انجمن داستان ، آخرین مرحله از فرایند تجربه ادبیات در میان اعضای برگزیده مراکز آفرینش های ادبی است . اعضا پس از گذراندن دوره های کارگاه نوشتن خلاق و کارگاه های ادبی داستان واجد شرایط ورود به انجمن داستان می شوند. دراین مرحله اعضایی که توانایی خلق اثر دارند، به شکل تخصصی با گونه های مختلف داستان آشنا می شوند. 

مهمترین اهداف تشکیل انجمن : ایجاد فضایی امن برای توسعه و ترویج «ادب نقد شدن و نقد کردن »در جامعه نوجوانان و جوانان پدیدآورنده آثار ادبی ، ایجاد فضای امن و سالم برای نوجوانان و اعضای ارشد، گسترش و تداوم ارتباطات اعضا و مراکز فرهنگی و هنری کانون در سطح تخصصی تر با یکدیگر و با کارشناسان ادبی کانون و چهره های ادبی شاخص استان و کشور ارتقاء سطح توانمندی های اعضای برگزیده ادبی آشنایی اعضا با جریان های ادبی معاصر و روز ،معرفی چهره های جوان و خلاق ادبی به جامعه ادبی کشور در حوره داستان ،ایجاد روحیه نقدپذیری ،تشویق و تربیت نگاه انتقادی در اعضا 

 

 

 

  • 1401/10/05 - 09:29
  • تعداد بازدید: 766
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

بیست‌و‌هفتمین نشست انجمن نویسندگان نوجوان کانون استان اردبیل تشکیل شد

انجمن نویسندگان نوجوان مراکز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اردبیل، بیست‌و‌هفتمین نشست خود را با حضور کارشناس آفرینش‌های ادبی، مربی و اعضای انجمن در یکم دی‌ماه 1401 برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون استان اردبیل، در این نشست سمیه حسین‌زاده، نویسنده و مربی‌ آفرینش‌های ادبی مراکز کانون اردبیل با بیان اینکه از استعاره‌ها و نشانه‌ها در داستان باید با آگاهی قبلی استفاده کرد، از اعضا خواست این موارد را به شکل تاثیر‌گذار در متن داستان به‌کار گیرند تا هنگام استفاده از بن مایه‌ها، منطق سببیت در داستان زیر سوال نرود.

مربی‌ آفرینش‌های ادبی مراکز کانون اردبیل تصریح کرد: برای تمام کردن داستان عجله نکنید تا کیفیت و عناصر سازنده‌ی داستان فدای محدودیت کلمه در متن نشود.

وی با تاکید بر استفاده از عناصر زمان و مکان در داستان اظهار داشت: برای توصیف مکان و پرداختن به زمان از طبیعت و محیط پیرامون خود استفاده کنید تا مخاطب با خواندن داستان، بیشتر با آن حس هم‌ذات‌پنداری داشته باشد.

خاطر نشان ‌می‌شود در ادامه این نشست با خوانش دو داستان توسط محدثه علیاری و کوثر حسین‌زاده، آثار این دو نویسنده نوجوان به لحاظ شخصیتپردازی، درون مایهی داستان و رابطه سببیت مورد نقد و بررسی قرار گرفت.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت