مرکز فرهنگی – هنری شهرستان اصلاندوز

 این مرکز از سال 1381 فعالیت های فرهنگی ،هنری و ادبی خود را آغاز نموده است . در 8 آبان ماه ،مصادف با  روز نوجوان این مرکز با هدف آشنایی کودکان ونوجوانان با شهدای گرانقدر به ویژه شهدای نوجوان و تجلیل از مقام شامخ شهدا به نام شهید حمداله حسینی پور (کوچکترین شهید شهرستان اصلاندوز ) نام گذاری شد.



خدمات مرکز :

 

  کارگاه های هنری ویژه گروه های سنی ۴ سال کامل تا ۲۲ سال 

  اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضا حقیقی و مجازی

  اجرای نمایش های عروسکی و نمایش فیلم

بخش های مرکز :

 

  دارای دو کتابخانه کودک ونوجوان، سالن آمفی تئاتر در مساحت 337 متر مربع

امکانات ویژه مرکز :

 

  سالن مطالعه کودک / سالن مطالعه نوجوان / سالن آمفی تئاتر / 

امکانات کارگاهی :

 

  کارگاه فرهنگی   

خدمات فراگیر :

 

-

روز و ساعات فعالیت :

 

  مرکز در یک شیفت از 9 صبح الی 15 عصر 

پرسنل :

 

  1 نفر مسئول مرکز -  1 نفر خدمات

شرایط عضویت :

 

 داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال  و پرداخت شهریه  20000 تومان برای عضویت در مرکز حقیقی

نشانی :

 

  میدان الله - خیابان ولیعصر - (نشانی برروی نقشه)

تلفن :

 

  تلفن :  32742260 داخلی 045

مسئول مرکز :

 

  خانم فضه میرموسوی


در صورتی که علاقمند به حضور در فعالیت های این مرکز بطور مجازی هستید، برروی تصویر زیر کلیک کنید


 

 

  • 1400/01/21 - 12:14
  • تعداد بازدید: 2121
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
با موضوع بیست‌وسومین جشنواره قصه‌گویی برگزار شد؛

نخستین جلسه شورای فرهنگی کانون استان اردبیل در سال ۱۴۰۰

مدیرکل کانون پرورش فکری کانون استان اردبیل در نخستین جلسه شورای فرهنگی در سال جاری، عنوان کرد: بخش استانی بیست‌وسومین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی به صورت مجازی و با شعار «آینده ساختنی است»؛ از ۲۵ فروردین‌ماه ۱۴۰۰ آغاز می‌شود.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون استان اردبیل، زعفر احدزاده با اشاره به شیوع ویروس کرونا و عدم امکان برگزاری حضوری جشنواره‌ها، گفت: بخش‎های استانی این جشنواره به صورت مجازی برگزار خواهد شد.

احدزاده در این خصوص افزود: در جشنواره امسال علاوه بر این‌که شرکت‌کنندگان در بخش استانی، به صورت مجزا داوری می‌شوند، براساس امتیاز واحدی که از سوی داوران به دست می‌آوردند در رده ملی نیز با یکدیگر به رقابت خواهند پرداخت و در پایان افرادی که حد نصاب امتیاز را کسب نمایند، به دور دوم جشنواره راه پیدا می‌کنند.

مدیرکل کانون استان بابیان اینکه در این جشنواره رقابت «مادربزرگ‌ها و پدربزرگ‌ها» صرفاً در مرحله استانی خواهد بود، ادامه داد: درگذشته، بخش دوم جشنواره به صورت منطقه‌ای برگزار می‌شد، اما با توجه به شرایط موجود، مجموع برگزیدگان ملی و قصه‎‌گویان برتر کشور به صورت اجرای زنده مجازی به رقابت پرداخته و درنهایت نفرات برتر برای اجرای صحنه‌ای در شب یلدا انتخاب و معرفی شوند.

او خاطرنشان کرد: ازجمله بخش‌های اضافه‌شده به جشنواره بیست‌وسوم، بخش «قصه‌گوی برتر» است که با حضور قصه‌گویانی که مقام‌های برتر جشنواره‌های گذشته را کسب کردند و علاوه بر آن در حوزه تدریس، تألیف و ترویج فرهنگ قصه‌گویی فعالیت داشتند، برگزار می‌شود.

رییس جشنواره استانی اضافه کرد: قصه‌گویان در جشنواره بیست‌وسوم باید شیوه قصه‌گویی خود را از بین سه شیوه سنتی- آیینی، کلاسیک و مدرن و مخاطبان خود را از میان سه گروه کودک، نوجوان و بزرگ‌سال انتخاب کنند و بخش قصه‌ ۹۰ ثانیه‌ای نیز روایت هنرمندانه قصه‌ زندگی مردم است که در جشنواره بیست سوم مدنظر است.

در ادامه این جلسه، داریوش علومی معاون فرهنگی کانون استان، به تشریح شیوه‌نامه پرداخته و کارشناسان مختلف حوزه‌ها در این خصوص تبادل‌نظر و پیشنهادهای خود را ارایه کردند.

‎شایان‌ذکر است، نخستین جلسه شورای فرهنگی کانون استان اردبیل در سال ۱۴۰۰، روز شنبه ۲۱ فروردین‌ماه، با حضور اعضا در دفتر مدیرکل تشکیل شد.

بر اساس فراخوان منتشر شده، بیست‌وسومین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به دلیل شیوع بیماری کرونا، به صورت مجازی برگزار خواهد شد و علاقه‌مندان در حوزه‌های مختلف می‌توانند با مراجعه به پایگاه جشنواره به نشانی www.kanoonfest.ir نسبت به ثبت‌نام و ارسال آثار خود اقدام کنند.

فراخوان بیست‌وسومین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی کانون

کلمات کلیدی

تصاویر

فایل ها

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت