بابیان اینکه هدف از اقدام پژوهی، شناسایی یک مسئله و تلاش برای رفع آن است، توجه به تجربه و سوابق پژوهشی و آموزشی را در انتخاب اعضای جدید نهاد اقدام پژوهی استان برای هدایت و راهنمایی بهتر اعضای مراکز، مورد تأکید قرارداد.

وی با اشاره به اینکه کنجکاوی از ویژگی‌های شخصیتی نوجوانان است، اظهار داشت: ایجاد انگیزه‌ی تفکر و اندیشه علمی درباره‌ی مسائل مختلف در اعضای نوجوان در فعالیت‌های علمی و پژوهشی مراکز بیش‌ازپیش موردتوجه قرار گیرد.

در ادامه‌ی جلسه اعضای حاضر در مباحثی جداگانه در خصوص تهیه بانک اطلاعاتی مربیان و اعضا گفت‌وگو کرده و عنوان شد پیاده‌سازی نتایج اقدام پژوهی و تعمیمم آن به سایر مراکز فرهنگی و هنری باهدف افزایش بهره‌وری فعالیت‌ها و تشویق پژوهشگران در دستور کار قرار گیرد.

انتخاب داوران نخستین جشنواره استانی پژوهش اعضا و جُستارنویسی، بررسی طرح درس و محتوای آموزشی دوره «تولید پادکست قصه‌گویی» و تبیین برنامه‌های هفته پژوهش و سیاست‌های آموزشی و پژوهشی استان در سال 1403 از دیگر مباحث مطروحه بود و به برگزاری هدفمند برنامه‌ها، نشست‌های تخصصی با حضور محققان و صاحب‌نظران مراکز دانشگاهی و تشکیل گروه‌های پژوهشی اعضا، تأکید شد.

بر اساس این گزارش، برگزاری دوره آموزش «تولید پادکست قصه‌گویی» با حضور مربیان مراکز استان در دهه اول دی‌ماه 1402 و تقدیر از برگزیدگان نخستین جشنواره استانی پژوهش اعضا و جستارنویسی با اهدای جوایز ویژه از مصوبات این جلسه بود.

گفتنی است، در این جلسه ایرج حسینی کارشناس آموزش و پژوهش به‌عنوان دبیر نهاد و فتانه احمدی هادی کارشناس امور فرهنگی، زهرا نوروزی از مرکز شماره 5 کانون اردبیل، اکرم راضی از مرکز شماره 1 کوثر و هم‌چنین فاطمه حیدری از مرکز شماره 4 کانون اردبیل نیز اعضای جدید نهاد اقدام پژوهی کانون استان اردبیل برای مدت 3 سال انتخاب و معرفی شدند.

کلمات کلیدی

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت