مرکز فرهنگی هنری شماره یک پارس آباد

 این مرکز از سال 1380 فعالیت های فرهنگی ،هنری و ادبی خود را آغاز نموده است . این مرکز با هدف آشنایی کودکان ونوجوانان با شهدای گرانقدر به ویژه شهدای نوجوان و تجلیل از مقام شامخ شهدا به نام شهید محمد علی برزگر(نوجوان 13 ساله ) نام گذاری شده است.



خدمات مرکز :

 

 کارگاه های هنری ویژه تمام گروه سنی

 اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضا حقیقی و مجازی

 برگزاری کارگاه ادبی

بخش های مرکز :

 

 دارای کتابخانه کودک ونوجوان

امکانات ویژه مرکز :

 

 سالن مطالعه کودک / سالن مطالعه نوجوان

امکانات کارگاهی :

 

 کارگاه نقاشی / کارگاه سفال / کارگاه ادبی/ شعر و قصه

خدمات فراگیر :

   

روز و ساعات فعالیت :

 

 مرکز در یک شیفت از 9 صبح الی 15 عصر 

پرسنل :

 

 1 مربی فرهنگی- ۱ نفر مسئول مرکز - 1 نفر نیروی هنری – 1 نفر نیروی ادبی- 1 نفر خدمات

شرایط عضویت :

 

 داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال  و پرداخت شهریه  40000 تومان برای عضویت در مرکز حقیقی


نشانی :

 

 پارس آباد – کوی ولیعصر(عج)- جنب ثبت و احوال

تلفن :

 

 تلفن :  32723242-045

مسئول مرکز :

 

 آقای باب اله عزیزپور 


در صورتی که علاقمند به حضور در فعالیت های این مرکز بطور مجازی هستید، برروی تصویر زیر کلیک کنید


 

 

  • 1402/07/22 - 14:37
  • تعداد بازدید: 517
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
به مناسبت هفته ملی کودک؛

والدین و اعضای نوجوان مراکز کانون اردبیل در کارگاه آسیب‌های اجتماعی گردهم آمدند

کارگاه پیشگیری از وقوع آسیب‌های اجتماعی و روان‌شناختی روز چهارشنبه 19 مهرماه سال 1402 با سخنرانی مهدی بابایی، دبیر کمیته‌ی فرهنگی و پیشگیری شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان در مرکز الگوی تربیتی و فرهنگی هنری شماره‌ی دو کانون پرورش فکری اردبیل برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل کانون استان اردبیل، در این کارگاه تخصصی که با حضور ملیحه ملک‌زاده فرد مدیرکل استان، داریوش علومی، معاون فرهنگی و جمعی از مربیان، والدین و اعضای نوجوان مراکز فرهنگی هنری اردبیل به اجرا درآمد، آسیب‌های اجتماعی نسل نوجوان امروز، معرفی اورژانس اجتماعی 123 و خط ملی نماد یا خط اورژانس دانش‌آموزی 1570(خط نماد) معرفی شد.

مهدی بابایی سخنران این کارگاه تخصصی ضمن تعریف و تبیین مفهوم آسیب اجتماعی، گفت: آسیب‌های اجتماعی و روان‌شناختی یکی از مهم‌ترین معضلات جامعه امروز بالأخص در حیطه‌ی نوجوانان است و گسترش روزافزون این آسیب‌های و تأثیر مستقیمی که در عملکرد فرد، خانواده و جامعه می‌گذارد همواره یکی از دغدغه‌های دست‌اندرکاران حوزه تعلیم و تربیت است.

دبیر کمیته‌ی فرهنگی و پیشگیری شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان برگزاری نشست‌های تخصصی «کودکان آگاهی‌بخش» را یکی از اقدامات مثبت و موفق در این زمینه عنوان و خاطرنشان کرد: انجام کار علمی و کارشناسی برای کاهش آسیب‌های اجتماعی و پیشگیری از وقوع آن در بین کودکان و نوجوانان نیازمند هم‌افزایی تمامی دستگاه‌های اجرایی است.

وی در ادامه سخنان خود به تغییر سبک زندگی در عصر حاضر اشاره و آموختن مهارت‌های زندگی را زمینه‌ساز رفتار مثبت و مسئولیت‌پذیری و همچنین رشد عزت و اعتمادبه‌نفس و سایر شاخص‌های بهداشت روان عنوان کرد و به سؤالات شرکت‌کنندگان در این خصوص پاسخ گفت.

لازم به توضیح است که برگزاری کارگاه‌های آسیب‌های اجتماعی و مهارت‌های زندگی به صورت گروهی و چهره به چهره در قالب برنامه‌های مشارکتی، بحث و گفتگو، تبادل خاطرات، فعالیت‌های نوشتاری، داستان‌نویسی و ... از سوی واحد آموزش و پژوهش کانون استان اردبیل برای کودکان و نوجوانان و والدین آن‌ها پیش‌بینی‌شده تا ضمن پذیرش مسئولیت‌های اجتماعی، دانش و توانایی‌های لازم در حوزه‌های مختلف مهارت‌های فردی، اجتماعی و سلامت روان برای زندگی بهتر را کسب نمایند.

کلمات کلیدی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت