مرکز فرهنگی هنری شماره یک اردبیل

این مرکز از سال 1346 فعالیت های فرهنگی ،هنری و ادبی خود را آغاز نموده است . مرکز فرهنگی و هنری و ادبی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شماره یک اردبیل، جزو اولین و قدیمی ترین مراکز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اردبیل بوده که دارای بیش از .18000جلد کتاب می باشد.



خدمات مرکز :

 

  برگزاری کارگاه های هنری و ادبی  ویژه گروه های سنی 6سال کامل تا 16 سال

  اجرای فعالیت های فرهنگی،هنری و ادبی  ویژه اعضا حقیقی و مجازی

  اجرای نمایش های عروسکی و نمایش فیلم

بخش های مرکز :

 

  دارای دو کتابخانه کودک ونوجوان

امکانات ویژه مرکز :

 

  سالن مطالعه کودک و نوجوان / 2 کارگاه هنری و ادبی

امکانات کارگاهی :

 

  کارگاه نقاشی / کارگاه خوشنویسی / کارگاه سفال / کارگاه ادبی

خدمات فراگیر :

 

  خدمات کتابخانه ای(کتاب رسانی) و فعالیتهای فرهنگی و هنری و ادبی ویژه کودکان ونوجوانان

روز و ساعات فعالیت :

 

  مرکز دو شیفت از 8 صبح الی 17عصر 

پرسنل :

 

  1 مربی فرهنگی- ۱ نفر مسئول مرکز - 2 نفر نیروی هنری - 1 نفر نیروی ادبی-

شرایط عضویت :

 

  داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال  و پرداخت شهریه 50000  تومان برای عضویت در مرکز حقیقی

نشانی :

 

  میدان ورزش-روبروی بیمارستان بوعلی-داخل پارک کودک-کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان-مرکز یک اردبیل

تلفن :

 

  تلفن :  33238900-045

مسئول مرکز :

 

 خانم لیلا فرید


در صورتی که علاقمند به حضور در فعالیت های این مرکز بطور مجازی هستید، برروی تصویر زیر کلیک کنید


 

 

  • 1401/08/17 - 13:23
  • تعداد بازدید: 876
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

بازدید مدیرکل حقوق کودک وزارت دادگستری از مرکز شماره 5 کانون اردبیل

به منظور پایش و ارزیابی فعالیت‎های مراکز کانون پرورش فکری استان اردبیل، مدیرکل حقوق کودک وزارت دادگستری ضمن بازدید از مرکز فرهنگی و هنری شماره‌5 کانون اردبیل، با مربیان و اعضا به گفت‌وگو نشست.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون استان اردبیل، فاطمه ظریف جلالی، مدیرکل حقوق کودک وزارت دادگستری ظهر دوشنبه16 آبان‌ماه 1401 با حضور در مرکز فرهنگی و هنری شماره‌ی5 کانون اردبیل، در جریان فعالیت‌های اعضای مراکز کانون استان قرار گرفت.

او در این بازدید با اشاره به نقش فعالیت‌های کانون در پرورش فکر و اندیشه‌ی کودکان و نوجوانان، گفت: برنامه‌های کانون در بروز استعدادها و شکل‌گیری شخصیت افراد تاثیرگذار بوده است به‌طوریکه دوران کودکی شماری از مسوولان کشوری در مراکز کانون سپری شده است.

فاطمه ظریف‌جلالی با بیان اینکه در مراکز کانون، کارویژه‌هایی انجام میگیرد که نمونه آن در هیچ نهاد و ارگانی دیده نشده است، تصریح کرد: کانون پرورش فکری، یکی از بازوهای فعال کشور در حوزه کار با کودک بوده و استمرار فعالیت‌های آن یکی از لازمه‌های ساختار فرهنگی کشور است.

مدیرکل حقوق کودک وزارت دادگستری کار با کودکان را دارای حسیاستی ویژه خواند وبا بیان اینکه کودک هر آنچه را که مربی ارایه می کند را یاد میگیرد، افزود: مربی‌گری در کانون یک کار دلی است و عشق به معنای واقعی در فعالیت‌های مربیان کانون مشهود است؛ مربیان با ایجاد یک رابطه صمیمی موثر با کودکان، روح لطیف ‌آن‌ها را برای شکل‌گیری شخصیت می‌پرورانند.

ظریف‌جلالی با تقدیر از مجموعه کانون پرورش فکری استان اردبیل و ابراز خرسندی از پای کار بودن مسوولان استان به خصوص مدیر کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری اردبیل در ارایه خدمات شایسته به کودکان، از تلاش و رایزنی برای تخصیص اعتبار مناسب برای توسعه برنامه‌ها در این حوزه خبر داد.

ملیحه ملک‌زاده فرد، سرپرست کانون استان نیز حضور مدیرکل حقوق کودک وزارت دادگستری در استان را مایه‌ی دلگرمی مربیان در امر فعالیت با کودکان عنوان کرده و برای ادامه پرقدرت این مسیر خواستار توجه بیشتر مسوولان به حوزه کار با کودکان و نوجوانان شد.

وی اظهار داشت: نگاه کانون، کار جهادی است و برای تحقق عدالت فرهنگی در کنار23 مراکز ثابت شهری، با ۴ مرکز سیار شهری و روستایی و ۲ مرکز کتابخانه پستی برای کودکان و نوجوانان در روستاها و مناطق کم برخوردار استان خدمات کتابخانه‌ای و فرهنگی ارایه می‌دهد.

سرپرست کانون استان اردبیل خاطرنشان کرد: کاروان پیک امید در قالب امداد فرهنگی در راستای ایجاد نشاط اجتماعی و خدمت‌رسانی در دیگر مناطق محروم استان نیز به اجرای برنامه‌های فرهنگی،هنری وادبی می‌پردازد.

شایان ذکر است در پایان این دیدار از میعاد تقی‌پور و میلاد صادقی از اعضای فعال کانون و برگزیده فراخوان‌های بین‌المللی با اهدای جوایزی تقدیر شد.

کلمات کلیدی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت