مرکز فرهنگی هنری شماره 4 اردبیل

 این مرکز در دهه فجر سال 1383 با گرامیداشت یاد و خاطره شهید نوجوان " سعید وثوقی ایرانی" نام گذاری شده و فعالیتهای فرهنگی، هنری، ادبی خود را با هدف خدمت به فرزندان این مرز و بوم آغز نمود.



خدمات مرکز :

 

  کارگاه های هنری ویژه گروه های سنی 6 سال کامل تا 18سال

  اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضا حقیقی و مجازی

بخش های مرکز :

 

  دارای  یک کتابخانه ثابت ویک واحد سیار

امکانات ویژه مرکز :

 

  سالن مطالعه کودک و نوجوان / سالن آمفی تئاتر / اتاق قصه گویی / 1کارگاه هنری و 1 کارگاه ادبی

امکانات کارگاهی :

 

  کارگاه نقاشی / کارگاه سفال / کارگاه ادبی

خدمات فراگیر :

 

 

روز و ساعات فعالیت :

 

  مرکز در دو شیفت از ساعت 8 صبح الی 17 عصر / روزهای زوج پسر و روز های فرد دختر

پرسنل :

 

  2 مربی فرهنگی سیار و ثابت- ۱ مربی مسئول مرکز - 1نفر نیروی هنری – 1نفر نیروی ادبی و 1 نفر خدمات

شرایط عضویت :

 

  داشتن حداقل ۶ سال تا ۱8 سال  و پرداخت شهریه  20000  تومان برای عضویت در مرکز حقیقی


نشانی :

 

  اردبیل، اسلام آباد وحدت 4 خییابان شهید فخریزاده نبش کوچه نسیم 1و 2

تلفن :

 

  تلفن :  04533477766

مسئول مرکز :

 

  خانم فاطمه حیدری علی کمر  


در صورتی که علاقمند به حضور در فعالیت های این مرکز بطور مجازی هستید، برروی تصویر زیر کلیک کنید


 

 

  • 1402/10/19 - 15:55
  • تعداد بازدید: 407
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
طی مراسمی؛

اعضای شورای امربه‌معروف و نهی از منکر اداره کل کانون استان اردبیل معرفی شدند

با برپایی نشست شورای امربه‌معروف و نهی از منکر اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اردبیل در روز سه‌شنبه 19 دی‌ماه سال 1402، با ابلاغ حکم مسئولیت، اعضای این شورا معارفه شدند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون استان اردبیل؛ در این جلسه حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید ابراهیم میرعباس‌زاده، دبیر ستاد امربه‌معروف و نهی از منکر استان گفت: کانون پرورش فکری از مهم‌ترین نهادهای فرهنگی است و سرمایه‌گذاری در مراکز فرهنگی و هنری درواقع سرمایه‌گذاری برای ساختن آینده‌ای بهتر در این کشور است.

میرعباس‌زاده با اشاره به اینکه تربیت و شکل‌گیری شخصیت از دوران کودکی پایه‌ریزی می‌شود، تصریح کرد: باید کودکان را با مفاهیم امربه‌معروف و نهی از منکر آشنا کنیم تا با تبیین این امر مهم، استعدادهای بالقوه به توانمندی‌های مثبت و اثرگذار در جامعه تبدیل شود.

وی تغییر نگرش به اجرای «فریضتین» و تبیین مصادیق آن را از رویکردهای ستاد امربه‌معروف و نهی از منکر استان عنوان کرده و اظهار داشت: بیشترین حوزه فعالیت این ستاد در ارتباط با مسئولان جامعه است چراکه اگر آن‌ها وظایف خود را به شکل مطلوب ارائه کنند، با رفع بسیاری از آسیب‌ها، رضایتمندی عمومی حاصل خواهد شد.

ملیحه ملک‌زاده فرد مدیرکل کانون استان نیز با اشاره بر لزوم آشنایی کودکان و نوجوانان با آموزه‌های اسلامی، عنوان کرد: باتربیت دینی فرزندان و نسل جدید جامعه، همه از ثمره‌ی این اقدام بهره‌مند خواهند شد.

وی بابیان اینکه تعالیم اسلامی باید در جامعه اجرا شود، افزود: کاستن از ناهنجاری‌های فرهنگی اجتماعی که از پیامدهای تربیت صحیح بر مبنای آموزه‌های اسلامی است، زمانی به وقوع می‌پیوندد که خودمان در انجام دستورات الهی، عامل به عمل باشیم.

ملک‌زاده فرد خاطرنشان کرد: کانون پرورش فکری استان به انجام فعالیت‌های دینی نگاه ویژه و جدی دارد و در این راستا کارگاه‌ها و فعالیت‌های مختلفی را به‌صورت رایگان برگزار می‌کند.

شایان‌ذکر است در پایان این نشست با ابلاغ حکم مسئولیت، اعضای شورای امربه‌معروف و نهی از منکر اداره کل کانون استان اردبیل معرفی شدند.

کلمات کلیدی

تصاویر


شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت