عنوان خدمت:

برگزاری مراسم هفته کودک

شناسه خدمت :

17062266100

نوع خدمت :

G2C

شرح خدمت :

هر ساله کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، در هفته کودک اقدام به برگزاری جشن های گسترده و برنامه های فرهنگی ویژه کودکان و نوجوانان در سراسر کشور می کند.

مدارک مورد نیاز :

نیاز به مدارک ندارد

مراحل گردش کار :

  • طراحی یک طرح‌نما برای نحوه ارایه خدمات یا برنامه‌ها یا فضای غرفه نمایشگاهی و برنامه‌های اینترنتی برای ارایه به دبیرخانه از سوی سازمان‌ها و فعالان حوزه کودک
  • ارسال طرح‌نما همراه با نامه درخواست شرکت در برنامه‌های هفته ملی کودک به دبیرخانه از سوی سازمان‌ها و فعالان حوزه کودک
  • پیگیری اخبار و فراخوان‌های منتشر شده از سوی کانون و سازمان‌های مشارکت‌کننده برای رشکت در برنامه‌ها و مسابقه‌ها و نمایشگاه‌ها یا شرکت در برنامه‌های مجازی از سوی خانواده‌ها و کودکان و مخاطبان عمومی
  • برگزاری مناسبت هفته کودک
  • حضور مخاطبین کودک ونوجوان و... و استفاده از غرفه های مختلف و انجام فعالیت و شرکت در فعالیت های مناسب گروه سنی خود

واجدین شرایط دریافت خدمت :

کودکان،نوجوانان،اولیایی تربیتی

جزئیات خدمت

متوسط مدت زمان ارایه خدمت:

اعلام زمان ارائه خدمت در ایام هفته و سال: هفته ملی کودک به نحوی برنامه‌ریزی می‌شود که یکی از روزهای آن مصادف با 16 مهر روز جهانی کودک باشد. معمولا بسته به مناسبت‌ها و شرایط تقویمی که امکان برگزاری آیین‌ها و جشن‌ها فراهم باشد زمان آغاز و پایان هفته متغییر است.

ساعات ارائه خدمت:

در ایام برپایی هفته ملی کودک همه روزه از ساعت 8 تا 17 بعدازظهر

تعداد بار مراجعه حضوری:

این برنامه به صورت کاملا حضوری برگزار می‌شود.

هزینه ارائه خدمت(به ریال):

رایگان است.

نحوه دسترسی به خدمت

آدرس اینترنتی(تحویل خدمت):

ندارد خدمت رسانی به صورت کاملا حضوری انجام می شود در شرایط بیماری کرونا در سال 99 خدمت رسانی از طریق ساخت ویژه برنامه ها و مسابقات مختلف در سایت  https://omid.kpf.ir/ و سایت https://kpf.ir/و شبکه های تلویزیونی انجام گرفت.

پست الکترونیک:

 

تلفن گویا یا مرکز تماس:

88971313 021

مسئول اصلی ارائه خدمت:

مدیر کل روابط عمومی

شناسنامه خدمت:

دانلود شناسنامه(فلوچارت) pdf

نحوه دسترسی به شکایت از خدمت:

ورود به صفحه پیشنهادات و انتقادات

نظرسنجی:

نظرسنجی

سوالات متداول خدمت :

لینک به صفحه سوالات

بیانیه سطح توافق خدمت

بیانیه سطح توافق خدمت

  • 1400/12/18 - 10:03
  • تعداد بازدید: 1469
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

بررسی طرح‌های ادبی باهدف خاطره‌نویسی در کانون استان اردبیل

نشست فصلی مربیان ادبی کانون پروش فکری کودکان و نوجوانان استان اردبیل با موضوع «بررسی طرح‌های ادبی باهدف خاطره‌نویسی» پانزدهم اسفندماه سال ۱۴۰۰ در فضای مجازی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل کانون استان اردبیل، در این نشست تخصصی زعفر احدزاده مدیرکل استان، ضمن ابراز خرسندی از تلاش مربیان ادبی در سال ۱۴۰۰ و کسب موفقیت‌های درخشان در مهرواره‌‎ها، جشنواره‌های مختلف استانی و کشوری، گفت: مربیان نقش مهمی در تربیت اعضا دارند؛ بنابراین تلاش و دانش آن‌ها موجب رشد توان ادبی اعضا و موفقیتشان در عرصه‌های ادبی می‌شود.

او هم‌چنین از چاپ آثار اعضای انجمن در قالب کتاب خبر داده و اضافه کرد: با تلاش سمیه حسین‌زاده نماینده انجمن نویسندگان استان، کار ِگردآوری و ویراستاری آثار تولیدشده به اتمام رسیده است و این مجموعه با مشارکت اداره کل حفظ آثار و ارزش‌های دفاع مقدس تا پایان سال جاری به چاپ خواهد رسید.

در ادامه این نشست مهدیه علیقلی‌زاده کارشناس آفرینش‌های ادبی کانون استان به اهمیت کارگاه نوشتن خلاق و بررسی زیرساخت‌های عناصر ادبی اشاره‌کرده و افزود: باید توجه داشت که علاوه بر کشف و پرورش توان ادبی اعضا، پایه‌های کارگاه‌های شعر و داستان، با حضور اعضا پی‌ریزی شود.

وی یادآور شد: مربی باید در طراحی و تأثیرگذاری طرح‌های ادبی اجراشده در دوره نوشتن خلاق، مطالعه و دقت بیشتری داشته باشد؛ چراکه این دوره به عنوان پیش‌نیاز و زیرساخت کارگاه‌های تخصصی است و اعضا به شکل غیرمستقیم برخی از عناصر ادبی را در گام‌های نوشتن خلاق تجربه می‌کنند.

علیقلی‌زاده تصریح کرد: مربی که به اصول داستان‌نویسی و شعرسرایی تسلط دارد، به‌طور حتم زیرساخت‌های عناصر ادبی در مرحله نوشتن خلاق را شناسایی و با آگاهی مضاعف طرح‌های ادبی خود را اجرا خواهد کرد.

کارشناس آفرینش‌های ادبی کانون استان اردبیل بابیان اینکه خاطره‌نویسی اندوخته‌های ذهنی اعضا را افزایش می‌دهد، افزود: ثبت و ضبط تجربیات زیسته، یکی از گنجینه‌های مهم هر نویسنده و شاعر است و بدیهی است بسیاری از داستان‌نویسان از خاطرات خود و دیگران برای نوشتن آثارشان الهام گرفته‌اند.

سمیه حسین‌‎زاده از مربیان آفرینش‌های ادبی کانون استان نیز در این نشست به طرح‌های اجرایی خود باهدف خاطره‌نویسی اشاره‌کرده و گفت: داستان و خاطره اشتراکاتی دارند؛ یک خاطره مانند یک داستان مخاطب خود را با روش‌هایی چون حرکت به گذشته و آینده، بازسازی مکالمه‌ی باورکردنی، حرکت به جلو و عقب بین صحنه، کنترل پویایی و هیجان ماجرا درگیر و مشغول می‌کند.

او زبان داستانی و شخصیت‌پردازی را یکی از تفاوت‌های مهم داستان و خاطره عنوان کرد و افزود: ما می‌توانیم با کمک مشترکاتی که بین خاطره و داستان است اعضا را در مرحله خاطره‌نویسی به تجربه برخی از این مشترکات ترغیب و تشویق کنیم.

حسین‌‎زاده در ادامه به محرک‌های کلامی و تصویری اشاره و خاطرنشان کرد: برخی از مکان‌ها مثل مدرسه، بازار و پارک برای اعضا خاطره‌انگیز است؛ «مدرسه یک مکان است که اعضا می‌توانند در کنار توصیف مکان و حس و حال خود ماجراهایشان را در قالب خاطره را روایت کنند».

یادآوری‌می‌شود در این نشست علاوه بر بررسی طرح‌های ادبی که باهدف خاطره‌نویسی و داستان و چگونگی تقویت آن در آثار اعضا انجام شد، پریناز ستونه از مربیان آفرینش‌های ادبی کانون استان به ارایه‌ی طرح ادبی خود پرداخت.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت