مرکز فرهنگی – هنری شهرستان اصلاندوز

 این مرکز از سال 1381 فعالیت های فرهنگی ،هنری و ادبی خود را آغاز نموده است . در 8 آبان ماه ،مصادف با  روز نوجوان این مرکز با هدف آشنایی کودکان ونوجوانان با شهدای گرانقدر به ویژه شهدای نوجوان و تجلیل از مقام شامخ شهدا به نام شهید حمداله حسینی پور (کوچکترین شهید شهرستان اصلاندوز ) نام گذاری شد.



خدمات مرکز :

 

  کارگاه های هنری ویژه گروه های سنی ۴ سال کامل تا ۲۲ سال 

  اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضا حقیقی و مجازی

  اجرای نمایش های عروسکی و نمایش فیلم

بخش های مرکز :

 

  دارای دو کتابخانه کودک ونوجوان، سالن آمفی تئاتر در مساحت 337 متر مربع

امکانات ویژه مرکز :

 

  سالن مطالعه کودک / سالن مطالعه نوجوان / سالن آمفی تئاتر / 

امکانات کارگاهی :

 

  کارگاه فرهنگی   

خدمات فراگیر :

 

-

روز و ساعات فعالیت :

 

  مرکز در یک شیفت از 9 صبح الی 15 عصر 

پرسنل :

 

  1 نفر مسئول مرکز -  1 نفر خدمات

شرایط عضویت :

 

 داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال  و پرداخت شهریه  20000 تومان برای عضویت در مرکز حقیقی

نشانی :

 

  میدان الله - خیابان ولیعصر - (نشانی برروی نقشه)

تلفن :

 

  تلفن :  32742260 داخلی 045

مسئول مرکز :

 

  خانم فضه میرموسوی


در صورتی که علاقمند به حضور در فعالیت های این مرکز بطور مجازی هستید، برروی تصویر زیر کلیک کنید


 

 

  • 1400/06/09 - 12:37
  • تعداد بازدید: 1074
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

دیدار و گفتگوی مدیرکل کانون استان اردبیل با مترجم کتاب «ذن‌تنگل»

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اردبیل با مترجم کتاب «ذن‌تنگل» با موضوع خلاقیت و نوآوری، دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون استان اردبیل، زعفر احدزاده در ابتدای سخنان خود با تشریح اهداف برگزاری مهرواره‌ها و جشنواره کشوری، خاطرنشان کرد: فعالیت‌های کانون خلاق‌محور بوده و موضوعات کاربردی هنر «ذن‌تنگل» نیز می‌تواند مورد توجه و مطالعه مسوولان امر قرار گیرد.

مدیرکل کانون استان اردبیل بابیان ویژگی فعالیت‌های خلاق‌محور، ادامه داد: نگار ظهری یکی از چهره‌های دانشگاهی و هنردوست استان و مترجم کتاب «ذن‌تنگل»، پیشگام آموزش این موضوع شده و پیشنهاد خود را برای لحاظ کردن این هنر در سرفصل فعالیت‌های کانون برای گروه‌های مختلف سنی در دو سطح مقدماتی و تکمیلی ارائه نموده است که اقدامی خلاقانه و بدیع برای آموزش این فعالیت به نسل کودک و نوجوان تلقی می‌شود و «ذن‌تنگل» تبیین می‌کند چگونه هر حرکت و هر عمل، نقشی در تابلوی بزرگ زندگی ایجاد می‌کند.

در این دیدار مترجم کتاب «ذن‌تنگل» در تبیین این فعالیت گفت: این هنر علاوه بر این‌که تفکر خلاق را فعال می­سازد، بسیاری از توانایی‌های ذهنی را نیز تقویت کرده و کمک می­کند فرد از آشفتگی و استرس بی‌وقفه در زندگی روزمره رهایی یافته و به شیوه‌ای بسیار آرام‌تر و مؤثرتر زندگی کند.

نگار ظهری تصریح کرد: زیبایی خلق این هنر، در روندی است که فرد برای خلق آن طی می‌کند و درواقع نتیجه نهایی به‌اندازه مسیر رسیدن به آن مهم نیست؛ به این معنی که احساس ذن یا آرامشی که هنگام خلق ذن‌تنگل خود به دست می‌آورید از چیزی که ترسیم می‌کنید مهم‌تر است و هیچ درست و غلطی در ذن‌تنگل وجود ندارد.

او خاطرنشان کرد: ابداع‌کنندگان این هنر معتقدند که هر فردی یک جنبه هنری در درون خویش دارد که اغلب به دلیل عدم اعتمادبه‌نفس، محدود یا سرکوب می­شود و ازآنجاکه «ذن‌تنگل» هیچ محدودیت و انتظاراتی ندارد، بستری ایده‌آل است تا هر فرد بتواند با آن به درون خود سفر کند.

کلمات کلیدی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت