مرکز فرهنگی هنری شماره 4 اردبیل

 این مرکز در دهه فجر سال 1383 با گرامیداشت یاد و خاطره شهید نوجوان " سعید وثوقی ایرانی" نام گذاری شده و فعالیتهای فرهنگی، هنری، ادبی خود را با هدف خدمت به فرزندان این مرز و بوم آغز نمود.



خدمات مرکز :

 

  کارگاه های هنری ویژه گروه های سنی 6 سال کامل تا 18سال

  اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضا حقیقی و مجازی

بخش های مرکز :

 

  دارای  یک کتابخانه ثابت ویک واحد سیار

امکانات ویژه مرکز :

 

  سالن مطالعه کودک و نوجوان / سالن آمفی تئاتر / اتاق قصه گویی / 1کارگاه هنری و 1 کارگاه ادبی

امکانات کارگاهی :

 

  کارگاه نقاشی / کارگاه سفال / کارگاه ادبی

خدمات فراگیر :

 

 

روز و ساعات فعالیت :

 

  مرکز در دو شیفت از ساعت 8 صبح الی 17 عصر / روزهای زوج پسر و روز های فرد دختر

پرسنل :

 

  2 مربی فرهنگی سیار و ثابت- ۱ مربی مسئول مرکز - 1نفر نیروی هنری – 1نفر نیروی ادبی و 1 نفر خدمات

شرایط عضویت :

 

  داشتن حداقل ۶ سال تا ۱8 سال  و پرداخت شهریه  20000  تومان برای عضویت در مرکز حقیقی


نشانی :

 

  اردبیل، اسلام آباد وحدت 4 خییابان شهید فخریزاده نبش کوچه نسیم 1و 2

تلفن :

 

  تلفن :  04533477766

مسئول مرکز :

 

  خانم فاطمه حیدری علی کمر  


در صورتی که علاقمند به حضور در فعالیت های این مرکز بطور مجازی هستید، برروی تصویر زیر کلیک کنید


 

 

  • 1401/03/28 - 09:55
  • تعداد بازدید: 1216
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
در سومین جلسه‌ی شورای فرهنگی کانون استان اردبیل بررسی شد؛

تدوین برنامه‌های اجرایی اختتامیه دومین مهرواره سراسری طنز «یک وعده لبخند»

 سومین جلسه‌ی شورای فرهنگی کانون استان اردبیل در سال 1401

در سومین نشست شورای فرهنگی کانون پرورش فکری کانون استان اردبیل، پیشنهادها و برنامه‌های اجرایی برای برگزاری اختتامیه دومین مهرواره سراسری طنز «یک وعده لبخند» تدوین شد.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل کانون استان اردبیل، در سومین جلسه شورای فرهنگی کانون استان اردبیل در ۲۱ خردادماه سال ۱۴۰۱، برگزاری اختتامیه دومین مهرواره سراسری طنز «یک وعده لبخند»، در دفتر مدیرکل مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ملیحه ملک‌زاده فرد سرپرست کانون استان اردبیل در این خصوص درخواست کرد: با توجه به‌پیش رو بودن ماه‌های محرم و صفر، زمان اختتامیه مهرواره مصادف با عید سعید غدیر خم در نظر گرفته شود.

او خواستار توجه اثرات روانی و تربیتی طنز بر روی نوجوانان شد و آن را ابزاری مفید برای سلامت روان برشمرد و ادامه داد: باید نقش پررنگ کانون در برنامه‌های تربیتی کودکان و نوجوانان در بین دستگاه‌های اجرایی در استان تبیین شود و انعکاس عملکرد کانون و شناساندن تأثیرات آن به مسوولان شهرستانی، به شکل هنرمندانه انجام شود.

وی از مسوولان کمیته برگزاری مهرواره کشوری یک وعده لبخند خواست تا اهتمام لازم را برای برگزاری کیفی و حضوری بودن اختتامیه، بکار گرفته و تمهیدات لازم را برای هرچه باشکوه‌تر برگزارکردن آن فراهم نمایند.

در ادامه داریوش علومی معاون فرهنگی، به اهمیت برگزاری این مهرواره اشاره و کمیته‌ها و مسوولان هر بخش را برای انجام امور محوله معرفی کرد.

هم‌چنین حسین یوسفی کارشناس مسوول آفرینش‌های فرهنگی، هنری و ادبی به نقش این مهرواره در ایجاد نشاط اجتماعی و تقویت روحیه طنز در نوجوانان اشاره و تأکید کرد: یکی از دغدغه‌های مهم در این خصوص ایجاد روحیه نشاط در نسل جدید است و بی‌شک اجرای چنین برنامه‌هایی می‌تواند علاوه بر پرورش تفکر انتقادی در نوجوانان، به تربیت نگاه اجتماعی و طنازانه شاعران و نویسندگان نوجوان نیز کمک کند.

در ابتدای این نشست، مهدیه علیقلی‌زاده، کارشناس آفرینش‌های ادبی گزارش مختصری از روند دریافت و طبقه‌بندی آثار رسیده به دبیرخانه مهرواره و فراهم نمودن مقدمات لازم برای شروع بازخوانی و غربالگری آثار ارائه داد.

مقرر شد با تشکیل کمیته‌های پشتیبانی و مالی، حراست، علمی، نمایشگاه، فن‌آوری، جوایز و لوح تقدیر، اختتامیه و روابط عمومی و اطلاع‌رسانی در فرایند برگزاری اختتامیه مهرواره، پیگیری و همکاری‌های لازم انجام شود.

کلمات کلیدی

تصاویر

سومین جلسه‌ی شورای فرهنگی کانون استان اردبیل در سال 1401 سومین جلسه‌ی شورای فرهنگی کانون استان اردبیل در سال 1401 سومین جلسه‌ی شورای فرهنگی کانون استان اردبیل در سال 1401

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت