مرکز فرهنگی هنری دولت آباد (نمین )

 این مرکز از سال 1384 فعالیت های فرهنگی ،هنری و ادبی خود را آغاز نموده است . همزمان با هفته دولت آباد، این مرکز با هدف آشنایی کودکان ونوجوانان با شهدای گرانقدر به ویژه شهدای نوجوان و تجلیل از مقام شامخ شهدا به نام  شهید قربانعلی پوراروج نام گذاری شد.



خدمات مرکز :

 

  کارگاه های هنری ویژه گروه های سنی ۴ سال کامل تا 17 سال

  اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضا حقیقی و مجازی 

  اجرای نمایش های عروسکی وتئاتر و نمایش فیلم

بخش های مرکز :

 

  دارای  کتابخانه کودک ونوجوان، سالن آمفی تئاتر،

امکانات ویژه مرکز :

 

  سالن مطالعه کودک  و نوجوان

امکانات کارگاهی :

 

  کارگاه نقاشی /  کارگاه سفال 

خدمات فراگیر :

   

روز و ساعات فعالیت :

 

  مرکز در یک شیفت از 9 صبح الی 15 عصر -  روزهای زوج پسر و روز های فرد دختر

پرسنل :

 

  ۱ نفر مسئول مرکز - 1 نفر نیروی هنری – 1 نفر خدمات

شرایط عضویت :

 

 داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال  و پرداخت شهریه  20000 تومان برای عضویت در مرکز حقیقی

نشانی :

 

  خیابان معلم -  کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان دولت آباد

تلفن :

 

  تلفن :  32347333

مسئول مرکز :

 

   خانم نرگس جعفر خانی 


در صورتی که علاقمند به حضور در فعالیت های این مرکز بطور مجازی هستید، برروی تصویر زیر کلیک کنید


 

 

  • 1402/07/10 - 11:52
  • تعداد بازدید: 885
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
در راستای برگزاری مرحله استانی بیست و پنجمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی؛

جلسه هم‌افزایی دستگاه‌های فرهنگی در کانون اردبیل تشکیل شد

جلسه هم‌افزایی و هماهنگی مرحله استانی بیست و پنجمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی با حضور نمایندگان دستگاه‌های فرهنگی مدعو در اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اردبیل برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون استان اردبیل، در این جلسه که پیش از ظهر روز یکشنبه نهم مهرماه سال 1402 در دفتر مدیرکل کانون استان تشکیل شد بر توسعه و ترویج فرهنگ قصه‌گویی به‌عنوان یکی از ابزارهای تربیتی در جامعه تأکید شد.

ملیحه ملک‌زاده فرد مدیرکل کانون استان اردبیل در ابتدای جلسه با تبریک فرارسیدن ولادت پیامبر خاتم، حضرت محمد مصطفی (ص) قصه‌گویی را یکی از رایج‌ترین شیوه‌های تربیتی و آموزش اخلاقی در جامعه ذکر کرده و گفت: امروزه استفاده از روش‌های غیرمستقیم در آموزش هنجارها و بایدونبایدهای رفتار فردی و اجتماعی موردتوجه قرار دارد و قصه به‌عنوان یکی از همین ابزارهای تربیتی از جایگاه ویژه‌ای در نظام تعلیم و تربیت برخوردار است.

مدیرکل کانون استان بابیان اینکه هرچند استفاده از ابزارهای الکترونیکی از قبیل گوشی‌های هوشمند، جایگاه قصه را در دور‌همی‌های خانوادگی و دوستانه تحت تأثیر قرار داده است، اظهار داشت: بازیابی جایگاه قصه به‌عنوان میراث ناملموس فرهنگی کشور و فعالیتی جدی در نظام تربیتی که همیشه موردعلاقه افراد جامعه در همه گروه‌های سنی بوده است، هدف‌گذاری پرورشی را عینیت خواهد بخشید.

ملک‌زاده فرد بابیان اینکه مرحله استانی بیست و پنجمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی 21 لغایت 22 آبان ماه در اردبیل برگزار خواهد شد گفت: استان اردبیل از استعدادها و ظرفیت‌های خوبی در حوزه فرهنگ به‌خصوص قصه برخوردار است و این جشنواره فرصت مناسبی برای شناسایی و پرورش این استعدادهاست.

این مسئول فرهنگی با اشاره به کسب تجربه‌های مثبت از دوره‌های قبلی این جشنواره، خاطرنشان کرد: با ایجاد فرصت برای علاقه‌مندان به قصه‌گویی در این جشنواره، شاهد شکوفایی استعدادهایی از مناطق روستایی این منطقه در گروه‌های سنی نوجوانان بودیم که بامهارت افزایی تحت نظر مربیان کانون ضمن حضور در مراحل کشوری این جشنواره به‌عنوان هنرمند و مجری قصه‌های فولکلور در برنامه‌های مختلف استانی به هنرنمایی می‌پردازند.

 گفتنی است در ادامه جلسه مباحث مربوط به اهداف و بخش‌های جشنواره موردبررسی قرار گرفت و اعضای جلسه در راستای همکاری و مشارکت در برگزاری این جشنواره نظرات و دیدگاه‌های خود را بیان کردند.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت