مرکز فرهنگی هنری شماره یک اردبیل

این مرکز از سال 1346 فعالیت های فرهنگی ،هنری و ادبی خود را آغاز نموده است . مرکز فرهنگی و هنری و ادبی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شماره یک اردبیل، جزو اولین و قدیمی ترین مراکز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اردبیل بوده که دارای بیش از .18000جلد کتاب می باشد.



خدمات مرکز :

 

  برگزاری کارگاه های هنری و ادبی  ویژه گروه های سنی 6سال کامل تا 16 سال

  اجرای فعالیت های فرهنگی،هنری و ادبی  ویژه اعضا حقیقی و مجازی

  اجرای نمایش های عروسکی و نمایش فیلم

بخش های مرکز :

 

  دارای دو کتابخانه کودک ونوجوان

امکانات ویژه مرکز :

 

  سالن مطالعه کودک و نوجوان / 2 کارگاه هنری و ادبی

امکانات کارگاهی :

 

  کارگاه نقاشی / کارگاه خوشنویسی / کارگاه سفال / کارگاه ادبی

خدمات فراگیر :

 

  خدمات کتابخانه ای(کتاب رسانی) و فعالیتهای فرهنگی و هنری و ادبی ویژه کودکان ونوجوانان

روز و ساعات فعالیت :

 

  مرکز دو شیفت از 8 صبح الی 17عصر 

پرسنل :

 

  1 مربی فرهنگی- ۱ نفر مسئول مرکز - 2 نفر نیروی هنری - 1 نفر نیروی ادبی-

شرایط عضویت :

 

  داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال  و پرداخت شهریه 50000  تومان برای عضویت در مرکز حقیقی

نشانی :

 

  میدان ورزش-روبروی بیمارستان بوعلی-داخل پارک کودک-کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان-مرکز یک اردبیل

تلفن :

 

  تلفن :  33238900-045

مسئول مرکز :

 

 خانم لیلا فرید


در صورتی که علاقمند به حضور در فعالیت های این مرکز بطور مجازی هستید، برروی تصویر زیر کلیک کنید


 

 

  • 1403/05/31 - 10:11
  • تعداد بازدید: 213
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
عباس قدیرمحسنی در نشست با نویسندگان نوجوان کانون استان اردبیل عنوان کرد:

تجربه زیسته نویسنده باعث باورپذیری اثر می‌شود

عباس قدیرمحسنی در نشست انجمن نویسندگان نوجوان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اردبیل گفت: استفاده از تجربه زیسته توسط نویسنده باعث باورپذیری اثر می‌شود.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون استان اردبیل، سی و نهمین نشست انجمن نویسندگان نوجوان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اردبیل با حضور عباس قدیرمحسنی نویسنده‌ی حوزه کودک و نوجوان، کبری بابایی مسئول امور کودک و نوجوان خانه کتاب و ادبیات ایران و داریوش علومی معاون فرهنگی اداره کل کانون استان اردبیل برگزار شد.

بر اساس این گزارش در این نشست که عصر روز دوشنبه 29 مردادماه سال 1403 در محل اداره کل کانون استان تشکیل شد، قدیرمحسنی به ساده‌ترین راه برای نگارش نقد اشاره کرد و گفت: برای شروع نقد یک کار، اثر را خلاصه کنید و وقتی داستان را درآوردید، ببینید کجای آن برایتان مبهم است؛ درواقع کجای کار باورپذیرتر است و کجا باورپذیر نیست، شخصیت چگونه معرفی‌شده است و پس‌ازآن، دیگر عناصر را بررسی می‌کنید.

نویسنده‌ی کتاب شب و چهل و یکم در ادامه‌ی صحبت‌های خود تجربه زیسته‌ی یک نویسنده را در خلق اثر مهم برشمرد و گفت: بهتر است یک نویسنده از تجربه زیسته خودش بنویسید چراکه این کار باعث باورپذیری اثر می‌شود.

وی افزود: تجربه‌ی زیسته‌ی خواننده و نویسنده، می‌تواند به درک بیشتر و هم‌ذات‌پنداری با داستان کمک کند. همین امر راه را برای نقد خواننده هموار می‌کند.

قدیرمحسنی با بیان اینکه اطراف شما پر از اتفاقاتی است که می‌تواند ماجراهای جالبی بسازد، تصریح کرد: نویسندگان بزرگ‌سالی که برای نوجوانان می‌نویسند دنبال ایده‌هایی هستند که کنار شما و در زندگی نوجوانی شما است.

این نویسنده‌ی‌ کتاب‌های کودک و نوجوان ادامه داد: باید قدر این تجربه‌های زیسته‌تان را بدانید و آن‌ها را با بکار گرفتن در داستان‌هایتان ماندگار کنید؛ آن‌وقت خواهید دید که چقدر نوشتن لذت‌بخش‌تر و خلاقانه‌تر می‌شود.

وی افزود: اگر ایده‌ای را کار می‌کنید که تجربه زیستی شما نیست باید به منابع رجوع کنید؛ به فیلم‌ها و کتاب‌ها، یعنی از تجربیات دیگران استفاده کنید.

کبری بابایی شاعر و مسئول بخش کودک و نوجوان خانه کتاب و ادبیات ایران نیز با تأکید به اهمیت و جایگاه زبان در داستان، گفت: باید دید زبان یک اثر یکدست است یا نه؛ یعنی نیاز داستان است که جاهایی زبان شاعرانه باشد یا نه.

وی خاطرنشان کرد: گاهی نگاه شاعرانه نویسنده باعث می‌شود جرقه‌های کوچکی که در زبان روشن و شفاف است، در اثر گم شود.

بابایی در ادامه به اثر ندا خوش‌افکار عضو این انجمن اشاره کرد و اظهار داشت: گاهی فضایی که نویسنده می‌سازد حال و هوای شخصیت داستان را نشان می‌دهد و نیازی به بیان مستقیم و با زبانی شاعرانه که با اثر سنخیت ندارد، نیست.

گفتنی است در ادامه این نشست، آثار آناهیتا قدرتی، ندا خوش افکار و سحر بابایی مورد نقد و بررسی قرار گرفته و عباس قدیرمحسنی نمونه آثاری از نقد فیلم‌ها و داستان‌ها را برای مطالعه اعضای انجمن معرفی کرد.

کلمات کلیدی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت