مرکز فرهنگی هنری شماره یک اردبیل

این مرکز از سال 1346 فعالیت های فرهنگی ،هنری و ادبی خود را آغاز نموده است . مرکز فرهنگی و هنری و ادبی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شماره یک اردبیل، جزو اولین و قدیمی ترین مراکز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اردبیل بوده که دارای بیش از .18000جلد کتاب می باشد.



خدمات مرکز :

 

  برگزاری کارگاه های هنری و ادبی  ویژه گروه های سنی 6سال کامل تا 16 سال

  اجرای فعالیت های فرهنگی،هنری و ادبی  ویژه اعضا حقیقی و مجازی

  اجرای نمایش های عروسکی و نمایش فیلم

بخش های مرکز :

 

  دارای دو کتابخانه کودک ونوجوان

امکانات ویژه مرکز :

 

  سالن مطالعه کودک و نوجوان / 2 کارگاه هنری و ادبی

امکانات کارگاهی :

 

  کارگاه نقاشی / کارگاه خوشنویسی / کارگاه سفال / کارگاه ادبی

خدمات فراگیر :

 

  خدمات کتابخانه ای(کتاب رسانی) و فعالیتهای فرهنگی و هنری و ادبی ویژه کودکان ونوجوانان

روز و ساعات فعالیت :

 

  مرکز دو شیفت از 8 صبح الی 17عصر 

پرسنل :

 

  1 مربی فرهنگی- ۱ نفر مسئول مرکز - 2 نفر نیروی هنری - 1 نفر نیروی ادبی-

شرایط عضویت :

 

  داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال  و پرداخت شهریه 50000  تومان برای عضویت در مرکز حقیقی

نشانی :

 

  میدان ورزش-روبروی بیمارستان بوعلی-داخل پارک کودک-کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان-مرکز یک اردبیل

تلفن :

 

  تلفن :  33238900-045

مسئول مرکز :

 

 خانم لیلا فرید


در صورتی که علاقمند به حضور در فعالیت های این مرکز بطور مجازی هستید، برروی تصویر زیر کلیک کنید


 

 

  • 1403/06/11 - 14:15
  • تعداد بازدید: 216
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

وبینار توجیهی بیست و ششمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی در کانون استان اردبیل برگزار شد

با انتشار شیوه‌نامه بیست و ششمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی، وبینار توجیهی مربیان مراکز فرهنگی هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اردبیل برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون استان اردبیل؛ با هدف تشریح شیوه‌نامه‌ بیست و ششمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی، نشست مجازی مربیان مراکز کانون استان اردبیل پیش از ظهر روز یکشنبه 11 شهریورماه 1403 برگزار شد.

بر اساس این گزارش، در این نشست داریوش علومی معاون فرهنگی کانون استان اردبیل با اشاره به نقش مؤثر قصه‌ در امور تربیتی کودکان و نوجوانان، برای ترویج فرهنگ قصه‌گویی و توسعه کمی و کیفی این ابزار تربیتی خواستار مشارکت حداکثری مربیان و اعضای مراکز کانون در بیست و ششمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی شد.

وی با بیان اینکه در کارگاه‌های تابستانی امسال برخی از مراکز کانون استان آموزش هنر قصه‌گویی به صورت تخصصی اجرا شده است، گفت: استفاده از ظرفیت‌های اعضای آموزش‌دیده در این کارگاه‌ها و اولیای علاقه‌مند به این هنر، میزان مشارکت در این دوره از جشنواره را ارتقا خواهد داد.

علومی با تأکید بر توجه به زمان‌بندی برگزاری این جشنواره، از مربیان مراکز خواست با اهتمام بیشتر ضمن دعوت از قصه‌گویان بخش آزاد، زمینه حضور مادربزرگ‌ها و پدربزرگ‌ها را در جشنواره قصه‌گویی فراهم آورند.

همچنین در ادامه این وبینار فتانه احمدی هادی، کارشناسان فرهنگی و رابط قصه‌گویی کانون استان نیز با توضیح نحوه مشارکت مربیان مراکز در بیست و ششمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی، به تشریح تفاوت‌های این دوره از جشنواره نسبت به دوره‌های پیشین از نظر موضوعی، محتوایی و فرم اجرا پرداخت.

وی با بیان اینکه شیوه‌نامه جشنواره امسال در 12 بخش تدوین شده است، اظهار داشت: قصه‌گویی سنتی کلاسیک، قصه‌گویی مدرن و نوآورانه، قصه‌گویی آیینی‌سنتی، قصه‌گویی منظوم، قصه‌گویی دینی، قصه‌گویی محیطی، قصه‌گویی مینی‌مال (100 ثانیه‌ای)، قصه‌گویی علمی، قصه‌گویی قصه‌های پیشرفت و قهرمانان ایران، پادکست قصه‌گویی، قصه‌گویی 90 ثانیه‌ای و قصه‌گویی زبان اشاره بخش‌های اصلی هستند و بخش علمی نیز در چهار محور جُســتارنویسی، مقاله‌ی علمی، کتاب و تألیفات و پایان‌نامه پذیرای آثار علاقه‌مندان به شرکت در این جشنواره خواهد بود.

گفتنی است در ادامه این نشست مربیان مرکز با بیان دیدگاه‌ها و نظرات خود، سوا لاتی نیز از نحوه برگزاری و مشارکت در این دوره از جشنواره مطرح کردند که توسط کارشناس فرهنگی کانون استان به آن‌ها پاسخ داده شد. 

کلمات کلیدی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت