با پرداخت به شاهنامه؛
طرح شاخص کتابخوانی در مرکز شماره دو کانون اردبیل اجرا شد
در آخرین روز از سی و دومین دوره هفته ملی کتاب، آیین پایانی طرح شاخص کتابخوانی با عنوان «از این پرده برتر سخن گاه نیست» در مرکز الگوی تربیتی و فرهنگی هنری شماره دو کانون شهرستان اردبیل برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون استان اردبیل، با برگزاری آیینی در عصر روز چهارشنبه ۳۰ آبان ماه ۱۴۰۳، طرح شاخص کتابخوانی مرکز شماره دو کانون اردبیل که با اقتباس از اثر فاخر شاهنامه اجرا شده بود، با حضور مدیران کل آموزشوپرورش، نهاد کتابخانههای عمومی و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان به کار خود پایان داد.
ملیحه ملکزاده فرد مدیرکل کانون استان با بیان اینکه فعالیتهای مراکز کانون کتاب محور است، گفت: برای کانونیها همه روزها و هفتهها، هفته کتاب است و کتابخوانی جز جدانشدنی از این مجموعه است.
وی با عنوان اینکه برای ساختن آینده خوب، بینیاز از مطالعه نیستیم، اظهار داشت: تاریخ کشور با فرهنگی غنی از هنر و ادبیات فاخر نقش بسیار مهمی در توسعه و شکوفایی فرهنگ سرزمینمان دارد و شناخت از این تاریخ با مراجعه به کتابها و منابع دقیق اتفاق خواهد افتاد.
ملکزاده فرد با اشاره به اجرای طرح شاخص کتابخوانی مرکز، تصریح کرد: کاری که اعضا و مربیان در فرایند چهار ماهه انجام دادند، کاری کیفی برای آشنایی کودکان و نوجوانان با اثر ارزشمند شاهنامه است.
مدیرکل کانون استان افزود: مطالعه، کسب دانایی و آگاهی از جهان پیرامون برای طی مسیر موفقیت در زندگی است و باید از این فرصت به بهترین شکل استفاده کرد.
کلامالله صفری مدیرکل آموزشوپرورش استان هم با اشاره به اجرای طرحهای شاخص کتابخوانی در مراکز کانون، گفت: حضور کودکان و نوجوانان در فرایند اجرای برنامههای مختلف این طرحها که حاصل آن تولید محتوا و آثاری ارزشمند و قابلتوجه بود، نشان از توانمندیها و استعداد این نسل دارد که در سایه تلاش مربیان کانون پرورشیافته است.
وی با بیان اینکه آموزشوپرورش و کانون پرورش فکری تعاملات سازندهای را برای خدمت به فرزندان این جامعه دارند، اظهار داشت: هنرآموزی و کسب مهارتهای ادبی اعضای کانون موجب شکوفایی نسلی آگاه و افتخارآفرین در کشور خواهد بود.
قصهگویی، نقالی، خوانش داستان و بازدید از نمایشگاه آثار از بخشهای مختلف این آیین بود.
گفتنی است، طرح شاخص کتابخوانی «از این پرده برتر سخن گاه نیست» که از اواخر تیرماه سال جاری آغازشده بود، در بخشهای مختلف فرهنگی، هنری و ادبی و در قالب فعالیتهای قصهگویی، ساخت تندیس، سفالگری، داستاننویسی، نقالی و نقاشی به معرفی شاهنامه پرداخته و اعضا را باشخصیتها و داستانهای این اثر فاخر ملی آشنا کرد.