مرکز فرهنگی هنری دولت آباد (نمین )

 این مرکز از سال 1384 فعالیت های فرهنگی ،هنری و ادبی خود را آغاز نموده است . همزمان با هفته دولت آباد، این مرکز با هدف آشنایی کودکان ونوجوانان با شهدای گرانقدر به ویژه شهدای نوجوان و تجلیل از مقام شامخ شهدا به نام  شهید قربانعلی پوراروج نام گذاری شد.



خدمات مرکز :

 

  کارگاه های هنری ویژه گروه های سنی ۴ سال کامل تا 17 سال

  اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضا حقیقی و مجازی 

  اجرای نمایش های عروسکی وتئاتر و نمایش فیلم

بخش های مرکز :

 

  دارای  کتابخانه کودک ونوجوان، سالن آمفی تئاتر،

امکانات ویژه مرکز :

 

  سالن مطالعه کودک  و نوجوان

امکانات کارگاهی :

 

  کارگاه نقاشی /  کارگاه سفال 

خدمات فراگیر :

   

روز و ساعات فعالیت :

 

  مرکز در یک شیفت از 9 صبح الی 15 عصر -  روزهای زوج پسر و روز های فرد دختر

پرسنل :

 

  ۱ نفر مسئول مرکز - 1 نفر نیروی هنری – 1 نفر خدمات

شرایط عضویت :

 

 داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال  و پرداخت شهریه  20000 تومان برای عضویت در مرکز حقیقی

نشانی :

 

  خیابان معلم -  کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان دولت آباد

تلفن :

 

  تلفن :  32347333

مسئول مرکز :

 

   خانم نرگس جعفر خانی 


در صورتی که علاقمند به حضور در فعالیت های این مرکز بطور مجازی هستید، برروی تصویر زیر کلیک کنید


 

 

  • 1402/12/03 - 12:00
  • تعداد بازدید: 70
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه
با پایان یافتن رقابت 12 گروه سرود در مرحله استانی؛

دومین جشنواره ملی سرود آفرینش برگزیدگان خود در اردبیل را معرفی کرد

مرحله استانی دومین جشنواره ملی سرود آفرینش کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اردبیل عصر روز چهارشنبه دوم اسفندماه سال 1402 با برگزاری مراسم اختتامیه برگزیدگان خود را معرفی کرد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون استان اردبیل، مراسم اختتامیه مرحله استانی دومین جشنواره ملی سرود آفرینش با عنوان «نغمه‌های روشن فردا» با حضور جمعی از مسئولان استانی و گروه‌های شرکت‌کننده در سالن شهید خودسیانی دانشگاه محقق اردبیلی، برگزار شد.

 

توجه ویژه به قشر نوجوان از سیاست‌های کانون در برنامه‌های سال 1403

در ابتدای این مراسم ملیحه ملک‌زاده فرد، مدیرکل کانون استان با اشاره به آغاز فرایند جشنواره سرود در استان اردبیل گفت: 40 گروه با بیش از 700 عضو با ارسال فیلم اجراهای خود متقاضی شرکت در این دوره از جشنواره بودند که با پایش اجراها از 12 گروه برای رقابت در مرحله استانی دعوت به عمل آمد که امروز با پایان یافتن این رقابت‌ها، دو گروه برگزیده در بخش‌های آزاد و کانونی برای حضور در مرحله کشوری معرفی می‌شوند.

ملک‌زاده فرد در ادامه سخنان خود بابیان اینکه کودکان و نوجوانان سرمایه‌های اصلی ما هستند، اظهار داشت: امروز ادارات و دستگاه‌های فرهنگی و در رأس آن استانداری اردبیل در کنار کانون بودند و برای برگزاری این جشنواره ما را حمایت کردند که نتیجه این تلاش‌های جهاد گونه، تولید و اجرای سرودهایی بود که فرزندان ما را با مفاهیم ارزشی همچون ایثار، شهادت، وطن و پرچم آشنا ساخت.

وی سیاست کانون برای سال آینده را توجه ویژه به قشر نوجوان و فعالیت‌های دینی مذهبی عنوان کرده و افزود: مراکز کانون در استان که محیطی سالم و مطمئن برای خانواده‌ها محسوب می‌شود، در اختیار نوجوانان و گروه‌های جهادی است تا کار با این قشر به‌صورت مستمر ادامه داشته و با برنامه‌ریزی و ارائه برنامه‌های درخور توجه و مناسب شاهد اتفاقات خوب برای این عزیزان باشیم.

 

استانداری اردبیل حامی گروه‌های هنری در احیای هنر سرود

رضوان باقلاچی مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری اردبیل نیز در سخنانی با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری به مسئله سرود، گفت: استفاده از ظرفیت‌های ارزشمند سرود در گسترش مفاهیم ارزشی و فرهنگ‌سازی همواره مورد سفارش و تأکید رهبر معظم انقلاب قرار دارد و ما نیز برای توسعه جایگاه این هنر مردمی تلاش کرده و در عمل به توصیه معظم له برای انتخاب و نشر موضوعات ارزشی، اسلامی، انقلابی و ملّی، از گروه‌های سرود حمایت و پشتیبانی خواهیم کرد.

وی بابیان اینکه نگاه دولت به اعتلای هنر سرود نگاه حمایتی است، بیان داشت: برای احیای سرود در دولت سیزدهم هم‌زمان با ایام دهه فجر که جشنواره‌های مختلفی در این مناسبت برگزار می‌شود، جشنواره ملی سرود فجر نیز برای اولین بار شکل‌گرفته و اجرا شد.

باقلاچی تصریح کرد: با توجه به تاثیرگزاری سرود در اقشار مختلف مردمی و در راستای پرورش استعدادها در این زمینه، موضوع برگزاری جشنواره ملی سرود به میزبانی استان اردبیل مطرح‌شده است که با حمایت اساتید و هنرمندان فعال در این حوزه برای برگزاری این رویداد هنری برنامه‌ریزی لازم انجام خواهد گرفت.

 

توجه به مقوله فرهنگ و هنر در تربیت نسل آینده ساز کشور

سردار غلام عسگر کریمیان، رزمنده و آزاده دوران دفاع مقدس هم در بیان سخنانی، گفت: کودکان و نوجوانان آینده‌سازان کشور هستند که برای پرورش آن‌ها در جهت قبول مسئولیت‌های مهم باید به امر فرهنگ توجه جدی شود.

فرمانده سابق سپاه عاشور خاطرنشان کرد: دشمنان کشور و نظام مقدس جمهوری اسلامی، ابزار رسانه را در راستای ایجاد بحران هویت در نسل جدید انقلاب بکار گرفته است که تا با تحمیل وابستگی فرهنگی هویت جعلی و دلخواهشان را در کشور ایجاد کنند که ما نیز به پشتوانه فرهنگ غنی ایرانی اسلامی زیر سلطه فرهنگ غرب نخواهیم رفت.

وی بابیان هنر ابزاری مؤثر در انتقال فرهنگ و مفاهیم اعتقادی است، عنوان کرد: سرود یک کار فرهنگی و هنری و است که با انتقال یک پیام و باور درست ماندگارتر خواهد بود و امیدوارم این قبیل فعالیت‌ها ادامه‌دار بوده و اعتباراتی ویژه برای انجام کارهای فرهنگی و تربیتی مؤثر در حوزه کودکان و نوجوانان اختصاص یابد.

کریمیان در بخش دیگری از صحبت‌های خود گفت: علی‌رغم اینکه جنگ‌ها صحنه‌های خشونت باری را به همراه دارند اما دوران دفاع مقدس زیبایی‌های خاص خودش را هم داشت که با تولید سرود، قصه و نمایش می‌توان بچه‌های خودمان را بافرهنگ دفاع مقدس که همان فرهنگ غیرت، ایثار و مقاومت بود آشناسازیم تا در ادامه مسیر بالندگی، عزت و استقلال کشور غیرتمندانه در عرصه دفاع حضورداشته و از کیان و اعتقاداتمان صیانت کنند.

 

قرائت بیانیه و آرای هیئت داوران

در ادامه این مراسم با قرائت بیانیه و آرای هیئت‌داوران دومین جشنواره سرود آفرینش استان اردبیل شامل سید جلیل صفوی، فتانه احمدی هادی و حسین یوسفی از میان 12 سرود راه‌یافته به مرحله استانی، عرفان محرمی از گروه سرود «بیز ایزانین، ایران بیزیم» به جهت هدایت عالمانه و شایسته، جایزه‌ هیئت‌داوران در بخش رهبری گروه را به دست آورده و آرمین معیّری از گروه «پرچم افتخار» جایزه‌ی هیئت‌داوران در بخش تک‌خوان را کسب کرد.

هم‌چنین به جهت توجه به فرهنگ فولکلور و استفاده مناسب و صحیح از هارمونی و ارائه‌ خلاقانه آن در بخش تنظیم و اجرای موسیقی، جایزه هیئت‌داوران به خانم نگین جوان مولایی از گروه سرود «وطن» تعلق گرفت.

هیئت‌داوران در بخش آزاد نیز ضمن تشکر از گروه‌های شرکت‌کننده، گروه اجرایی «بیز ایزانین، ایران بیزیم» را شایسته‌ی تقدیر در این بخش دانسته و در ادامه گروه اجرایی «پرچم افتخار» را به‌عنوان گروه برگزیده انتخاب و جهت شرکت در مرحله بعدی جشنواره معرفی کردند.

هم‌چنین اعضای این هیئت در بخش کانونی نیز گروه اجرایی «از تبار ایمان» به سرپرستی لیلا خلیفه سقا از مرکز شماره 3 کانون اردبیل را به‌عنوان شایسته‌ی تقدیر معرفی کرده و با انتخاب گروه اجرایی «به‌سوی آزادی» از مرکز فرهنگی هنری کانون شهرستان انگوت به سرپرستی افسانه سادات مزین به‌عنوان برگزیده، این گروه را شایسته‌ی شرکت در مرحله کشوری جشنواره دانستند.

 

پخش نماهنگ سرود «باهار» از تولیدات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان، اجرای گروه موسیقی فولکلور درنا(عاشیقلار) از مشگین‌شهر به سرپرستی ایرج خداوردی ازغندی،خوانش بیانیه داوران، تقدیر از گروه‌های شرکت کننده و اهدای جوایز از ویژه‌برنامه‌های این مراسم بود.

 

شایان‌ذکر است 12 گروه شرکت‌کننده در جشنواره از صبح روز چهارشنبه دوم اسفندماه اجراهای خود را به روی صحنه برده و رحیم مهدوی سرپرست باشگاه سرود حوزه هنری استان در خصوص جایگاه سرود در جامعه، بایدها و نبایدهای گروه سرود و اصول تمرین نشستی را با شرکت‌کنندگان در این رویداد هنری برپا کرد.

کلمات کلیدی

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت