مرکز فرهنگی هنری شماره یک پارس آباد

 این مرکز از سال 1380 فعالیت های فرهنگی ،هنری و ادبی خود را آغاز نموده است . این مرکز با هدف آشنایی کودکان ونوجوانان با شهدای گرانقدر به ویژه شهدای نوجوان و تجلیل از مقام شامخ شهدا به نام شهید محمد علی برزگر(نوجوان 13 ساله ) نام گذاری شده است.



خدمات مرکز :

 

 کارگاه های هنری ویژه تمام گروه سنی

 اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضا حقیقی و مجازی

 برگزاری کارگاه ادبی

بخش های مرکز :

 

 دارای کتابخانه کودک ونوجوان

امکانات ویژه مرکز :

 

 سالن مطالعه کودک / سالن مطالعه نوجوان

امکانات کارگاهی :

 

 کارگاه نقاشی / کارگاه سفال / کارگاه ادبی

خدمات فراگیر :

   

روز و ساعات فعالیت :

 

 مرکز در یک شیفت از 8 صبح الی 14 عصر / روزهای زوج دختر و روز های فرد پسر

پرسنل :

 

 1 مربی فرهنگی- ۱ نفر مسئول مرکز - 1 نفر نیروی هنری – 1 نفر نیروی ادبی- 1 نفر خدمات

شرایط عضویت :

 

 داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال  و پرداخت شهریه ۱۲۰۰۰ تومان برای عضویت در مرکز حقیقی


نشانی :

 

 پارس آباد – کوی ولیعصر(عج)- جنب ثبت و احوال

تلفن :

 

 تلفن :  32723242-045

مسئول مرکز :

 

 آقای علی برادران 


در صورتی که علاقمند به حضور در فعالیت های این مرکز بطور مجازی هستید، برروی تصویر زیر کلیک کنید


 

 

  • 1403/02/23 - 16:02
  • تعداد بازدید: 84
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

بیانیه هیئت‌داوران مرحله استانی نوزدهمین جشنواره هنرهای نمایشی در اردبیل

با پایان یافتن مرحله استانی نوزدهمین جشنواره هنرهای نمایشی کودکان و نوجوانان در استان اردبیل و برگزاری آیین اختتامیه، بیانیه هیئت‌داوران این جشنواره اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون استان اردبیل، هم‌زمان با مراسم اختتامیه مرحله استانی نوزدهمین جشنواره هنرهای نمایشی کودکان و نوجوانان در استان اردبیل که پیش از ظهر روز یکشنبه 23 اردیبهشت‌ماه سال 1403 در سالن جعفر ابراهیمی (شاهد) برگزار شد، بیانیه هیئت‌داوران این جشنواره شامل داور فرمانی، داریوش علومی و مهدیه علیقلیزاده به شرح متن زیر قرائت شد:

به نام خالق زیبایی‌ها

 هیئت‌داوران نوزدهمین جشنواره هنرهای نمایشی ضمن تشکر از زحمات کلیه گروه‌های نمایشی بیانیه خود را به شرح زیر تقدیم می‌دارد خارج شدن جشنواره از چهارچوب تئاتر عروسکی و آزادی عمل گروه‌ها در انتخاب شیوه اجرا موجب شد که آثاری زیبا و جذاب در این دوره خلق شود و با استقبال تماشاگران مواجه گردد. البته فرصت محدود جشنواره باعث شد گروه‌ها نتوانند آن‌طور که بایدوشاید زمینه را برای اجرای نمایشی روان، پخته و تماشاگرپسند فراهم نمایند. بر این اساس به‌منظور ارتقای کیفیت آثار نمایشی نکاتی بدین شرح اعلام می‌گردد

  1. -  دقت نظر کارگردان‌ها در انتخاب متون نمایشی: بدیهی است نمایشنامه پیش‌شرط اساسی برای خلق یک اثر نمایشی خلاق زیبا و تماشاگرپسند است.
  2. -   استفاده از عنصر موسیقی و افکت برای دراماتیزه کردن نمایش. در نمایش کودک و نوجوان عنصر موسیقی نقش کلیدی برای پیشبرد نمایش دارد
  1. -  تناسب شیوه اجرا با متن: بدیهی است انتخاب شیوه اجرای خلاقانه که با متن تناسب و همخوانی داشته باشد می‌تواند موجب وجد تماشاگران شده و منجر به خلق اثری زیبا و هنرمندانه گردد.
  2. -  تشکیل کارگاه‌های بازیگری برای ارتقای سطح بازیگری اعضای نوجوان و ارشد کانون با دعوت از هنرمندان درجه‌یک استان: به‌یقین این اتفاق موجب خواهد شد کیفیت آثار نمایشی در جشنواره‌ها و نیز اجراهای عمومی به سطح مطلوب و قابل قبولی برسد.

در پایان انتظار می‌رود با حمایت عملی کانون استان از اجرای عمومی گروه‌های نمایشی، بستر لازم را برای استمرار فعالیت‌های نمایشی هنرمندان فراهم شود و همچنین تماشاگران نیز فرصت بهره‌مندی از دیدن آثار زیبا و خلاقانه مربیان و اعضای کانون را به دست آورند.

هیئت‌داوران مرحله استانی نوزدهمین جشنواره هنرهای نمایشی

کلمات کلیدی

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت