انجمن داستان ، آخرین مرحله از فرایند تجربه ادبیات در میان اعضای برگزیده مراکز آفرینش های ادبی است . اعضا پس از گذراندن دوره های کارگاه نوشتن خلاق و کارگاه های ادبی داستان واجد شرایط ورود به انجمن داستان می شوند. دراین مرحله اعضایی که توانایی خلق اثر دارند، به شکل تخصصی با گونه های مختلف داستان آشنا می شوند. 

مهمترین اهداف تشکیل انجمن : ایجاد فضایی امن برای توسعه و ترویج «ادب نقد شدن و نقد کردن »در جامعه نوجوانان و جوانان پدیدآورنده آثار ادبی ، ایجاد فضای امن و سالم برای نوجوانان و اعضای ارشد، گسترش و تداوم ارتباطات اعضا و مراکز فرهنگی و هنری کانون در سطح تخصصی تر با یکدیگر و با کارشناسان ادبی کانون و چهره های ادبی شاخص استان و کشور ارتقاء سطح توانمندی های اعضای برگزیده ادبی آشنایی اعضا با جریان های ادبی معاصر و روز ،معرفی چهره های جوان و خلاق ادبی به جامعه ادبی کشور در حوره داستان ،ایجاد روحیه نقدپذیری ،تشویق و تربیت نگاه انتقادی در اعضا 

 

 

 

  • 1400/05/02 - 13:07
  • تعداد بازدید: 2378
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
با حضور کارشناس آفرینش‌های ادبی کانون استان کرمان برگزار شد؛

پانزدهمین نشست مجازی انجمن نویسندگان نوجوان اردی‌بهشت کانون استان اردبیل

کارشناس آفرینش‌های ادبی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمان ۲۷ تیرماه ۱۴۰۰ در نشستی مجازی مهمان انجمن نویسندگان نوجوان اردی‌بهشت کانون اردبیل شد و آثار اعضای این انجمن را نقد و بررسی کرد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون استان اردبیل، طیبه شجاعی در ابتدا با نقد و بررسی آثار اعضا، به ظرف داستانی اشاره و عنوان کرد: هر داستانی نیاز به ظرف دارد.

شجاعی بابیان اینکه اگر بخواهید داستانک بنویسید باید شخصیت‌ها و اتفاق‌ها اندازه آن داستان باشد، اضافه کرد: در داستان کوتاه می‌گویند وجود یک شخصیت و یک اتفاق اگر بیشتر از حد مجاز باشد، مانند یک ظرف محتویاتش سرریز می‌شود و باعث شلوغی ذهن خواننده می‌شود؛ بنابراین اندازه ظرف باید با شخصیت‌ها و اتفاق‌ها تناسب داشته باشد.

وی در نقد داستان یکی دیگر از آثار به بومی‌نویسی اشاره‌کرده و افزود: پرداختن به آداب و رسوم در داستان به جذابیت و تازگی آن کمک کرده و باعث جذب خواننده می‌شود، بدیهی است با این نوع نوشتن جهان‌های داستانی بکر زیادی پیش روی نویسندگان گذاشته می‌شود.

شایان‌ذکر است در این نشست آثار فاطمه صباحی با عنوان «آسانسور»، هستی جهانی با «عنوان خداحافظ روزهای خوشی» و طوبا حسین‌زاده با «داستان بوی عیدی، بوی توپ، بوی ماهی» بررسی شد.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت